Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica to nechapem ani ja preco mi to dnes preskocilo a vlastne do vcera nevyznacilo.Az vcera ukazalo na 14 DC co by som aj brala ,ze presne ten den brucho prestalo boliet a teplota vyskocila o 0,2 stup.A dnes toto.No tutu mutu bolo v den ovulky,ale presne ovulku sa neda odhahnut,preto je lepsie den dopredu.Jaaaj.Tak cele snazenie po ovulke je nanic.😢
@ikonica nie len dnesnu teplotu,preto som nepochopila.
To inak ako naschval.Nikdy som nemala OVU na 11 den.Vzdy 12,13,14.Tento mesiac som sa snazila pomaly aj cez bolesti a vidis to.To ma stve ze sice opatrne,ale cez bolesti nech nepresvihnem.Pry x oznacilo OVU az vcera a dnes zas inde.
Asi nas je tu viacej s diagnozou"ovulacna deformacia"😔
@bona69 dakujem uvidime
Babulky,tento mesiac musi byt vas!!!🙏🙏🙏🙏❤️💕☝️☝️👆👊👍 a ja pridem potom za 9mesiacikov kočíkovať 😍😍😘🤗🤗😜🤰🏼🤰🏼
Ahojte babulky 🙂 par dni som tu poriadne nebola v robote bol narocny tyzden plus rodinna oslava piatok tak mi to dalo riadne zabrat ale aspon som tolko nerozmyslala nad plodenim😂stale cakam na ovulku uz od ms mam bolesti od 7-10dc natahovaci priesvitny hlien teplota ale nevyskocila tak z ovulky nic😕potom bolesti trochu polavili na tri dni a od 14dc znova naplno takisto hlien bielkovy 15dc teda vcera ho bolo najviac dnes som 16dc a rano som dostala parminutovy krc a slabe spinenie po utreti myslim ze to bola ovula tak som zvedava na teplotu zajtra 🙂
Ale podla hlienu a pocitov bola ovulka dnes tak si myslim ze vcerajsi by bol pozitivny ale to su len take moje domnienky uvidime co povedia teploty najblizsie dni🙂
@selinaliana drzim palce 🙂
@zlatovlaska79 velmi ma to mrzi😢☹
@yuppy97 vdaka ;)
@yuppy97 myslim na teba a drzim palce tiez
@petuska18 vydiiiiiim juuuuuu 😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👆👆👆
@sonulienka13
@ikonica
@yuppy97 ano pepino...este je predcasne robit zavery lebo sa bojim ze to je kanalik 😭😰

@katusikkk len nechapem preco ti to tak skocilo...