icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
16. sep 2017

@bona69 milacik ahoooj 🙂 a ty sa nam kde túlaš??🙂 aspon si si oddýchla a načerpala nove sili??? Noo ved treba sa spoločne podržať. Ved sme v tom spolu. A kazda sme si rovná. A nechcem aby ste boli smutne☹ tak sa snazim,aj ked je to tažké ☹ Ale sme bojovníčky a my to dame!!!!

sonulienka13
16. sep 2017

@yuppy97 zlaticko uplne chapem.podla mna je si uplne vedomí vsetko. Aj toho ze sa trápiš. Lenze naozaj. S tou prácou to je ako za trest niekedy. Clovek je rad,ze nejaku ma. Pozri. My sme spolu kazdy den,bolo take,ze sme sa snazili aj kazdy den a vydis. Prt s toho.Bohuzial. Potom kazdy druhy den a všelijako inac. Ale cloveku sa kolko krát bohuzial ani nechce. A nie ze klesnes!!!! 🙂 Takyto grafik chcem vydiet na dalších 9 mesiacikov 🤰🏼🤰🏼🙏🙏🙏😍❤️💕💕

selinaliana
16. sep 2017

@sonulienka13 vdaka moja ;)

katusikkk
16. sep 2017

Ja dnes takto.Priznaky ziadne a test belsi ako biely.Takze zajtra klesnem🤔

selinaliana
16. sep 2017

@katusikkk aj ja pocitam ze zajtra klesnem :(

janedoe
16. sep 2017

Ja dnes tiez...13 DPO a test biely, takze zajtra/v pondelok mozem ocakavat navstevu 😕

katusikkk
16. sep 2017

@janedoe
Ved mas krasny pokles na 11 DPO.
2 x by som netvrdila ,ze klesnes.Na teste vidno az dva dni po uhniezdeni,takze testni zajtra. 🙏

selinaliana
16. sep 2017

@janedoe graf vyzera paradne. Ja som tiez zvedava na moju teplotu rano ci nepadnem na hubu ;)

sonulienka13
16. sep 2017

@katusikkk zlatik,mrchu si nedostala. Zajtra moze byt vsetko uuuuuplne inak!!!! Takze je podla mna skoro na závery!!! Vies co sme si tu hovorili!!! Az do prvej kvapky veríme!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏❤️💕😘😘😘a si krasne hore.

sonulienka13
16. sep 2017

@selinaliana budem rano čakať na grafik. 😘😘😘😘🙏❤️

sonulienka13
16. sep 2017

@janedoe veru pekny grafik 🙂 uz len nech ten hore,pekne drzi tu teplotku hore!!! Kym neprišla potvora,je stale nádej!!!

selinaliana
16. sep 2017

@sonulienka13 no veru som zvedava uz som to mala asi 3 cykli dozadu do 10 dna krasne hore a 11 bum

katusikkk
16. sep 2017

@sonulienka13
Rano hned hlasim,ale zacali ma krize boliet,tak uz prichadza 😔

sonulienka13
16. sep 2017

@selinaliana
@katusikkk baby,nejedujte maaaa 🙉🙉🙈🙈🙈☝️Nechcem tu vydiet ziadne poklesy!!! A citat ziadne smutne myšlienky!!!! Nono 🙂 snažte sa verit a mat nádej.aj ked je to sakra tažké. Ale musime. Nic iné nam nezostáva. Mrsku este nemáte. To je dobre.Noooo,nic iné Vám nezostáva,len to dotiahnuť do konca 9mesiaca 😘😘🤗😉😉a ja pridem potom kočíkovať 😘💕💕❤️😂🤰🏼🤰🏼🤰🏼A heslo je:VERIM AZ DO PRVEJ KVAPKY!!!

katusikkk
16. sep 2017

Ku mne mozes prist kedykolvek kocikovat.Budes vitana,ale verim ze aj s tvojim drobcom😂
Aby maminky kvakali pri kave 😝

selinaliana
16. sep 2017

@sonulienka13 ty si uzasna. Vies to?

sonulienka13
16. sep 2017

@katusikkk ani nehovoooor 🤗🤗🤗🤗😍😍😍🙏🍔🍔🍔🍖🍗🥓🍾🥂🥂🥂uz aby to bolo 🙂 buchneme hned sampano 😘😘😘😉😂🍾🍾🍾🍾

sonulienka13
16. sep 2017

@selinaliana aaale.budem sa červenať 😻😻zlatik,to sa ti zda 🤗🤗 len viem,aka je to bolesť. A snazim sa Vám vnuknut pozitívne myšlienky,ked uz su slzicky na krajíčku. Troska vas rozosmiať. Zahnať ten smútok.Lebo viem ako sa cítite.Lebo ked ste smutne vy,som smutná aj ja. Ked sa tešíte,tesim sa úprimne aj ja. Nepomôžem si.Prezivame to spolu. Sme jeden celok. Jedno telo,jedna duša,spoločne trápenia.

katusikkk
16. sep 2017
sticker
katusikkk
16. sep 2017
sonulienka13
16. sep 2017

Aj ked vas osobne nepoznám babulky moje,mam vas vsetky neskutocne rada!!!!! Ste UZASTNE!!!a som s vami spätá. Viem sa vo vas vcítiť,vžiť.Som s vami ako jedno telo a jedna duša. Aj ked sme si na sto kilometrov ďaleko.Niekedy mi staci si prečítať vas príspevok,a viem,ze ste smutne. Ze mate slzy v očiach ze to zase po stý krát nevyšlo. Nie ste v tom same. Vzdy myslite nato,ze to prežívame spolu.Ze sa podrzime. Ze kráčame rovnakym chodníkom.Spolu si zanadavame. Niekedy veru treba.Ze budeme spolu plakat v zúfalstve a tesit sa s každou jednou,ktorá si nájde vysnene ciarocky.(sup sup plodiť )🙂 Som stastna,ze som si tu nasla neskutocne dobre,múdre a dušou krasne priateľky.Vzdy ste mi pomohli.Aj ked som tu spamovala milion ovu testov a grafov 😂😂😘😘🙏ale uz to obmedzujem 😘😘😘😉 Patrí Vám moje veľké DAKUJEM!!!!

selinaliana
17. sep 2017

Tsk prkladam graf celkom mile prekvapenie. Uvidime

katusikkk
17. sep 2017

@sonulienka13
Tvoj manzel musi byt najstastnejsi vlovek,ze ta ma.A tak trosku ta mame aj my 😘

katusikkk
17. sep 2017

@selinaliana
Uz si testovala?Ja mam 14 DPO.Teplota stupla a test negativ 😲

selinaliana
17. sep 2017

@katusikkk testovala 2 dbi dozadu tiez biely ja som dne 11dpo mam lfazuu 11 vzdy na 11 klesnem na 12 dostanem a dne so stupla uvidime co zajtra. Skus o 2 dni tesnut mozno je este skoro

katusikkk
17. sep 2017

@selinaliana
Ja som mala uz vcera klesnut.Ale podla bolesti sa mi zdalo,ze ovulka je az 13.Ale nic mi nie je.

katusikkk
17. sep 2017

@janedoe
Nemame tvoje ranne hlasenie 🙆

selinaliana
17. sep 2017

@katusikkk drzim palce vyzera to fajn

sonulienka13
17. sep 2017

@selinaliana zlatik,nebudeme sa moc tesit,nech sa to nezakrikne 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🤰🏼🤰🏼🤰🏼Ale vyzera to supeeer 🙂

sonulienka13
17. sep 2017

@katusikkk zlatik,celaaaa som vasa 😍😍😘😘😘😘😻😻noo vyzera super grafik.taku radost mam,ze dovi.Nie,ze mi to pokazis 😘😉😉😉🤗uz Poprosim ziadne poklesy!! Tfuj tfuj tfuj,nech sa to nezakrikne🙂 a to,ze na testíku este nic neni,tak to nic neznamená.Vsetko moze byt uplne inac.Hcg niekedy straaaasne pomaly stúpa.A nic neni stratené.Takze,ziadne pochmúrne myšlienky dnes 🙂