icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
20. sep 2017

@lucinocka nie nic mi nieje. som zdrava.ta minule som dostala a mala som rano 37,1 a prisla ms vtedy

tonjadabik2
20. sep 2017

@alison11 ta dnes by uz ukazal ja viem ale ja sa bojim sklamania tolko mesiacov..
@lucinocka
kuknite grafy a uvidite sami mam grafy

lucinocka
20. sep 2017

@tonjadabik2 ani si netestovala predtym? nemohlo byt biochemicke tehu? zda sa mi fakt vysoka teplota...taku som mala ja, aj pozitivny test a prisla ms po 3 dnoch meskania...

tonjadabik2
20. sep 2017

@lucinocka vzdy som mala slabu ciarku ledva bolo vidno mam tam aj fotky testikov a mozno sa mne len zdalo neviem

lucinocka
20. sep 2017

@tonjadabik2 hm ja by som to asi spomenula gynekologovi...ak mas pozitivne testy a nic sa neudrzi asi by tam trebalo pomoct

tonjadabik2
20. sep 2017

@lucinocka ta raz bola ciarka raz nebola mozno som len ja chcela vidiet neviem.. uvidime co budenedavala som vsetky testy bo som vymazala fotky ale su v grafoch bazalnej teploty tam som davala vsetky testiky moje

alison11
20. sep 2017

@tonjadabik2 Skús,vieš to sklamanie ak by nebolo by bolo i tak ak by došla ms,ale už by si vedelana čom si.

tonjadabik2
20. sep 2017

@alison11 noo tak to mas pravdu.. neviem pojdem kolo lekarne tak uvidim..ale asi si kupim..

zitusss
20. sep 2017

@sonulienka13
@yuppy97 ja takto dneska 🙂
Tiež skúsim v sobotu testovať ráno,priateľ má narodeniny tak skúsime stastie😅
Inak máme ísť na wellness saunovat sa,nemôže mi to uškodiť či?

sonulienka13
20. sep 2017

Babulkyyy asi som sa dočkala 😍😍😍😍😘😘😘pozrite.spodny dnešní 🙂 takze aj do FF grafu mozem zadať ze OPK pozitivny?? Som happy 😂😂😂lenze muzik teraz maká a vecer ide na nočnú.takze este pred odchodom musime zbuchat rychlovecku 😂😂😂😘

sonulienka13
20. sep 2017

@zitusss Ahooj mojko 😍😍😘tak to by mal krasne prekvapenie veru 🙂 musi to vyjsť ci chce alebo nie 🙏🙏🙏🤗😘😉len sa pekne drzkaj hore 🙂

katusikkk
20. sep 2017

@lucinocka
Ja tiez mavam vysoke teploty cely cas po OVU a nemam problem so stitnou.
Ms som dostala pri 37,1.

ejuska2586
20. sep 2017

@sonulienka13 Anooo. Dnes je den D. Do FF si zaznac OPK pozitivne.

lucinocka
20. sep 2017

@katusikkk hmm to je teda naprd, cize vam graf je v podstate len kvoli ovulke, lebo koniec z neho tak ci tak nemozte vycitat :-/

zlatovlaska79
20. sep 2017

Osobne nepoznam ale pocula som o nom ja chodim Trizmovi noo niekedy mozeme dat to stretko mohlo by to byt zaujimave 😄

katusikkk
20. sep 2017

@lucinocka
A co mam z neho vycitat?Niekto ma vyssie teploty a niekto nizsie.
Mam odsledovane kedy bude ovulka,ci prebehla a teplota mi klesne den pred ms,alebo v den ms.
Keby som bola tehotna,tak mi teplota urcite vyskoci nad 37,4.
Ked sa drzim do 37,4 tak tehotna nie som 😀

Aspon nemusim hadat ci som,alebo nie som 😝

katusikkk
20. sep 2017

@sonulienka13
Jupppppppppi 😘
Tak uz iba do vysin a dole az o 9 mesiacov 🙏

sonulienka13
20. sep 2017

@ejuska2586 dakujeeem 🙂 konecne som sa dockalaaaaa 🙏🙏🙏🙏🎉🎉🍾🍾🎊🎊🎊

sonulienka13
20. sep 2017

@zlatovlaska79 to neviem kto je 🤗😘to by bolo super!!! Neviem sa dočkať 🙂

sonulienka13
20. sep 2017

@katusikkk bodaj by boli tvoje slova sväté 🙏🙏🙏🙏😘🤗❤️💕Tesim sa jak dieťatko 🙂 dnes musime este poistiť pre istotu 🙂

tonjadabik2
20. sep 2017

@katusikkk ty si presne ako ja aj ja mavam take teploty kludne mi pride ms aj pri 37,1 a tiez som zdrava

myjusiatko
20. sep 2017

@sonulienka13 drzim palce. Co hlien a cipok? 🙂

myjusiatko
20. sep 2017

U mna sa tiez ovulacia blizi. 🙂

sonulienka13
20. sep 2017

@myjusiatko dakujeeem moje 😘😘😘😘hlien vodovy a cipok az vonku s posvy od vcera večera 🙂 tak az dole je,stredne tvrdý a zatvorený.

sonulienka13
20. sep 2017

Zamiesené 😂😂😂nech Boh🙏🙏🙏🙏da prosim🙂

bona69
20. sep 2017

@sonulienka13 nech🙏🙏🙏💕💕💕da😘😘😘

zitusss
20. sep 2017

@sonulienka13 tuším budeme mať spolu šťastný mesiac,držím palčekyyyy❤

sticker
sonulienka13
20. sep 2017

@bona69
@zitusss babulky.tento mesiac to proste uz musi vyjsť!!!!! A basta.Neni inakšia možnosť.Aj vy mate vzdy kazdy cyklus taky,ze vzdy veríte ze to vyšlo?? Ci len ja si to len hovorím???😂😂😂😂asi by som si to mala prestať hovoriť lebo vzdy je opak 😂😂😂😂Uvidim ci ten Bromelain zaúčinkoval 🙂

zitusss
20. sep 2017

@sonulienka13 ja prvý mesiac skúšam,takže musí to vyjsť 😅

@yuppy97 sa k nám tiež pridá isto tento mesiac k šťastlivcom😍