icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
10. sep 2017

@katusikkk len nechapem preco ti to tak skocilo...

katusikkk
10. sep 2017

@ikonica to nechapem ani ja preco mi to dnes preskocilo a vlastne do vcera nevyznacilo.Az vcera ukazalo na 14 DC co by som aj brala ,ze presne ten den brucho prestalo boliet a teplota vyskocila o 0,2 stup.A dnes toto.No tutu mutu bolo v den ovulky,ale presne ovulku sa neda odhahnut,preto je lepsie den dopredu.Jaaaj.Tak cele snazenie po ovulke je nanic.😢

ikonica
10. sep 2017

@katusikkk nedoplnala si nieco do tabulky? priznaky nejake?

katusikkk
10. sep 2017

@ikonica nie len dnesnu teplotu,preto som nepochopila.
To inak ako naschval.Nikdy som nemala OVU na 11 den.Vzdy 12,13,14.Tento mesiac som sa snazila pomaly aj cez bolesti a vidis to.To ma stve ze sice opatrne,ale cez bolesti nech nepresvihnem.Pry x oznacilo OVU az vcera a dnes zas inde.
Asi nas je tu viacej s diagnozou"ovulacna deformacia"😔

ikonica
10. sep 2017

@katusikkk hehe veru je... pocuj nebud smutna... ved ste sa snazili v dobrom case ;)

selinaliana
10. sep 2017

@bona69 dakujem uvidime

sonulienka13
10. sep 2017

Babulky,tento mesiac musi byt vas!!!🙏🙏🙏🙏❤️💕☝️☝️👆👊👍 a ja pridem potom za 9mesiacikov kočíkovať 😍😍😘🤗🤗😜🤰🏼🤰🏼

yuppy97
10. sep 2017

Ahojte babulky 🙂 par dni som tu poriadne nebola v robote bol narocny tyzden plus rodinna oslava piatok tak mi to dalo riadne zabrat ale aspon som tolko nerozmyslala nad plodenim😂stale cakam na ovulku uz od ms mam bolesti od 7-10dc natahovaci priesvitny hlien teplota ale nevyskocila tak z ovulky nic😕potom bolesti trochu polavili na tri dni a od 14dc znova naplno takisto hlien bielkovy 15dc teda vcera ho bolo najviac dnes som 16dc a rano som dostala parminutovy krc a slabe spinenie po utreti myslim ze to bola ovula tak som zvedava na teplotu zajtra 🙂

yuppy97
10. sep 2017

A tu mam testiky robene 10-11-12-13-14dc, 15dc som nerobila bo som bola u nasich po oslave a posledny je dnesny nieje uplne pozitivny kusok mu chyba stve ma ten vcerajsok teraz neviem ci dnes lh uz klesa alebo co😝

yuppy97
10. sep 2017

Ale podla hlienu a pocitov bola ovulka dnes tak si myslim ze vcerajsi by bol pozitivny ale to su len take moje domnienky uvidime co povedia teploty najblizsie dni🙂

yuppy97
10. sep 2017

@selinaliana drzim palce 🙂

yuppy97
10. sep 2017

@petuska18 krasny grafik drzim palce aby sa teplota drzala takto pekne hore🙏

yuppy97
10. sep 2017

@ikonica nestracaj nadej kym nedorazi ms stale treba verit😉

yuppy97
10. sep 2017

@zlatovlaska79 velmi ma to mrzi😢☹

yuppy97
10. sep 2017

@katusikkk nebud smutna trafili ste sa pekne, uz len cakat a verit😉

selinaliana
10. sep 2017

@yuppy97 vdaka ;)

selinaliana
10. sep 2017

@yuppy97 myslim na teba a drzim palce tiez

zitusss
10. sep 2017

testovala som teda aj večer a zdá sa mi že čiarka je silnejšia ale asi to ešte stále nie je ono vsak?

ikonica
10. sep 2017

@zitusss este nie... mozno zajtra ;) ale snazilkovat mozete aj tak 🙂))

petuska18
10. sep 2017

Kocky dnes 10DPO, od obeda mi idu krize umret..vidite aj vy?🤔

sonulienka13
10. sep 2017

@petuska18 vydiiiiiim juuuuuu 😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👆👆👆

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 ejhaaaaa nieco sa tam tlaciiiiiii 🙂))

yuppy97
10. sep 2017

@petuska18 anooo vidim aj ja👏nech len pekne silnie drzim palceky moooc🙏

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 to je pepino ci co?

petuska18
10. sep 2017

@sonulienka13
@ikonica
@yuppy97 ano pepino...este je predcasne robit zavery lebo sa bojim ze to je kanalik 😭😰

tinni
10. sep 2017

@petuska18 ja vidím 🎉

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 uvidime o par dni... drzim palce nech je to druha kolajnicka ;)

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 kedy nema prist mrcha?

petuska18
10. sep 2017

@ikonica hmm o 2-3dni 🙂 uvidime ci ma to len falosne nelaaaka nejaky kanal 🙂

ikonica
10. sep 2017

@petuska18 keby si ma videla jak skulim na moj renny test... je tam kanalik ale neda sa ani odfotit.... ale to je cisty kanalik.. to tjoke sa da aspon sfotit... tusim zajdem kupit pepino... ten som mala asi len raz :D