icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
12. sep 2017

@goldmolly
Ide skor o to aku dlhu mas LF .Ja mavam ovulku vzdy na 12,alebo na 14 den.Tym,ze tento mesiac som mala uz 11 DC,tak dostanem ms podla vsetkeho uz na 25 Dc.Hmm:fearful:

goldmolly
12. sep 2017

@katusikkk fuuu tak to dost skoro.. ja este presne neviem co ako mam lebo som zacala merat len teraz a viem ze je na to potrebnych viac cyklov . Uvidime ako sa to vyvinie 🙂

alison11
12. sep 2017

@goldmolly Ja pondelok idem k ženskémuna vyšetrenie a potom na krv,mám dosť ťažkostí okolo ms 4-5 dní pred mi býva hrozne zle od žalúdka a keď príde hrozné bolesti a na druhý deň sa zomňa leje to už nejaké 2-3 mesiace mám toto a zalieva ma pot...musím sa dať do poriadku najskôr.

alison11
12. sep 2017

@sevcikovaanna Tak podľa teploty by si mohla byť v tom,už len vydržať a merať do dňa kedy by mala prísť ms ak bude 36,8-36,9 alebo aj viac tak potom už mas nepríde.🙂
@goldmolly Pekne len nak sa pekne drží hore a nech nepríde nasledujúcich 9mes. ms.

goldmolly
12. sep 2017

@alison11 cozee, to az tak? Ja mam tiez nevolnost pri ms ale nie az v takom stadiu ako ty, ktovie cim to moze byt .. Drzim palce a potom informuj co a ako 😉
A bodaj by mi to vydrzalo, ved uvidim no, ale testovat budem az ked bude meskat, dalsi biely test uz nechcem ani vidiet 😢

alison11
12. sep 2017

@goldmolly Držím palce 🙂žiaľ až tak mi je na nič...a verím,že sa chyba nájde a dá sa dať do poriadku rada by som ešte mala jedno bábo alebo od apríla nastúpila do práce uvidíme ktorá možnosť príde reálnejšia po vyliečení.

sonulienka13
12. sep 2017

@katusikkk tím by som si nebola istá 🙂 😂😂😂ved uvidim 🙂

sonulienka13
12. sep 2017

@katusikkk a neni problém 😂😂😂my sme v tom studovane,dlhoročná prax.Si založím sro-cku 😂😂😂Lovkyne celovkovych duchov 😂😍😂🤣🤣🤣🤣🤗😘

goldmolly
12. sep 2017

@alison11 dakujem 🙂 snad mi to vyjde.. A ja drzim palceky tebe, treba najst pricinu tvojho problemu.. Teraz si este na materskej?

katusikkk
12. sep 2017

@tonjadabik2
Ovulka sa nehybe,lebo tieto grafy beru do uvahy len meranu teplotu.Tam mas vela dni kedy si nemerala.

tonjadabik2
12. sep 2017

@katusikkk ahaaa

yuppy97
12. sep 2017

Ahojte 🙂 tak ja takto nestastna som zo seba😢nie a nie stupnut😔a polovicka mi vcera odisla do sobotynr tak tento mesiac asi nic☹

yuppy97
12. sep 2017

@goldmolly krasny grafik vyzera to velmi nadejne😇

goldmolly
12. sep 2017

@yuppy97 bodaj by si mala pravdu... Ak bude teplota hore aj zajtra, budem mat uz nadej 🙂 nech uz je rano 😀

alison11
12. sep 2017

@goldmolly Ešte som na predĺženej rodičovskej kvôli zdravotnému stavu synčeka,má potravinovú alergiu,ekzémy a šelest srdiečka.Ďakujem ve´d budem múdrejšia v pondelok a po výsledkoch krvi neičo musí byť za tým.

alison11
12. sep 2017

@yuppy97 Ak máš len 18dc tak to bude u teba asi ovulka za nejaký deň dva.

katusikkk
12. sep 2017

@yuppy97
Ja myslim,ze ovulka je dnes,alebo bude zajtra.Ak ste vcera mali tutu mutu,tak to by este mohlo byt🙂

sonulienka13
12. sep 2017

Zlaticka,pani ovu sa asi blizi 😂😂🙏🙏🙏👍🤗ja len,ze nasadili by ste uz Bromelain?? Mam posledných 16 tabliet ☹ Ci este počkať?? Dakujeeem. A spodny je dnešný.

katusikkk
13. sep 2017

@sonulienka13
s tabletkami ti neporadim,kedze moju poslednu tabletku som zjedla pred 15 rokmi aj to bol vitamin🙂
ale krasne ti to tmavne.
Ja som si dnes len tak zo srandy robila test a biely ako sneh na Himalajach.❄

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk
@alison11
Len aby som zajtra nepadla na hubu 😀 zajtra mam dostat...

katusikkk
13. sep 2017

@goldmolly
waaaw to vyzera krasne.
Ja by som uz nevydrzala a ocikala hahah
Taka
@sonulienka13
@ikonica by uz ocikavali aj 2 x denne.Ja som testovala dnes .Na 10 DPO ,ale uplne nic.Ved som to aj cakala.
Urob dnes sup sup.😝

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk nieee, bojim sa sklamania, robila som 10DPO a nic, snehobielo.. Radsej pockam, ved to je uz len den 😝 mozno zajtra rpzhodne teplota

selinaliana
13. sep 2017

@goldmolly drzim palce vyzera to supeerrrr

yuppy97
13. sep 2017

@goldmolly paraaada drzim palce 🙂 ja by som to nevydrzalaaa dozajtra😂vzdy sisa hovorim ze azna po datumu ms ale nikdy to nedodrzim😂

goldmolly
13. sep 2017

@selinaliana dakujeeem 🙂

@yuppy97 ja som nevydrzala minuly mesiac a minula som zbytocne vela testov.. A stale mam pocit ze to nevyslo tak radsej pockam na mrsku 🙈

katusikkk
13. sep 2017

@goldmolly
ja sa nebojim sklamania.Bud to tam je,alebo nie je .Ci budem smutna dnes,alebo zajtra ,ved to uz je jedno.A vlastne smutna nebudem.Ide dalsi mesiac 😀

yuppy97
13. sep 2017

@alison11
@katusikkk dnes takto teplota je hore ovulka asi prebehla len je otazne kedy ja som uz vcera mala pocit ze som 1dpo rano taky priesvitno krvavy hlien krcok uz dolu a tuhy a postipkavalo ma vo vajecniku ako zvykne po ovulke len ta teplota bola nizko moze byt ze telo zareagovalo na progesteron neskor? Tento mesiac tomu velku nadej nedavam skor ziadnu ale sak uvidime...

katusikkk
13. sep 2017

@yuppy97
tak ovulka mohla prebehnut z 11 na 12 a to by spermijky krasne prezili.
Ja som tento mesiac mala bolesti na ovulku.Podla pocitov som brala,ze ovulka zacala bolestami a den ked skoncili tak akoze bola ovulka
.Lenze podla tepoty ovulka bola presne dnom kedy nastali bolesti.AZ 4 dni odkedy bolest zacala.No neviem ci su nejake poovulacne bolesti.
Uplne inak ako vzdy.

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk ahoj....asi blba otazka. Ale ja si teplotu meriam len prvy mesiac, tak mozno mi to prepacis 😊 Ale preco nemoze byt 9 dni rovnaka teplota? Ja mam od 3 DPO rovnaku (teda nemerala som 2 dni), robim nieco zle? 😲

waleri17
13. sep 2017

@janedoe ahoj ja si tiez myslim ze moze byt rovnaka ja som tento mesiac mala 5 dni po sebe 36,5 a potom 10 dni po sebe kazdy den 36,7 neviem ci je to dobre ci to tak ma byt ci nie ale rozhodne sa to moze stat som zivim prikladom 😂