Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@goldmolly Ja pondelok idem k ženskémuna vyšetrenie a potom na krv,mám dosť ťažkostí okolo ms 4-5 dní pred mi býva hrozne zle od žalúdka a keď príde hrozné bolesti a na druhý deň sa zomňa leje to už nejaké 2-3 mesiace mám toto a zalieva ma pot...musím sa dať do poriadku najskôr.
@sevcikovaanna Tak podľa teploty by si mohla byť v tom,už len vydržať a merať do dňa kedy by mala prísť ms ak bude 36,8-36,9 alebo aj viac tak potom už mas nepríde.🙂
@goldmolly Pekne len nak sa pekne drží hore a nech nepríde nasledujúcich 9mes. ms.
@katusikkk tím by som si nebola istá 🙂 😂😂😂ved uvidim 🙂
@katusikkk a neni problém 😂😂😂my sme v tom studovane,dlhoročná prax.Si založím sro-cku 😂😂😂Lovkyne celovkovych duchov 😂😍😂🤣🤣🤣🤣🤗😘
@tonjadabik2
Ovulka sa nehybe,lebo tieto grafy beru do uvahy len meranu teplotu.Tam mas vela dni kedy si nemerala.
@katusikkk ahaaa
@sonulienka13
s tabletkami ti neporadim,kedze moju poslednu tabletku som zjedla pred 15 rokmi aj to bol vitamin🙂
ale krasne ti to tmavne.
Ja som si dnes len tak zo srandy robila test a biely ako sneh na Himalajach.❄
@goldmolly
waaaw to vyzera krasne.
Ja by som uz nevydrzala a ocikala hahah
Taka
@sonulienka13
@ikonica by uz ocikavali aj 2 x denne.Ja som testovala dnes .Na 10 DPO ,ale uplne nic.Ved som to aj cakala.
Urob dnes sup sup.😝
@goldmolly drzim palce vyzera to supeerrrr
@selinaliana dakujeeem 🙂
@yuppy97 ja som nevydrzala minuly mesiac a minula som zbytocne vela testov.. A stale mam pocit ze to nevyslo tak radsej pockam na mrsku 🙈
@alison11
@katusikkk dnes takto teplota je hore ovulka asi prebehla len je otazne kedy ja som uz vcera mala pocit ze som 1dpo rano taky priesvitno krvavy hlien krcok uz dolu a tuhy a postipkavalo ma vo vajecniku ako zvykne po ovulke len ta teplota bola nizko moze byt ze telo zareagovalo na progesteron neskor? Tento mesiac tomu velku nadej nedavam skor ziadnu ale sak uvidime...
@yuppy97
tak ovulka mohla prebehnut z 11 na 12 a to by spermijky krasne prezili.
Ja som tento mesiac mala bolesti na ovulku.Podla pocitov som brala,ze ovulka zacala bolestami a den ked skoncili tak akoze bola ovulka
.Lenze podla tepoty ovulka bola presne dnom kedy nastali bolesti.AZ 4 dni odkedy bolest zacala.No neviem ci su nejake poovulacne bolesti.
Uplne inak ako vzdy.

@goldmolly
Ide skor o to aku dlhu mas LF .Ja mavam ovulku vzdy na 12,alebo na 14 den.Tym,ze tento mesiac som mala uz 11 DC,tak dostanem ms podla vsetkeho uz na 25 Dc.Hmm:fearful: