icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
19. sep 2017

@alison11 Dakujeem mojko 🙂 hadam sme dobre zamiesili 😂😂😂ale u mna asi nechce kysnut.co uz narobím.Zo mna asi spermose vyskakuju opačným smerom(von)😂😂😂😘😘

bona69
19. sep 2017

@sonulienka13 ty si číslo😁😁😁💕💕💕

sonulienka13
19. sep 2017

@bona69 sak asi sa im nepáči moja bio klíma 😂😂alebo co.su moc namyslene 😆😆🙈😂😂 jaaajha.to ta káva 🙂 som zvedava kedy mi fesandu označí zase 🙂

tuqanqa
19. sep 2017

@sonulienka13 ahoj,neskúšala si Brestanskeho? Počula som ze robí pre gynfiv v BA.

sonulienka13
19. sep 2017

@tuqanqa Brestanskeho s Hlohovca?? Neviem o tom ze tam robi.V decembri som este navštevovala GF v BA a aj tento rok a nikdy som ho nevydela a ani nic take nepočula .A snim mam bohuzial zle skúsenosti.Viem len ze robieva v Nitre.A ty si s HC?? 🙂

bona69
20. sep 2017

Krásne ránko prajem,tak ja takto, neviem či bola ovulka tak ako označilo alebo na 16dc, takže čakám ešte na zajtra,ale bolesti v podbrušku stále ako na ms,inak príznaky žiadne,ani prsia nebolia,no uvidíme,som zvedavá na vás 💕💕💕😘😘😘

zitusss
20. sep 2017

@alison11 kiežby to aj na mňa tak účinkovalo teda 😊 a brala si dva sacia denne či len jeden? Ja beriem len jeden,lekár povedal že tak ako je na krabičke napísané,no na nete som čítala aj že by sa mali dva brať tak neviem či nezvysim dávkovanie

zitusss
20. sep 2017

@alison11 sáčky*

zitusss
20. sep 2017

@yuppy97 Ahooj,ako si dnes na tom s grafikom?

sticker
yuppy97
20. sep 2017

@zitusss ahoooj ja takto zatial je skoro na nejake zavery mne sa kazdy graf tvari nadejne do poslednej chvile a v den ms klesne a je po nadeji😔ale tentokrat to musi byt inak😀
A ty ako?

yuppy97
20. sep 2017

@bona69 mam taky pocit ze mohla byt o den neskor ako ti ju oznacilo😉nech sa len drziii hore🙏

yuppy97
20. sep 2017

@zitusss ff mi ukazuje ze mam dostat ms pondelok tak asi sobotu alebo nedelu vyskusam ci sa nieco ukaze vzdy si poviem ze az po vynechani budem testovat ale to sa neda vydrzat ta zvedavost uz teraz ma prsty svrbia😂

sonulienka13
20. sep 2017

@bona69 ahoj zlatinko 🙂 ty si neprivolavaj tu mrchu mrchavu !!! Nemoze uz prísť a basta 🙂 no nie 🙂 len nech sa hore drzi 🙏🙏🙏🙏😘😍

sonulienka13
20. sep 2017

@yuppy97 zlatko ty si jak ja 😂😂😂 tiez nevydržím netestovat 🙂 musis to dotiahnut az do 9 mesiacika.Cert by tomu uz bol dlzen. No nie??? Mrcha nebude a basta 🙂

alison11
20. sep 2017

@sonulienka13 Ahoj,ale no ve´d všetky spermošky ostať nemôžu veď si len vezmi že ich má byť 300 000 kúskov v jednom ejakuláte 😀. Ale neboj víťazná jednotka ostane 🙂 len musí nájsť správn smer,mne sa ovulácia blíži ak tie cysty prsknú vôbec,ale verím,že hej.Ja teraz musím 2 dni pred ovulkou sa zasnažiť bola by som rada,keby sa nám dcérka podarila a X spermošky sú pomalé tka aby ich Y nepredbehli 😀.

alison11
20. sep 2017

@yuppy97 Neboj pokiaľ je ešte 36,7 bt ešte je nádej 🙂 A držím palce aby nekleslo a držala sa hore 🙂

alison11
20. sep 2017

@zitusss Prvý mesiac som brala 2x denne a zvyšok 1x denne.

sonulienka13
20. sep 2017

@alison11 ahoj moje 🙂 ved jasne 🙂 ja viem 🤗🤗☺️😉😘😘to ma len tak napadlo 🙂 noo aj ja cakam na herečku ovu.ak milostivá zase nebude naťahovať ☹ drzim palceky aby ste dobre zamiesili 🙏🙏🙏🙏❤️❤️💕

lucinocka
20. sep 2017

@tonjadabik2 ako dnes?

sonulienka13
20. sep 2017

Zlaticka moze byt,ze mam az tak dole krčok ze mi ako keby trčí von?? Lebo od vcera večera ho mam vonku.Neni to nic vážne,ze??

alison11
20. sep 2017

@sonulienka13 Aj ja držím palčeky vám aby sa vám zadarilo 🙂 Nám ak sa aj nepodarí máme tu našich dvoch synčekov za ktorých sme v´dačný,ja veľmi prajem akždej žienke ktorá ešte nemám ani jedno aby hlavne im a aj tým čo majú jedno a chcú súrodenca pre prvé,ja čo už mám dve 3-tie by bolo už ako bonus 🙂

alison11
20. sep 2017

@sonulienka13 tak to značí že nastáva ovulácia vtedy je krček najviac otvorený a dolu po ovulke sa sťahuje a ide hore a uzavrie sa.

tonjadabik2
20. sep 2017

@alison11 Dakujem ti ved toto ze vobec neviem nacom som.. ci si mam robit testik alebo este pockat do piatku..

tonjadabik2
20. sep 2017

@lucinocka ajoj rovnako ako vcera

ejuska2586
20. sep 2017

@tonjadabik2 Ako vyzera teraz graf?

lucinocka
20. sep 2017

@tonjadabik2 otestuuuuuuuuuuuuuuuj, podla mna je to tam!

tonjadabik2
20. sep 2017

@lucinocka myslis? ked ja dostanem ms aj pri 37 alebo pri 37,1 vies..taze neviem co bude za dva dni

lucinocka
20. sep 2017

@tonjadabik2 hmmm...pri 37 by si nemala dostat MS...sa liecis na stitku, ze taka vysoka teplota? hypertyreoza?

alison11
20. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj veď by Ti testík už ukázal snáď aj druhú čiarku,ja by som už nevydržala 🙂