icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tinni
7. sep 2017

Kocky, viete mi povedat kedy bola ovu? 12. alebo 14. den?

ikonica
7. sep 2017

@tinni a bola uz vobec? tazsie sa mi orientuje v tejto apke.. uz som si zvykla na fertility friend.. musi byt este aspon jeden den vyssia teplota a malo by ti ju zakreslit aj tor tato apka robi

ikonica
7. sep 2017

@tinni skor 13. ak nie az 14.

tinni
7. sep 2017

@ikonica aha, no táto apka práveže nezakresluje, len vidím ten graf a vyhodnotiť si ho mám sama. 12. a 13. dc som mala aj pozitívny ovu test

ikonica
7. sep 2017

@tinni no tak ako hovorim skor 13., 14.

ikonica
7. sep 2017

@tinni pozri moj na predch.strane... ovutesty pozitivne 13., 14. den.. ale zakreslilo mi na 13.dc.. ale aj tak mam skor pocit, ze bola az 14.dc... podla pocitov v podbrusku atd.. aj baby pisali, ze skor 14., 15. tak sa este trosku posnazte pre istotu...

tinni
7. sep 2017

@ikonica ďakujem 😉

katusikkk
7. sep 2017

@tinni
Ovu bola piateho,ale toto je dost blba apka.Daj si FF,tam to pekne zakresluje😉

sonulienka13
7. sep 2017

@ikonica zlatko.musis myslieť pozitívne!!! To uz mas tehotenské prechladnutie🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗modlim sa aby ti to vyslooooo🙏🙏🙏💕❤️

katusikkk
7. sep 2017

@sonulienka13
Toto ma raz musis naucit.Ako dokazes stale myslit pozitivne.Lebo ja sice myslim,ale som nervak a vlastne uz neverim nic 😢

ikonica
7. sep 2017

@sonulienka13 hmm neviem citim sa zvlastne, ale ukazuje to neurcito... bud zajtra dostanem ms alebo neviem co to.. mam vnutornu teplotu.. teplomer podpazusny klasicky ukazuje 37.2... bolia ma zily na nohach... to som mala aj v tehu ALE to mavam aj pred ms... no uz nech je sobota.. dlhsie uz asi nevydrzim cakat... teraz som mala na wc taky zvlastny pocit ako na vianoce minuleho roku ked sme sa dozvedeli ze cakame.... normalne som mala pocit, ze su zas tie vianoce.. ale ja uz ani svojim pocitom nemozem verit lebo uz ma velakrat sklamali.. ked zajtra klesne teplota, mema zmuyel testovat v sobotu. uvidime.. nevyznam sa nejak v sebe a je to asi najhorsie za tych 6-7 cyklov po kyrete, co sa snazime...

sonulienka13
7. sep 2017

@ikonica zlatik,viem ze je to tažké verit.ale skus to.nic za to nedáš!!! Naozaj.Zazraky sa deju.Ja ked som bola po IVF a po vklade som zostala chora.Sopel,horucka,zimnica.A vyšlo to.Len to dopadlo ako to dopadlo bohuzial.ale viem ze to ide.Len clovek nemoze strácať nádej.To je to najhorsie.

sonulienka13
7. sep 2017

@katusikkk zlatko co iné mi zostava 🙂 keby sa stale utapam tak za tie roky som bud na psychiatrii alebo by som uz dávno spáchala samovraždu.minimalne.Mam aj stavy,ze plačem ,depky ale rychlo si poviem,ze tak ďaleko nedojdem ak sa budem ľutovať.K čomu mi to bude.A aj tak tym nic nevyriesim.No nie?! S úsmevom sa bojuje lepsie.A tym dávame najavo životu,ze sa ho nebojíme a dokážeme bojovať a preskakovať tie polena co nam hádže pod nohy a sme skúšaní a nevzdávame sa!!!!

ikonica
7. sep 2017

@sonulienka13 hej viem... uvidime... sobota ukaze ci sa nieco deje ci nie.. to by som mala byt 11dpo... tak snad ak sa zadario, tak sa uz nieco ukaze.. teda aj ma neprekvapi madam skor.... uvidime 🙂

bona69
8. sep 2017

Ahojte dievčatá,tak ja dúfam že dnes už konečne ovulka,min. Mesiac bola už 12dc a teraz nedaj bože 😵 😵😵

bona69
8. sep 2017

@ikonica držím palce 💕😘😍

petuska18
8. sep 2017

Dobre rano kocky, ako pokracujete? 🙂
Ja dnes 8DPO a graf zatial takto..ak sa podrzi do nedele na 10DPO tak skusim testik 🙈

tonjadabik2
8. sep 2017

Baby caute tak konecne som dnes odmerala.. dnes vraj ovulka ale ako pozeram tak si myslim ze uz asi bola. co poviete????
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/EbBbuvVFGF...

ikonica
8. sep 2017

U mna takto.. Neurcito... Ked zajtra neklesnem, asi uz testnem...

petuska18
8. sep 2017

@tonjadabik2 no podla mna už bola 🙂
@ikonica Wau na 10 DPO sa držíš kraaasne hore! Držím palce! A zajtra čakam testik 🙂❤

tonjadabik2
8. sep 2017

@petuska18 aj ja si myslim Dakujem krasne za odpoved

ikonica
8. sep 2017

prvy test za mnou a nic na nom... donutil ma k tomu zvlastny vytok.. aky som mala ked som bola tehu...cize bud som tehu alebo chora... uvidime ako sa bude spravat teplota...

sonulienka13
8. sep 2017

@bona69 zlatickooo,tento mesiac to uz musis daaaat 😍😍😘😘😘😘😍🙏🙏🙏🙏🙏

sonulienka13
8. sep 2017

@petuska18 pekne si hore 🙂 len ta dalej este 9mesiacikov 😘😘😘😍😍🙏

sonulienka13
8. sep 2017

@ikonica mojko si krasne hore!! Urcite sa za 2dnicky na testíku ukaze krasna druha ciarocka.Silno v to verim 🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕🙏🙏🤗🤗🤗🤰🏼🤰🏼🤰🏼

adrianhka
8. sep 2017

Ahojte kocky, po dlhsej dobe sa znovu hlasim!! Ako sa Vam dari?? dufam ze sa tu nasla nejaka "majovka" 🙂

petuska18
8. sep 2017

@ikonica si ma navnadila, aj ja som skusila a belobaaaa 😏🙈ale sak co aj ine som na 8DPO cakala 😁

sonulienka13
8. sep 2017

Babulky tak ja som dostala mrchu 5.9 a to bola normálna krv a aj 6.9 bola krv a vcera a dnes hnedé spinenie.Uz sa to bliiiizi 😂😂😂👍uz mi horí pod zadkom.Nachystat ovu testy,teplomer a hooor sa dotohooo 😂😂😂😂trasiem sa jak závislák 🤣🤣🤣🤣😂😘😘🙏

zuzka1120
8. sep 2017

Môžem sa spýtať koľko dní po ovulacii ešte ovulacny test ukáže druhú čiarku?
Pretože mi ovulacny test ukazuje aj po troch dňoch druhú čiarku, čo to znamená?
Ďakujem vám🙂