icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica ja tiez chcem ísť pani Annke.uz som milion krát snou volala a mam to na skok ale nejako sa tam neviem dokopat ☹ je to kamaratkina znama.uvidim.ja som zase zacala brat Prednison tak uvidim.mam vysokú pozitivitu voči svojim ovariam.ile ze by nejak pomáhal tak nemozem povedať.uvidime.zlatko,aj na nas pride.neboj.veru trebalo by nam nejak zresetovat.taky výpadok pamäte aspon na dva mesiace.ze zabudneme merať,začneme si užívať a tak.to by bolo.

ikonica
11. sep 2017

tak ja sa nechusytam tento mesiac merat... o tyzden ideme na tri dni do tatier a tam isto nebudem s teplomerom saskovat... necham ho pekne doma, aj testy... uz viem kedy bude ovula, skusime sa pomojkat ked bude chut... a mozno nieco vyklici... ked nie tak bude dalsie kolo.. nemozem na seba tak tlacit.. nerobi to dobrotu...ani vo vztahu k mm....

katusikkk
11. sep 2017

@sonulienka13
Chcela som zaspat skor 🙊ale ked na mna vykukli tvoje hela hou testy 🙈tak sa od mojho smiech trasie cely panelak a uz je po spanku😂😂😂

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica to mas pravdu.presne si to napisala.ja som chcela zase ťahať tutu mutu maratón ale kaslem nato.kazdy druhy den bude stačiť.

sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk len ich pobud🙂 co maju co spat 🙂 noc je este mladá 😜🤗🤗🤗jeeej 😍😍😍😍to som rada,ze aspon troska veselo tu robim.sak nemozme len na zle veci myslieť.no nie??
A ved uz testikujem,normalne som vo svojej drogovo-ovulacnej euforiii 😂😂😂ciknem a som kludna 😂😂😂😘😘😘💕😍😍❤️

katusikkk
11. sep 2017

@sonulienka13
Pomooooooc 😂😂😂 tak toto si zabila.😂😂

sticker
ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 ze ciknem a som kludna... no to si zabila ...

sticker
sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk
@ikonica zlaticka sak viete aky to je problém trafiť sa??!! 😂😂🤣ruky sa trasu,kvazi cele telo od nedockania.euphoria 😂😂😂😘😘
Som rada,ze som vas rozveselila. To mam úprimne radost.

ikonica
11. sep 2017

no ale to je fakt jak droga... do ovuly este sa ako tak drzim... potom zacnem s ovulakmi... a potom sa trasiem kedy zas budem ocikavat tehutest.... na to nejake protilatky nemaju v lekarni? na tuto snazilkovsku besnotu??? a potom si zraky nicime pri hladani duchov, kanalov,kolajnic... a niekedy aj po ms pre istotu ciknem, ked bola nejaka prikratka prislaba... ze keby daco... ufff

katusikkk
11. sep 2017

😂😂😂
Baby raz tu z vas pruh dostanem 😂
Ze po ms pre istotu ciknem😅

sticker
ikonica
11. sep 2017

baby ja uz pre istotu idem do hajan kym si z vas neciknem este naozaj... dakujem za sprijemnenie tohto otrasneho 1dc 🙂

sticker
sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica noo mi hovor.ja som mala take uz tiez aj,ze tri dni po mrche ocuram testy.alebo,ze 2dp.a veselo cuuuram,potom dam celovku na hlavu,druhu baterku do ruky,nastelujem sa do okna proti slnku a hľadám aspon blby kanál 😂😂😂🤣 a tak si hovorim,ze je taaam(imaginárna)a druha polka mozgu,ze nebuď trapka,taku belobu bielu nemá nikto.a ani kanál okolo neutekal .vies,mna akurat ovalit niečim po kečke dobre 😂😂😂😜

ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 jezis peesne ako ja vcera.. tocila som sa najskor pri okne.. ked zaslo slnko tak pri lampe, potom pod baterkou z mobilu... a furt ten kanalik tam... ale ani panovi sa nechcel dat vyfotit...normalne vycerpavajuce... uz som aj rada, ze viem konecne vysledok.... :D padam odtial dobru noc ;)

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica zajtra popiseme 🙂 dobru nocku,sladké snícky,vyzen s hlávky tie zle ovotehulače 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙊🙉

sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk sak tak treba 😂😂😂😂aspon sa dobre bavíme zlatik.no nie?? Nemyslíme len na jedno.

waleri17
11. sep 2017

@sonulienka13 mojko tu pozitivitu proti ovariam ti ako prosim ta zistili?? A ked prednison nepomaha musis ho brat?? Je to svinstvo 😕

sonulienka13
11. sep 2017

@waleri17 bola som na testoch u imunologa.noo len mne tam hra rolu aj endoska.mozno keby ju nemam tak otehotniem.beriem to tak,ze ked nemozem byt tehotna tak mi nepomáha kvazi nic.a mozno ze ano ale aj tak sa nedari.kto vie 🙂

bona69
12. sep 2017

Tak dievčatá vy ste tu mali ale mejdan včera 😁😁😁a ja som už o deviatej spala.
Viete mi poradiť či bola vôbec ovulka pri mojich teplotách nízkych? príznaky boli všetky, hlien skončil na 14dc.ja už som z toho jeleň 😁

katusikkk
12. sep 2017

@bona69
Podla mna bola na 12 DC.
Buduci mesiac si skus robit graf vo FF.Na tychto sa clovek niekedy nevie vysomarit hlavne ked nejaky ten den dva nemeras.

sonulienka13
12. sep 2017

Dobre ranko 🙂 ja len taaak davam 🙂 citim,ze zase to bude boj na dlhu trať 🙂

sevcikovaanna
12. sep 2017

babenky poradte my ovulacia bola v nedelu(3.9) na 16DC a od vtedy mam teplotu 36.7 a dnes my na 9DPO vyskočila na 36.8 a mam pichaju ma prsia...

katusikkk
12. sep 2017

@sonulienka13
hadam tento x ovulka dojde skor 🙂

@sevcikovaanna
hod sem graf,lebo nemozes mat 9 dni rovnaku teplotu.

goldmolly
12. sep 2017

Tak ja idem do finale ... Drzte palceee

katusikkk
12. sep 2017

@goldmolly
Ako si na tom dnes?

katusikkk
12. sep 2017

@goldmolly
hahhah prave som ti pisala.Tak super,ze to islo hore.Daj testik nejaky desiatkovy.Hod foto sem a budeme hladat ducha.
@sonulienka13
@ikonica
v tom maju prax.Zoberu lampy,celovky,akoze strasne vela mega pixelov a urcite tam uz nieco najdu 😀🙏

goldmolly
12. sep 2017

@katusikkk tak teplota stupla trosku, test som si radsej nerobila, pockam uz 2 dni.. A stale ziadne priznaky, akurat ze mam zapalene mandle 😒 ale necitim sa extremne chora, tak to snad nebude nic vazne, lebo lieky do seba pchat nechcem

goldmolly
12. sep 2017

@katusikkk a ty ako?

katusikkk
12. sep 2017

@goldmolly
dnes trosicku hore ,ale ja som este len 9 DPO.Vetsinou som hore az tak do 13 DPO a potom prudky pad.Ale ked zajtra stupnem,tak testnem.Len tak pre istotu 😝
My mame uplne ze zly spermiogram,takze sanca je skoro nulova, ale tak aj vetsie zazraky sa stali 🙏

goldmolly
12. sep 2017

@katusikkk ved jasne, treba mysliet hlavne pozitivne 🙂 ja si tiez este nenamyslam, lebo mi moze teplota padnut aj 13DPO.. Esteze mam len 27 dnove cykly, nemusim tak dlho cakat 😀

tonjadabik2
12. sep 2017

baby ja dnes takto.. ovulka sa nehybe..ta neviem ci bola asi vtedy alebo sa to este zmeni..noo ked nemeram ta to tak potom vyzera..ale som rada ze som nad ciarou stale 🙏

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/RPbxeLV4ce...