Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ty si číslo😁😁😁💕💕💕
@bona69 sak asi sa im nepáči moja bio klíma 😂😂alebo co.su moc namyslene 😆😆🙈😂😂 jaaajha.to ta káva 🙂 som zvedava kedy mi fesandu označí zase 🙂
@sonulienka13 ahoj,neskúšala si Brestanskeho? Počula som ze robí pre gynfiv v BA.
@tuqanqa Brestanskeho s Hlohovca?? Neviem o tom ze tam robi.V decembri som este navštevovala GF v BA a aj tento rok a nikdy som ho nevydela a ani nic take nepočula .A snim mam bohuzial zle skúsenosti.Viem len ze robieva v Nitre.A ty si s HC?? 🙂
@bona69 ahoj zlatinko 🙂 ty si neprivolavaj tu mrchu mrchavu !!! Nemoze uz prísť a basta 🙂 no nie 🙂 len nech sa hore drzi 🙏🙏🙏🙏😘😍
@yuppy97 zlatko ty si jak ja 😂😂😂 tiez nevydržím netestovat 🙂 musis to dotiahnut az do 9 mesiacika.Cert by tomu uz bol dlzen. No nie??? Mrcha nebude a basta 🙂
@sonulienka13 Ahoj,ale no ve´d všetky spermošky ostať nemôžu veď si len vezmi že ich má byť 300 000 kúskov v jednom ejakuláte 😀. Ale neboj víťazná jednotka ostane 🙂 len musí nájsť správn smer,mne sa ovulácia blíži ak tie cysty prsknú vôbec,ale verím,že hej.Ja teraz musím 2 dni pred ovulkou sa zasnažiť bola by som rada,keby sa nám dcérka podarila a X spermošky sú pomalé tka aby ich Y nepredbehli 😀.
@alison11 ahoj moje 🙂 ved jasne 🙂 ja viem 🤗🤗☺️😉😘😘to ma len tak napadlo 🙂 noo aj ja cakam na herečku ovu.ak milostivá zase nebude naťahovať ☹ drzim palceky aby ste dobre zamiesili 🙏🙏🙏🙏❤️❤️💕
@tonjadabik2 ako dnes?
Zlaticka moze byt,ze mam az tak dole krčok ze mi ako keby trčí von?? Lebo od vcera večera ho mam vonku.Neni to nic vážne,ze??
@sonulienka13 Aj ja držím palčeky vám aby sa vám zadarilo 🙂 Nám ak sa aj nepodarí máme tu našich dvoch synčekov za ktorých sme v´dačný,ja veľmi prajem akždej žienke ktorá ešte nemám ani jedno aby hlavne im a aj tým čo majú jedno a chcú súrodenca pre prvé,ja čo už mám dve 3-tie by bolo už ako bonus 🙂
@sonulienka13 tak to značí že nastáva ovulácia vtedy je krček najviac otvorený a dolu po ovulke sa sťahuje a ide hore a uzavrie sa.
@alison11 Dakujem ti ved toto ze vobec neviem nacom som.. ci si mam robit testik alebo este pockat do piatku..
@lucinocka ajoj rovnako ako vcera
@tonjadabik2 Ako vyzera teraz graf?
@lucinocka
@ejuska2586
baby dnes stale rovnako.. graf:
@tonjadabik2 otestuuuuuuuuuuuuuuuj, podla mna je to tam!
@lucinocka myslis? ked ja dostanem ms aj pri 37 alebo pri 37,1 vies..taze neviem co bude za dva dni
@tonjadabik2 hmmm...pri 37 by si nemala dostat MS...sa liecis na stitku, ze taka vysoka teplota? hypertyreoza?
@tonjadabik2 Ahoj veď by Ti testík už ukázal snáď aj druhú čiarku,ja by som už nevydržala 🙂

@alison11 Dakujeem mojko 🙂 hadam sme dobre zamiesili 😂😂😂ale u mna asi nechce kysnut.co uz narobím.Zo mna asi spermose vyskakuju opačným smerom(von)😂😂😂😘😘