icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
10. sep 2017

@petuska18 trošku som sa pohrala s tvojim testik,teda ho
skúsila upraviť 😀silno držím palce💕💕💕

petuska18
10. sep 2017

@bona69 jeeej ty si zlatko 💕😊 tak dufam ze to nie je kanal🙈 ❤️

bona69
10. sep 2017

@petuska18 verím že to nieje kanál😀😘😘😘 zlatinko nech len silnie💕💕💕🙏🙏🙏

selinaliana
10. sep 2017

@petuska18 myslim ze je to tam. Drzim palce

petuska18
10. sep 2017

@bona69
@selinaliana dievcata dakujem uvidime ako sa to vyvine ❤️😘

ikonica
11. sep 2017

obvykla lf 13 dni... som zvedava kedy spadnem...

petuska18
11. sep 2017

Dobre rano babulky, tak dnes 11DPO, teplota si poskacuje veselo 😁🙈 ak zajtra vyrazne neklesne alebo nepride MS skusim znova testik 🙂

tonjadabik2
11. sep 2017

baby tak ja takto pokracujem.. nechapem co sa deje vobec.. ci ovulku dobre oznacilo netusim.. neaky pokles snad stupnem zajtra.. pomoooc
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/v67rxXIl24...

alison11
11. sep 2017

@petuska18 Vyzerá to sľubne 🙂

alison11
11. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj teplota ak je 36,9 a viac tak je to vporiadku,len nak nie je pod 36,8 stupňa. 🙂 držím palce.

tonjadabik2
11. sep 2017

@alison11 Dakujem hej ja viem snad neklesnem. som zvedava na zajtra aka bude..

katusikkk
11. sep 2017

@tonjadabik2
Ono tym,ze si nemerala pocas ovulky, tak kludne mohla byt ovulka aj toho 3.9. a dnes by si bola 8 DPO.Presne ako ja.
Ked tak na to pozeram,tak podla mna aj vtedy bola.

katusikkk
11. sep 2017

@sonulienka13
Uz si zacala testovat?
Ja mam dnes 8 DPO,ale vyzera to,ze nic z toho.

tonjadabik2
11. sep 2017

@katusikkk aj ja si myslim..ale ako tak ratam tak ja som naratala 5 dpo.. len ta teplota nesedi

tonjadabik2
11. sep 2017

@katusikkk ahaa ja som ratala len teploty a nie datumy.. som trubka..sori ale aj tak divne teploty a vzdy som mala vysoke teploty no uvidime zajtra rano.

katusikkk
11. sep 2017

@tonjadabik2
Ovulka mohla byt 3 a dnes je 11.Cize od vtedy je dnes 8DC.
Moj graj tiez dnes nejako klesol.Uvidim zajtra,ale nejaku sancu tomu uz nedavam😒

katkari
11. sep 2017

Ahojte, myslite ze ovulacia mi prebehla 20 DC? Aplikacia mi vyhodila ze moje teploty su "rocky mountains" teda nestabilne..co myslite?

tonjadabik2
11. sep 2017

@katusikkk ahaa no moze byt.. hod graf kde mas?

katusikkk
11. sep 2017

@katkari
Ja si myslim,ze bud bola 24,alebo nebola vobec.Cize anovulak.
Teplota klesla k ciare ,takze ms pride bud dnes,alebo zajtra 😕
Je dobre ,aby si si znacila este aspon bud OVU testy,alebo hlien.Vtedy vie graf vyhodnotit presne.

tonjadabik2
11. sep 2017

Divne sny.. baby uz asi tri alebo styri noci mam divne sny. kazdu noc sa budim na hororove sny alebo ako to mam povedat.kazdu noc ja neviem co to.. nikdy som to nemala.. nepozeram v noci nic strasne neviem nechapem dva tyzdne ma boli chrbat,krce dole v brusku teraz uz dva dni ma hlava boli..viacej jem v poslednej dobe neviem co sa deje.. mali ste to niektora???

katusikkk
11. sep 2017

@tonjadabik2
Zajtra to pojde trosku hore a potom navzdy dole 😢

tonjadabik2
11. sep 2017

@katusikkk kraaasny graf mas co sa ti nepaci? si vysoko nad ciarou..

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk pocuj si 8 dpo? Neni to uhniezdovaci pokles? Moc skoro zufas...

katusikkk
11. sep 2017

@tonjadabik2
ved este len 8 DC.Vtedy klesne ,potom stupne na 2 dni a padam ako hruska 🙂
Nechame sa prekvapit.Takze asi sme uplne na rovnako 😅

katusikkk
11. sep 2017

@ikonica
Mne pred 3 mesiacmi tusim na 7 dni klesla teplota na jeden den az pod ciaru.Vyskocila,drzala sa vysoko a pod jumping z "aifelovky"
A ty dnes ako?Pozeram,ze ti to kleslo ☹

tonjadabik2
11. sep 2017

@katusikkk 8 dpo.ja musim pozret ako som mala teploty na 8dpo.. neviem vobec tento mesiac som ani nechcela merat ta som merala ked sa dalo taze neviem cely mesiac na prd.. ale tie bolesti kazdy den a uz aj panva dva dni bolela..ta uvidime drzime si palce

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk no malilinko stuplo od vcera ale uz necakam ze to pojde vyssie.. Dnes som 26dc a 13dpo... Mrcha pride do stredy...

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk kedy necakas mrchu? Este mas cas na zavery...

sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk moje Ahooj 🙂 noo jasne 🙂 teplomer nestíha 😂😂😂🤣meriam a testujem 🙂 zlatko este nemas nic stratené!!!! Si kraaaasne horenko 🙏🙏🙏😍😍

katusikkk
11. sep 2017

@ikonica
Az v nedelu podla vsetkeho.
Ale ani srnka netusi,kedze vcera mi preznacilo ovulku zo 14 DC na 11 DC.
Ale asi je to jedno,ked spermije su v haji.Tento tyzden mame zas nejake vysetrenia,tak uvidim.😲
Kamoska mi vcera povedala,ze ona by radsej vymenila chlapa ako podstupovala celu skalu vysetreni a nakoniec umele 🙄