icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ejuska2586
17. sep 2017

@katusikkk Zlatko, podla mna si 11dpo. Ale krasne sa drzis hore. Silno drzim palce... A aj ostatnym kockam samozrejme 🤰👶

katusikkk
17. sep 2017

@ejuska2586
Dakujem krasne🙏
Dufam,ze ta budeme vsetky nasledovat.🤰
Test uplne biely,tak zajtrajsok rozhodne😉
Toho 13 mi sedelo na bolesti a ovulku som nikdy na 11 den nemala.
Uz nech je teda rano 😀

adrianhka
17. sep 2017

Ahojte kocky, neviem ci si na mna spominate.. bola som bez liekov lebo sme sa snazili o babo, kedze sa moja choroba zhorsila, musela som si pichnut injekciu, pri ktorej sa neodporuca otehotniet.. bola som v klude lebo to vyzeralo na anovulacny cyklus.. no a potom to prislo, tyzden po injekcii a vykaslani sa na vsetko prisla ovulacia v plnej parade.. a my sme sa nechali uniest a lubili sa hned 2x.. injekciu som si odvtedy nepichla, dnes som 9DC.. liek sa vyplavuje do 14 dni takze je to take na hrane.. Mam hrozne vycitky :( ..a tak dufam ze pride mrcha.. ach aky paradox..

bona69
17. sep 2017

@selinaliana presnejšie handlova-morovno😁😁

bona69
17. sep 2017

@adrianhka pamätám si ťa,😀💕💕ty máš tu reumu či nejakú takú chorobu nie?viem že si písala že máš veľké bolesti,a to by bola fakt haluz kebyže ostaneš tehuľka 💕💕💕😁😁😘😘😘

yuppy97
17. sep 2017

@sonulienka13 hra sa s tebou na skryvacku ale vyhras ty😘😇

yuppy97
17. sep 2017

@adrianhka pamatam si ta, jasne 🙂 no teda prekvapila ta statocne veru...pokial sa liek vyplavuje do 14dni uz by si ho nemala mat v krvi a babatko sa na krvny obeh maminky napaja az neskor tak by to teoreticky nemalo skodit, ci?drzim palce nech vsetko dopadne podla tvojich predstav😘

adrianhka
17. sep 2017

@bona69 ano presne mas super pamat 😉 ..noo som stastna ze som mala vobec ovulaciu lebo to vyzeralo vselijak.. ale teda na 34DC mat ovulku asi tiez neni vyhra... a vam sa tu ako dari kocky? Ktora ubudla resp ma to dobre nasliapnute?

zitusss
17. sep 2017

@adrianhka ahooj,ja možno tak odveci,nie je dobré ak je ovulácia neskôr? Mám nepravidelne cykly,tento mesiac to prvý krát sledujem a mala som tiež až na 28DC ovuláciu.😕

adrianhka
17. sep 2017

@yuppy97 dakujem krasne 🙂 zatial citim totalne PMS.. takze cakam mrchu.. opacnu alternativu preto neriesim :D ..ale zistila som ze na mna ma ta psychika velky vplyv.. prvy mesiac si teraz meriam BT, sustredena na snazenie a ovu nikde.. a v momente ako sa clovek nato vykasle tak to prislo..

adrianhka
17. sep 2017

@zitusss vobec netusim moc sa v tom nevyznam.. noo asi dobre to nie je :( mavam cykly cca 31-33dni.. toto je extrem.. pripisujem to psychike.. tiez meriam prvy mesiac a tak som bola na to upnuta ze ovu nechodila.. a ked som pichla injekciu ze kasleme nato tak bum.. neviem mozno si to namyslam..

myjusiatko
17. sep 2017

@adrianhka je uplne jedno ci je ovulacia 14dc alebo 34dc. 🙂

myjusiatko
17. sep 2017

@zitusss je to uplne jedno kedy je. Hlavne, ze je.

katusikkk
17. sep 2017

@myjusiatko
@adrianhka
@zitusss
Hlavnou nevyhodou pre snazilky je to,ze napr.pri 60 dnovych cykloch sa pokusaju len 6 x.

myjusiatko
17. sep 2017

@katusikkk ano, to je jedina nevyhoda. ale co sa tyka pocatia, nic zle to neznamena. SKusila by som mozno gynex alebo alchemilku na upravu cyklu.

zitusss
17. sep 2017

@myjusiatko brala som gynex a lekár mi odporučil inofolic,tak teraz beriem ten a taký ženský čaj pijem ešte občas,je tam zmes bylín,aj alchemilky,uvidíme čo to urobi

sonulienka13
17. sep 2017

Hmmm...takze ja dnes bez čora mora 🙈🙈😡😡😡😤😩😫mam sa tesit ci plakat???😂😂😂muzik bol dnes doobeda na Záhorí na hríby,potom sme isli na pizzu a hodil sprchu a konecna.a pekne stale slofikuje.to len ja budem kukať do polnoci do stropu lebo som dopijala kafco este o pol 8 vecer.a to bola káva s obeda 😂😂😂eňo ňuňo 🙂 akurat dnes sa nebudeme snažiť a verim tomu ze ovula mi to vyznačí na dnes.cert ju ber ak to tak bude.co si nahovaram 🙂 jasne ze to tak bude.Tesime tesime😂😂😂👍👍👍

katusikkk
17. sep 2017
sticker
katusikkk
17. sep 2017
sonulienka13
17. sep 2017

💃

sonulienka13
17. sep 2017
sticker
sonulienka13
17. sep 2017

@katusikkk este som rozmýšľala,ze ho zobudim.a vydim jeho reakciu:Ja ho budím.Akoze nenapadne🙂 on sa opyta,ze co sa deje milacik??? Samozrejme ze zo zavretými očami.A ja sa budem robiť akoze urazena ze nic nebolo 😂😂a on,ze ja som bol strasne unaveny ale milovať sa mozme 🙂 a ja aj tak poviem,ze az rano 😂😂😂koniec dialógu.😂😂😂

bona69
18. sep 2017

Ahojte kočky,tak ja som ešte hore, uvidíme o dva dni čo bude 😁💕💕💕

selinaliana
18. sep 2017

Dobre ranko hlasim mensi pokles no uvidime

katusikkk
18. sep 2017
sticker
katusikkk
18. sep 2017
katusikkk
18. sep 2017

@selinaliana
Aj ja som dnes spadla 😕

zitusss
18. sep 2017

@sonulienka13 mala si ho zobudiť,ktorý chlap by sa už len hneval na taký budíček 😍😂 a zobudila si ho teda či nie?

sticker
tonjadabik2
18. sep 2017

baby tak ja dnes takto ako tak ratam 10dpo.. co vravite??? mozem sa zacat tesit alebo este mozem klesnut????

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/IEKapDBiG4...

janedoe
18. sep 2017

@katusikkk
@selinaliana ja dnes zase o kusok dole, takze nic z toho asi. Uz som skoro na tej horizontalnej linii, takze dnes asi mozem ocakavat navstevu. Ale nadej umiera posledna 😊