Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko dala som ju prec a ostala na piatku...mozno berie do uvahy aj predosle grafy? a mozno fakt bola v piatok...keby som testovala v strtok vysiel by pozivitny test a do 24 hodin by bol piatok na ovulu...
@tonjadabik2 vyzera to dobre, ak zajtra ostanes hore, myslim ze na 12 dpo mozes kludne otestovat 🙂
@lucinocka podla teplot, stvrtok. Ale je ich malo. Treba aspon 6 pred ovulaciou. Kludne estelen moze prist. Ale bez merani viac nezistime.
Teda blbosti pisem, ze estelen moze. Uz bola urcite. Ale tym, ze chybaju teploty pred, tak nevieme ci stvrtok alebo piatok
@myjusiatko moje grafy su nudne, kazdy mesiac su uplne rovnake, 14 den pokles, 15 den ovu a skok na 36.7 ... tento mesiac ma kus prekvapilo skor...asi zato ze som zacala cvicit po lete 🙂
@myjusiatko sak, to bola som si ista ze bude 15 dc, jak posledny polrok..zato som ani nemerala skor, ze naco :D tak mi treba:D
@lucinocka ok Dakujem snad sa postasti..
@sonulienka13 nebola uz vcera? Pripadne dnes? Neviem aka je dnes teplota oproti 12.9. a 14.9.
@myjusiatko dnes bola teplota 36,38 uvidim aka bude rano teplotka 🙂
@yuppy97 zlata pokusim sa
@yuppy97 držím palce 💕💕💕 aj ja tebe🙏🙏🙏
@katusikkk do kelu😞😞😞mrzí ma to💕💕💕
@sonulienka13 ahoj zlatusik, čakám s tebou na dve ovulkove
ciarocky 💕💕💕💕
@tonjadabik2
@sonulienka13 Dnes som bola u gyn. a zas mám polycystické vaječníky,tak uvidíme či sa zadarí alebo si pár cyklov počkáme na //.
@alison11 to mi je luto ale nestracaj nadej.. vsetko co sa ma stat sa stane v ten najneocakavanejsi cas
@alison11 ahoj zlatíčko.To ma mrzi ☹ ale pevne verim,ze sa da vsetko čím skor doporiadku a nájdeš si dve nie koľajničky ale koľaje 😍😍😍😘😘😘🙏🙏a poriadne.sme s tebou zlaticko.Bude dobre 🙂
@bona69 zlaticko dakujeeem 😍😍😍😘😘😘aj ja nane cakaaam jak na spasenie 🙏🙏🙏🙏uz nech dorazia 🙂 a ty sa nam pekne drzkaj hore!!! Nie ze klesnes!!!
@tonjadabik2 no ale ty sa nam pekne drzis 🙂 len tak dalej ja uz by som asi skusala testik😇
@sonulienka13 nooo tak podla toho posledneho testiku to vyzera ze je tu co nevidiet😘
Ja som dnes 6dpo a mala som hlien podobny ako pri ovulke s trochou krvi tak jasne ze ako prve ma napadlo uhniezdovanie😂uz mi z toho hrabka
@bona69 zlatko robis unáhlene názory.vies co si hovoríme 😉🤗🤗😘😘❤️💕Az do prvej kvapky. Nikdy nic nie je stratené!!! A nikdy sme neni take staré a ani nebudeme aby sme nemohli verit na zazraky!!! 😍😍💕💕😘❤️❤️
Prajem Vám slniečka moje dnes krasny dnik. Aby ste neboli smutne a mali usmev na tvári 😍😍😘😘😘Tak Vám to pristane viac 🙂
@sonulienka13 pekne silnie 🙂 dneska uz bude pozitivny podla mna😉

@lucinocka asi kvoli malo meraniam a pretoze ta teplota okolo menzesu je tak vysoka. Vymaz ju alebo ju zneaktivni.