Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 pekne ranko aj tebe slniecko nase ty to tu vzdy rozziaris😇
@yuppy97 Jeej dakujem zlatinko 😍😍😍😘😘nechcem aby ste boli smutne.Lebo ved predsa s úsmevom sa kráča lepsie 🙂 aj ked ma clovek plne oči sĺz treba vyčarovať usmev ☺️☺️🤗🤗🤗💕❤️
A ty ides krasne hore zlatko.Leen tak dalej.🙂
@yuppy97 ja som vstala s dobrou náladou 🙂 aj ked prší ale cez mraky treba vydiet aj slnko 🙂 ja uz varim hodinu obed 🙂 zemiaky sa mi varia na pyré,karfiol uvareny a uz len obaliť a aj šampióni a este hokaidovu polievočku 🙂 dnes som plna energie 🙂 a s úsmevom na tvári 🙂
Dobre ranko tak hlasim 1dc
@sonulienka13 dakujem moja 🙂 mas pravdu s usmevom ide vsetko lahsie😇sikovnaaa si to ja som este len ranajkovala a kafe vypila😂
@selinaliana to ma mrzi moja😔😢
@yuppy97 my prvý mesiac. Mám problémy s cyklom,nechce mi prísť MS stale. Tento rok som menila lekára lebo mi stále len dával injekcie na vyvolanie MS a nič iné mi nerobil. Nový lekár mi hneď nasadil duphaston,ten som brala asi 4 mesiace a MS chodila ako hodinky,potom sme to skúsili vysadiť a zase som nemala skoro 2mesiace MS. Tak mi potom urobil hormonalny profil a povedal že mám výsledky ako z učebnice,že sám tomu nechápe kde je chyba. Hovoril že podľa všetkého by mala ovulácia byť ok tak že sa máme tri mesiace snažiť a potom ak sa nepostasti to budeme inak riešiť ešte. Tak teraz beriem inofolic a sledujem si BT a pekne mi vyšla ovulácie tento mesiac tak uvidíme. Ale popravde nedávam tomu veľké šance,predsa len je to len prvý mesiac snaženia.
18mes.je už vcelku dosť,veľmi ti držím palce,aj všetkým ostatným,myslím že každá žena ktorá chce by mala byť matkou a tak to aj bude!

@tonjadabik2
@sonulienka13 Ďakujem krásne 🙂 jasné že sa podarí a ty
@sonulienka13 krásne testíky tak šup na mužíka poistiť aby do ovulky došli spermošky do cieľa 🙂
@selinaliana
Nechcela som ,aby si po mne opakovala ☹
Tak ideme spolu do dalsieho kola 🙏
@zitusss Ahoj,ja som Duphaston pred prvým otehotnením brala pol roka kým sa podarilo a 4 mesiace prvé tehotenstva na udržanie a druhý sa mi taktiež nedaril z Duphastonom ako tebe a brala som Inofolic 1,5mesiaca ke´d som ostala tehtoná z druhým synom.Držím palce aby sa Ti čím skôr podarilo 🙂
@alison11 ja nic ja som dnes klesla..
@yuppy97 Dakujem ale klesla som ved vies..uvidime mozno si kupim testik alebo mozno zajtra podla teplotky
ja dnes takto zatial ale klesla som..uz nestupnem.. ach som sklamana
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/7T4brUJCPn...
@tonjadabik2 37 je stale super na tolky den cyklusu, pozri moj pri Sofii, tiez to potom zacalo kus padat...neskusala si testovat?
@tonjadabik2 Skús testnúť tehu testíkom koľký máš dc?
@tonjadabik2 mas obyc teplomer alebo bazalny? Takyto "pokles" o 0,1 nic neznamena.
@tonjadabik2 este je skoro na nejake zavery, treba verit kym neni ms vzdy je nadej😘
@myjusiatko aky je rozdiel medzi bazalnym a obycajnym? sak aj te bazalne su digi nie?
@lucinocka kraaasny grafik si mala presne jak moj ibaze ja som sla dole a ty hore.. bojim sa robit testik este som ho nebola kupit. asi az zajtra.podla teplotky uvidime

Bre rankooo 🌞
Ja len takú malú otázku,zaujímalo by ma prečo v grafe niektoré dni je plná gulička a niektoré prázdna,či to má nejaky dôležitý význam.
Ďakujem za každú odpoveď 🙂