icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
13. sep 2017

@janedoe
Pretoze progesteron v tele zeny kolise.Pred ovulkou su teploty dole a po ovulke hore.
Jasne ze moze byt 2-3 dni rovnaka teplota ,ale urcite nie 9 dni.Asi by som skontrolovala teplomer 🤒

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk mna skor boli pohlad na ten snehobiely test.. A zbytocne aj peniaze na to utracam. Ved mrcha ma prist zajtra, mozno pride dnes alebo pozajtra.. Ak nepride testujem, nezvykne meskat viac ako 1 den 🙂

waleri17
13. sep 2017

@katusikkk ahoj aj ja som vyssie pisala ze som mala 10 dni po sebe rovnaku teplotu lf mam 14 dnovu a po ovulke som mala 10 dni v kuse tu istu teplotu takze stat sa to kludne moze mozno to nie je dobre znamenie neviem ale mala som to tak aj ja....

katusikkk
13. sep 2017

@goldmolly
Ja som kupila v DM pepino testy.2 testy za 1,50.No nekup to 😅😅

katusikkk
13. sep 2017

@waleri17
Jasne ze sa to moze stat,len tam je nieco zle.Bud teplomer,alebo nieco ine.
Este by to slo v tehotenstve,ale ked zena nie je tehotna,tak progesteron skace.

waleri17
13. sep 2017

@katusikkk ved prave tiez som z toho nemala dobry pocit mozno som ovulku vobec ani nemala ja uz neviem ale stalo sa mi to dufam ze tento cyklus sa to nestane 😳

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk dakujem za vysvetlenie 😊 Tak zainvestujem do druheho teplomeru 😊 Lebo cely ten graf je daky divoky. Takze cele je to asi na prd. Ale zase o 6 hodinovom neprerusovanom spanku mozem pri krpcovi len snivat 😂 Tak ani neviem, ci ma vyznam merat si teplotu.

selinaliana
13. sep 2017

Ja dnes takto

katkari
13. sep 2017

@katusikkk tak teraz fakt tomu nerozumiem....teplota klesla vcera k ciare a dnes ne zase hore

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk teplotu som merala v rovnakom case, len zapisovala v inom.

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk tie som mala aj ja, aj tie baby top test a teraz mamatest 😀 mam aj papirikovy aj ten tycinkovy, skusam vsetky znacky rad radom 😂

katusikkk
13. sep 2017

@katkari
grafik mas pekny.Ta prerusovana ciara je pre to ,lebo FF nevie vyhodnotit naozaj ovulku.Ta mohla byt 15-teho,ale aj 12-teho.Keby ze je 13-teho teplota povedzme 36,6 ,tak ovulka mohla byt aj 12.
To ze je je dole je v podohe.
Skus si este aspon okolo ovulky zapisovat hlien.Potom to budes mat presnejsie a ciara bude cervena neprerusovane.

katusikkk
13. sep 2017

@janedoe
ale aspon vies kedy si mala a ci mala ovulu

katusikkk
13. sep 2017

Surny oznam pre vsetky lapacky duchov.
Stalo sa vam,ze volnym okom je test biely a ked ste ho odfotili,tak tam vidno kanalik?
Teda viem,ze kanalik ,lebo nemame spermije.😝

sonulienka13
13. sep 2017

@selinaliana Ahooj zlatko 🙂 zatial sa pekne drzis hore 🙏🙏🙏😍😍len tak zostaň a nie ze budes klesať 😍😍🙏🙏😘

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk ved o to mi islo 😆 No uvidime, co dnesny mesiac prinesie 😊

selinaliana
13. sep 2017

@sonulienka13 moa dik uvidime

tonjadabik2
13. sep 2017

Dnes zatial 37 uvidim zajtra aka bude teplotka

lucinocka
13. sep 2017

@katkari to je len 4 den, do 10 dna ti teplota absolutne nic neznamena...

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk tak urobila som foto kvoli tebe 😊 Ale hm.... on relativne bol ten kanalik vidiet trosku aj volnym okom, ale musela som riadne skulit, lebo na prvy pohlad bol test snehobiely. Ale na foto je lepsie vidiet, teda aspon mne sa zda 😂 Mozno neuvidis nic 😊 Take cosi si myslela?

katusikkk
13. sep 2017

@janedoe
Uz mi vysvetlili,ze je to kanalik,ze ciarka by bola dalej 😬
Ale ja na tvojom teste vidim ciarku a taku ozajstnu dalej ako moja 😂😂😂

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk ja som mala toto iste v pondelok ale automaticky som to hodila do kosa ze negativny 😀 takze nakoniec mam zivit nadej ze negativny nebol???

katusikkk
13. sep 2017

@goldmolly
Ale to tvoj grafik je nadherny,takze rano testni 🙏
My nemame spermije,takze ja viem,ze u nas negativ,ale aspon mi bolo dopriate ducha vidiet 😂 😂

goldmolly
13. sep 2017

@katusikkk chcem vydrzat ked mi bude meskat 1 den 😅 inak je normalne mat velke mnozstva bieleho hlienu? Kokos ja stale v robote beham na wecko kukat ci uz prisla ms a to len ten hlien.. Ale tak gynekolog mi davnejsie povedal ze mam zvysenu tvorbu, tak to bude asi tym

katusikkk
13. sep 2017

😀
Tak to teda netusim.Ja vetsinou nemam ziadny.Aj cez ovulku musim hladat 🤔

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk heheh...no kiezby si mala pravdu. Ale v reale tam bolo prd vidiet, tak som ho hned vyhodila, ze negativ 😊

Inac.... kludne sa moze u teba udiat zazrak. Ved treba jednu jedinu spermiu 😉 Teda chcem tym povedat, ze nam sa prve podarilo po 3 rokoch. 4x som bola na IUI a nic. Na SVK mal muz celkom OK spermiogram, ale z Ciech sme sli z dg. na pomaly pol riadku a on s depkou ako hrom. Ale mesiac na to som prirodzene otehotnela. Nevyslo to sice. Ale 3 mesiace po 600 nedeli po kyrete som bola zase tehotna a zase prirodzene. Hoci spermiogram tiez katastrofalny. Pocet spermii sice OK, ale pohyblivych asi len 2% a aj z toho mala malo progresivny pohyb asi 1%. Cize tiez dala slava to nebola a vyslo to 😊 Aj teraz uz 2x ale neviem sa dopracovat dalej ako do 5/6 tt 😕 Takze zazraky sa deju 😉

katusikkk
13. sep 2017

Tak si si tiez vela prezila 😔
To teda spermigram tiez ziadna slava .Moj teda ale tie spermije nema len 2 mil.
Tak ja uz len tiez asi v zazrak musim verit kedze taham skoro na 40.
Uz som aj prestala trosku menej cvicit a jest vsetko aj slaninu a bravcove koleno 😀
Verim,ze sa nam skoro vsetkym podari🙏
@janedoe

janedoe
13. sep 2017

@katusikkk aj ja 😊 Inac.... mne pomohlo fakt asi aj to, ze som pribrala 😂

tonjadabik2
13. sep 2017

baby ja dnes rovnako som zvedava ci sa to do piatku zmeni.. uvidime.

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/3EQXF5b2ij...

tonjadabik2
13. sep 2017

@katusikkk co vravis? ani neviem ci je dobre ovu vyratana kvoli tomu ze som nemerala casto..