icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

petuska18
8. sep 2017

8DPO a beloba a ano som nedockavec 🙈😩😬

ikonica
8. sep 2017

@zuzka1120 zalezi aka silna je ta ciarka... mne ukazuje druhu cely cyklus ale len dva dni v mesiaci taku, ktora sa da povazovat za pozitivny test...

ikonica
8. sep 2017

@petuska18 no jo... musime byt trpezlive... ja som davala svoj test do temy snazilky do uspesneho konca 2017

ikonica
8. sep 2017

@petuska18 a este k tomu sme netestovali rano... nie je sa co cudovat...

petuska18
8. sep 2017

@ikonica hmm tam som este neni 😇😬

zuzka1120
8. sep 2017

@ikonica ďakujem pekne🙂
No mne nezvyklo ukazovať druhú čiarku, naozaj iba pri ovulacii mi ukázalo je kúsok len slabšia ako pri ovulacii.
Môže ukazovať aj poovulacne?
Nemôže to byť trhu? Alebo to asi ovu test neukáže?

ikonica
8. sep 2017

@zuzka1120 pozri na moje tento cyklus.. ovutestom sa tehu zistuje vacsinou z ranneho mocu.. pises ze ti tri dni po pozitivnom ukazuje stale druhu a ci to nemoze byt tehu... nie... este sa ani nestihlo uhniezdit.... ked uz vobec docestovalo do maternice... najskorsie uhniezdenie sice bolo na 3dpo.. lenze rataj ze ovu nastava 12-48hod od pozitivneho testu.... cize tehu urcite nemoze este zachytit...

zuzka1120
8. sep 2017

@ikonica pravda...ani neviem ako som to myslela 😁🙄
Ďakujem pekne za vysvetlenie aj foto 😘

bona69
8. sep 2017

@sonulienka13 snáď, verím, dufam 😀💕💕i ked ma trochu trápi zápal, taky mierny,mam rosalgin tak snáď to prejde
Tebe zlatusik nech sa už zadarí a hlavne bez bolesti,ani nevieš jak mi je to ľúto že tak trpis😥😥dúfam že ti čoskoro niekto od tých bolesti pomôže 🙏🙏🙏💕💕💕

sonulienka13
8. sep 2017

@bona69 ty si moje slniečko 👼🌞🌞🌝 dakujem zlaticko 😍😍😘😘😘😘😘🙏utorok alebo stredu idem smer gynda uz konecne ak mi dotohooo nic nepríde zase 🙂 tak uvidim.tento mesiac musi byt ten TOP🙏🙏👍☝️👆👆👆👏🏻👏🏻 Ja ako si všímam,nam kratšiu a kratšiu mrchu.Ani sa to neda povedať ze mrcha.Neviem co to je zas za móresy 😂😂😂😍😘

bona69
8. sep 2017

@sonulienka13 tak ja mávam tak dva dni a na tretí spinenie😀😀😀 budem myslieť na teba nech dačo s dokym poriešite💕💕💕

selinaliana
8. sep 2017

@sonulienka13 aj mne sa nejak skracuje

sonulienka13
8. sep 2017

@bona69
@selinaliana zlaticka ale ja som mávala tak ze 5-6-7- dni.a ziadne spinenie na konci.to len teraz par mesiacov.vzdy krvou začalo a krvou aj skončilo 😂😂😂Ach ja Bathorycka 😂😂😂🤣😘😘

katusikkk
8. sep 2017

😂😂😂

@sonulienka13

sonulienka13
8. sep 2017

@katusikkk coo zlatik???😂😂😂😂😘😘😜😜😜

bona69
9. sep 2017

Babulky tak ja furt nič😢😢😢

ikonica
9. sep 2017

tak klesame... ale neviem ci dnes vobec teplotu zapisovat... dve hodky predtym som musela na wc a nestihla som merat... ako pozeram na dnesny graf, tak som mala asi nejake vip clenstvo na par dni, resp na dva mesiace, lebo uz mi zmizli niektore detaily z tabulky.... ach joooo.. mate niektore zakupene clenstvo?

petuska18
9. sep 2017

Ahojte kocky, tak ja pokracujem takto,dnes 9DPO, pridavam graf a ranny test 🙈

ikonica
9. sep 2017

@petuska18 pfiha ides pekne hore... s tvojim testom si nie som ista... vidis tam nieco? ja mam zasa belobu... teplota klesla, ale este nie pod ciaru, cize sanca je...minuly cyklus mi klesla prudko a na dalsi den dosla mrchana... tak uvidime...

petuska18
9. sep 2017

@ikonica viesco aj vidim aj nie, ale po vsetkych tych duchoch si uz nemyslim nic pokial tam nebude pekna ciarka 🙂 takze test robim len tak ze aby bol,ale este je velmi skoro 🙂
vsak to, este vobec nie si pod ciarou, este si kraaasne hore..,tak nech to tak aj zostane..test si nerobila? 🙂

bona69
9. sep 2017

@ikonica pekné, ešte nie je nič stratené 💝💝💝
@petuska18 grafík pekný,na teste asi zatiaľ nič,ale ešte máš cas, drzim palceky 💕💕💕

ikonica
9. sep 2017

@petuska18 robila,ved som pisala ze mam zas belobu....

sonulienka13
9. sep 2017

@bona69 niekto ide v mojich slapajaach😳😳😳len to nieeeeee.zlaticko.myslim na tebaaaa🙏🙏🙏🙏

sonulienka13
9. sep 2017

@ikonica zlatinko,este si pekne hore.a nic to nemusí a nic to ani neznamená!!!! Jj?! 😘😘😘A prosim ta otázka mimo.co stoji to členstvo VIP vo FF? Dakujeeem 😘😘

ikonica
9. sep 2017

no na rok stoji 48.99; na 90 dni 17.99, na mesiac 10.99... este vcera mi tam davalo nizsie ceny.. pri tom rocnom to bolo okolo 27 eur... ale nevyuzila som vyzvu na zlavu a tak to skocilo na tych 49 co je po prepocte nejakych 4.10 za mesiac....

sonulienka13
9. sep 2017

@petuska18 pekne ides hore 🙂 len uz tak zostať 🙂 dufam,ze zajtra uz bude na nas skulit krasna čáročka....ale jasne ze sa tam vyrysuje čárečka!!😍😍🙏🙏🙏 no nie?? Drziiim palcaky😍🙏🙏🙏🙏✊️✊️✊️👊👊

katusikkk
9. sep 2017

@sonulienka13
Som chytila zachvat smiechu ako si pisala,ze nachystas testy teplomer a ze sa trasies ako zavislak.Tak som predstavila,ako to vyzera 😂😂😅

sonulienka13
9. sep 2017

@ikonica Dakujeem moje.a da sa to dat teda aj na mesiac?? Lebo ja som s angličtiny tupá jak díra.nie ze si tam nieco domackam 😂😂😂

sonulienka13
9. sep 2017

@katusikkk jaaajntaak 🙂 noo sak jasne.vcera veľké preratúvania ovu sj tehu-ktore my tam budu bohuzial lezat este asi dalsie dve generácie kym ich miniem,ale sak nech su 😂😂 skončí spinenie a teplomer tras sa 😂😂

sonulienka13
9. sep 2017

Zlaticka,len pre info.Ma tu niekto ako ja napr.vysoky krvny tlak,Histaminku,Ucelarnu kolitidu a na dalsie sa ani pýtať radsej nebudem 😂😂😂to by by mi dve strany nestačili 😂😂😘😘😍