Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzka1120 pozri na moje tento cyklus.. ovutestom sa tehu zistuje vacsinou z ranneho mocu.. pises ze ti tri dni po pozitivnom ukazuje stale druhu a ci to nemoze byt tehu... nie... este sa ani nestihlo uhniezdit.... ked uz vobec docestovalo do maternice... najskorsie uhniezdenie sice bolo na 3dpo.. lenze rataj ze ovu nastava 12-48hod od pozitivneho testu.... cize tehu urcite nemoze este zachytit...
@sonulienka13 snáď, verím, dufam 😀💕💕i ked ma trochu trápi zápal, taky mierny,mam rosalgin tak snáď to prejde
Tebe zlatusik nech sa už zadarí a hlavne bez bolesti,ani nevieš jak mi je to ľúto že tak trpis😥😥dúfam že ti čoskoro niekto od tých bolesti pomôže 🙏🙏🙏💕💕💕
@bona69 ty si moje slniečko 👼🌞🌞🌝 dakujem zlaticko 😍😍😘😘😘😘😘🙏utorok alebo stredu idem smer gynda uz konecne ak mi dotohooo nic nepríde zase 🙂 tak uvidim.tento mesiac musi byt ten TOP🙏🙏👍☝️👆👆👆👏🏻👏🏻 Ja ako si všímam,nam kratšiu a kratšiu mrchu.Ani sa to neda povedať ze mrcha.Neviem co to je zas za móresy 😂😂😂😍😘
@sonulienka13 tak ja mávam tak dva dni a na tretí spinenie😀😀😀 budem myslieť na teba nech dačo s dokym poriešite💕💕💕
@sonulienka13 aj mne sa nejak skracuje
@bona69
@selinaliana zlaticka ale ja som mávala tak ze 5-6-7- dni.a ziadne spinenie na konci.to len teraz par mesiacov.vzdy krvou začalo a krvou aj skončilo 😂😂😂Ach ja Bathorycka 😂😂😂🤣😘😘
😂😂😂
@katusikkk coo zlatik???😂😂😂😂😘😘😜😜😜
tak klesame... ale neviem ci dnes vobec teplotu zapisovat... dve hodky predtym som musela na wc a nestihla som merat... ako pozeram na dnesny graf, tak som mala asi nejake vip clenstvo na par dni, resp na dva mesiace, lebo uz mi zmizli niektore detaily z tabulky.... ach joooo.. mate niektore zakupene clenstvo?
@ikonica viesco aj vidim aj nie, ale po vsetkych tych duchoch si uz nemyslim nic pokial tam nebude pekna ciarka 🙂 takze test robim len tak ze aby bol,ale este je velmi skoro 🙂
vsak to, este vobec nie si pod ciarou, este si kraaasne hore..,tak nech to tak aj zostane..test si nerobila? 🙂
@bona69 niekto ide v mojich slapajaach😳😳😳len to nieeeeee.zlaticko.myslim na tebaaaa🙏🙏🙏🙏
@ikonica zlatinko,este si pekne hore.a nic to nemusí a nic to ani neznamená!!!! Jj?! 😘😘😘A prosim ta otázka mimo.co stoji to členstvo VIP vo FF? Dakujeeem 😘😘
no na rok stoji 48.99; na 90 dni 17.99, na mesiac 10.99... este vcera mi tam davalo nizsie ceny.. pri tom rocnom to bolo okolo 27 eur... ale nevyuzila som vyzvu na zlavu a tak to skocilo na tych 49 co je po prepocte nejakych 4.10 za mesiac....
@petuska18 pekne ides hore 🙂 len uz tak zostať 🙂 dufam,ze zajtra uz bude na nas skulit krasna čáročka....ale jasne ze sa tam vyrysuje čárečka!!😍😍🙏🙏🙏 no nie?? Drziiim palcaky😍🙏🙏🙏🙏✊️✊️✊️👊👊
@sonulienka13
Som chytila zachvat smiechu ako si pisala,ze nachystas testy teplomer a ze sa trasies ako zavislak.Tak som predstavila,ako to vyzera 😂😂😅
@ikonica Dakujeem moje.a da sa to dat teda aj na mesiac?? Lebo ja som s angličtiny tupá jak díra.nie ze si tam nieco domackam 😂😂😂
@katusikkk jaaajntaak 🙂 noo sak jasne.vcera veľké preratúvania ovu sj tehu-ktore my tam budu bohuzial lezat este asi dalsie dve generácie kym ich miniem,ale sak nech su 😂😂 skončí spinenie a teplomer tras sa 😂😂
Zlaticka,len pre info.Ma tu niekto ako ja napr.vysoky krvny tlak,Histaminku,Ucelarnu kolitidu a na dalsie sa ani pýtať radsej nebudem 😂😂😂to by by mi dve strany nestačili 😂😂😘😘😍

8DPO a beloba a ano som nedockavec 🙈😩😬