Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586
Dakujem krasne🙏
Dufam,ze ta budeme vsetky nasledovat.🤰
Test uplne biely,tak zajtrajsok rozhodne😉
Toho 13 mi sedelo na bolesti a ovulku som nikdy na 11 den nemala.
Uz nech je teda rano 😀
Ahojte kocky, neviem ci si na mna spominate.. bola som bez liekov lebo sme sa snazili o babo, kedze sa moja choroba zhorsila, musela som si pichnut injekciu, pri ktorej sa neodporuca otehotniet.. bola som v klude lebo to vyzeralo na anovulacny cyklus.. no a potom to prislo, tyzden po injekcii a vykaslani sa na vsetko prisla ovulacia v plnej parade.. a my sme sa nechali uniest a lubili sa hned 2x.. injekciu som si odvtedy nepichla, dnes som 9DC.. liek sa vyplavuje do 14 dni takze je to take na hrane.. Mam hrozne vycitky :( ..a tak dufam ze pride mrcha.. ach aky paradox..
@selinaliana presnejšie handlova-morovno😁😁
@sonulienka13 hra sa s tebou na skryvacku ale vyhras ty😘😇
@adrianhka pamatam si ta, jasne 🙂 no teda prekvapila ta statocne veru...pokial sa liek vyplavuje do 14dni uz by si ho nemala mat v krvi a babatko sa na krvny obeh maminky napaja az neskor tak by to teoreticky nemalo skodit, ci?drzim palce nech vsetko dopadne podla tvojich predstav😘
@yuppy97 dakujem krasne 🙂 zatial citim totalne PMS.. takze cakam mrchu.. opacnu alternativu preto neriesim :D ..ale zistila som ze na mna ma ta psychika velky vplyv.. prvy mesiac si teraz meriam BT, sustredena na snazenie a ovu nikde.. a v momente ako sa clovek nato vykasle tak to prislo..
@zitusss vobec netusim moc sa v tom nevyznam.. noo asi dobre to nie je :( mavam cykly cca 31-33dni.. toto je extrem.. pripisujem to psychike.. tiez meriam prvy mesiac a tak som bola na to upnuta ze ovu nechodila.. a ked som pichla injekciu ze kasleme nato tak bum.. neviem mozno si to namyslam..
@adrianhka je uplne jedno ci je ovulacia 14dc alebo 34dc. 🙂
@zitusss je to uplne jedno kedy je. Hlavne, ze je.
@myjusiatko
@adrianhka
@zitusss
Hlavnou nevyhodou pre snazilky je to,ze napr.pri 60 dnovych cykloch sa pokusaju len 6 x.
@katusikkk ano, to je jedina nevyhoda. ale co sa tyka pocatia, nic zle to neznamena. SKusila by som mozno gynex alebo alchemilku na upravu cyklu.
@myjusiatko brala som gynex a lekár mi odporučil inofolic,tak teraz beriem ten a taký ženský čaj pijem ešte občas,je tam zmes bylín,aj alchemilky,uvidíme čo to urobi
Hmmm...takze ja dnes bez čora mora 🙈🙈😡😡😡😤😩😫mam sa tesit ci plakat???😂😂😂muzik bol dnes doobeda na Záhorí na hríby,potom sme isli na pizzu a hodil sprchu a konecna.a pekne stale slofikuje.to len ja budem kukať do polnoci do stropu lebo som dopijala kafco este o pol 8 vecer.a to bola káva s obeda 😂😂😂eňo ňuňo 🙂 akurat dnes sa nebudeme snažiť a verim tomu ze ovula mi to vyznačí na dnes.cert ju ber ak to tak bude.co si nahovaram 🙂 jasne ze to tak bude.Tesime tesime😂😂😂👍👍👍

💃

@katusikkk este som rozmýšľala,ze ho zobudim.a vydim jeho reakciu:Ja ho budím.Akoze nenapadne🙂 on sa opyta,ze co sa deje milacik??? Samozrejme ze zo zavretými očami.A ja sa budem robiť akoze urazena ze nic nebolo 😂😂a on,ze ja som bol strasne unaveny ale milovať sa mozme 🙂 a ja aj tak poviem,ze az rano 😂😂😂koniec dialógu.😂😂😂

@selinaliana
Aj ja som dnes spadla 😕
@sonulienka13 mala si ho zobudiť,ktorý chlap by sa už len hneval na taký budíček 😍😂 a zobudila si ho teda či nie?

baby tak ja dnes takto ako tak ratam 10dpo.. co vravite??? mozem sa zacat tesit alebo este mozem klesnut????
@katusikkk
@selinaliana ja dnes zase o kusok dole, takze nic z toho asi. Uz som skoro na tej horizontalnej linii, takze dnes asi mozem ocakavat navstevu. Ale nadej umiera posledna 😊

@katusikkk Zlatko, podla mna si 11dpo. Ale krasne sa drzis hore. Silno drzim palce... A aj ostatnym kockam samozrejme 🤰👶