Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@petuska18 myslim ze je to tam. Drzim palce
@bona69
@selinaliana dievcata dakujem uvidime ako sa to vyvine ❤️😘
baby tak ja takto pokracujem.. nechapem co sa deje vobec.. ci ovulku dobre oznacilo netusim.. neaky pokles snad stupnem zajtra.. pomoooc
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/v67rxXIl24...
@tonjadabik2 Ahoj teplota ak je 36,9 a viac tak je to vporiadku,len nak nie je pod 36,8 stupňa. 🙂 držím palce.
@alison11 Dakujem hej ja viem snad neklesnem. som zvedava na zajtra aka bude..
@tonjadabik2
Ono tym,ze si nemerala pocas ovulky, tak kludne mohla byt ovulka aj toho 3.9. a dnes by si bola 8 DPO.Presne ako ja.
Ked tak na to pozeram,tak podla mna aj vtedy bola.
@sonulienka13
Uz si zacala testovat?
Ja mam dnes 8 DPO,ale vyzera to,ze nic z toho.
@katusikkk aj ja si myslim..ale ako tak ratam tak ja som naratala 5 dpo.. len ta teplota nesedi
@katusikkk ahaa ja som ratala len teploty a nie datumy.. som trubka..sori ale aj tak divne teploty a vzdy som mala vysoke teploty no uvidime zajtra rano.
@tonjadabik2
Ovulka mohla byt 3 a dnes je 11.Cize od vtedy je dnes 8DC.
Moj graj tiez dnes nejako klesol.Uvidim zajtra,ale nejaku sancu tomu uz nedavam😒
@katusikkk ahaa no moze byt.. hod graf kde mas?
Divne sny.. baby uz asi tri alebo styri noci mam divne sny. kazdu noc sa budim na hororove sny alebo ako to mam povedat.kazdu noc ja neviem co to.. nikdy som to nemala.. nepozeram v noci nic strasne neviem nechapem dva tyzdne ma boli chrbat,krce dole v brusku teraz uz dva dni ma hlava boli..viacej jem v poslednej dobe neviem co sa deje.. mali ste to niektora???
@tonjadabik2
Zajtra to pojde trosku hore a potom navzdy dole 😢
@katusikkk kraaasny graf mas co sa ti nepaci? si vysoko nad ciarou..
@tonjadabik2
ved este len 8 DC.Vtedy klesne ,potom stupne na 2 dni a padam ako hruska 🙂
Nechame sa prekvapit.Takze asi sme uplne na rovnako 😅
@katusikkk 8 dpo.ja musim pozret ako som mala teploty na 8dpo.. neviem vobec tento mesiac som ani nechcela merat ta som merala ked sa dalo taze neviem cely mesiac na prd.. ale tie bolesti kazdy den a uz aj panva dva dni bolela..ta uvidime drzime si palce
@katusikkk moje Ahooj 🙂 noo jasne 🙂 teplomer nestíha 😂😂😂🤣meriam a testujem 🙂 zlatko este nemas nic stratené!!!! Si kraaaasne horenko 🙏🙏🙏😍😍
@ikonica
Az v nedelu podla vsetkeho.
Ale ani srnka netusi,kedze vcera mi preznacilo ovulku zo 14 DC na 11 DC.
Ale asi je to jedno,ked spermije su v haji.Tento tyzden mame zas nejake vysetrenia,tak uvidim.😲
Kamoska mi vcera povedala,ze ona by radsej vymenila chlapa ako podstupovala celu skalu vysetreni a nakoniec umele 🙄

@petuska18 trošku som sa pohrala s tvojim testik,teda ho
skúsila upraviť 😀silno držím palce💕💕💕