icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
20. sep 2017

@zitusss pojdeme vsetky kočíkovať 😍😍😍😍😘aj ostatne babulky🙂 juuj.normalne som na prášky 🙏🙏🙏🙏😍

zitusss
20. sep 2017

@sonulienka13 májové deti budú naše ❤

sticker
lucinocka
20. sep 2017

@zitusss maj uz nestihas asi:D ake jun je tiez fajn 🙂

zitusss
20. sep 2017

@lucinocka tak som sa preratala 😅 jún je tiez supeeeer 🙂 že ? @sonulienka13 😍

sonulienka13
20. sep 2017

@zitusss to je super mesiac 😂😍😘😘berieme aj ten.hlavne ze budeeeee 🙏🙏🙏😍😘uz nech je sobotaaa 🙂 tesim sa na tvoje krasne koľajničky 🙏🙏🙏🙏🙏💕😘❤️😻🤰🏼🤰🏼🤰🏼

zitusss
20. sep 2017

@sonulienka13 jaaaj moja bodaj by, a o pár dní potom tvoje kolajnickyyyy
👶🤰😍

bona69
20. sep 2017

Dievčatá mám silné bolesti v podbrušku, neviem či už mrcha ide či čo to má znamenať 😢😢😢

sonulienka13
20. sep 2017

@bona69 nech sa ani neopováži ukázať!!!! 😡😡😡😡 zlatik.este to nic nemusí znamenať.Vies co si hovoríme. Verim,verim,verim 🙏🙏🙏🙏💕❤️

zitusss
20. sep 2017

@bona69 nemysli na mrchu,isto to ona nebude uvidiiiis 😉 kolky si deň DPO?

sonulienka13
20. sep 2017

@zitusss juuj ani nehovor 🙂 sladké mámení 🙂 🙏🙏🙏dame potom kocik-tuning zraz 😂😂😂vsetky.

sonulienka13
20. sep 2017

Babyy,tento rok,tento ci budúci mesiac!!!! Musi byt nas!!!! Mame svoj sen,svoj vytúžený cieľ na ktorého konci nas cakaju nase stratené zatulane slniečka.Nase časti srdiečka!!! A my sa proste nedáme!!!! Spravime vsetko!!! Nie len co je v našich silách,ale aj nad rámec našich síl!!! Musime bojovať.My sa nevzdame a osudu,trapeniam a smútku stojíme hrdo tvárou v tvar!!! A viem,ze vsetky sme silne a osud nas nedostane na kolena!!!!

bona69
20. sep 2017

@zitusss tak buď 11alebo 12dpo,LF mám 12dni, takže sa uvidí do piatka, cyklus mávam 26dnovy,no mala som posunutú ovulku tento mesiac, posledná ms bola 25.8.uz začínam hystercit😲😲😲😭😭😭

zitusss
20. sep 2017

@bona69 hlavne nehysterči,to ti nepomôže moja 🙂 test plánuješ robiť až keď bude meškať MS?
Tak ako @sonulienka13 píše,treba veriť do prvej kvapky 😉

bona69
20. sep 2017

@zitusss tak ms mešká dnes 1den,no kvôli posunutej ovulke ešte čakám do piatku,ak vydrží hore teplota do piatku tak v piatok kúpim test a skúsim,ja verím do prvej kvapky a aj potom😁😁skúšala som krcok a je dosiahnuteľný tvrdý,snáď🙏🙏🙏tento je už 7cyklus čo sa snažíme.rano sa hlasim💕💕💕 ďakujem zlatíčka za podporu 😘😘😘a hlavne tebe
@sonulienka13 moja zlatá💕💕💕😘😘😘

myjusiatko
20. sep 2017

@bona69 tvrdy a dosiahnutelny je dobre znamenie. Keby mala byt ms, tak je vyssie a otvorenejsi. 🙂

bona69
20. sep 2017

@myjusiatko verím na znamenia 😁😁😁🙏🙏🙏 ďakujem💕💕💕

sonulienka13
20. sep 2017

@zitusss preeesne 🙂 😘😘😘Az do prvej kvapky!!!!

sonulienka13
20. sep 2017

@bona69 srdiecko dobre vies,ze ja vzdy!!!! ❤️❤️❤️💕💕💕😘😘😍😍🙏🙏🙏

katusikkk
20. sep 2017

Ja chcem hocikedy iba nie Junove.Blizenca chalana nieeeee😲😲😲

spring19
20. sep 2017

Ahojte baby, tak ja dnes takto. Konečne sa pohla teplota hore. Už som si myslela že mám pokazený teplomer... 😀 4 dni za sebou na 36.5
No uvidíme kde mi zaznačí ovu. Snáď sme stihli. 🙏

spring19
20. sep 2017

@bona69 silno držím palce!

@katusikkk kamoška tiež nechcela barana a hádaj čo má... 😂

@sonulienka13 sme cca rovnako s ovu 🙂 budeme spolu testovať... 🙂

sonulienka13
20. sep 2017

@spring19 ahoooj 🙂 noo supis 🙂 jasne.testikujeme spolu.a kedy?? Najlepšie uz zajtra 😂😂😂ale nie.srandikujem 🙂 az pozajtra 😁😁🤗ale ja ti viem aj hned povedať,ze co bude na tych mojich 😂😂😂😘 drziim palcaky nech sa zadari 🙏🙏🙏🙏😍😘

bona69
20. sep 2017

@spring19 ďakujem,ja som to mala podobne ako ty s tou teplotou,4dni rovnaká teplota 😁😁😁 aj tebe držím palce 💕💕💕

sonulienka13
20. sep 2017

Strašnú mam tú ovulku ☹ bolesti milion krát horsie ako na mrchu ☹ ani zatlačiť svalmi na wc,ledva chodim.ani podbruska chytiť.proste nic.ide mi vsetko spodkom vypadnúť.a vajecniky ako jeby tisíc krát väčšie.

spring19
20. sep 2017

@sonulienka13 no minimálne jedna čiarka bude pozajtra určite 😀
Ja plánujem testnúť 1.10. (ak dovtedy vydržím 😅 )
Veľmi ti držím palce, ani si nevieš predstaviť ako.
Nám sa synček zadaril po roku snaženia (v októbri to bude presne 11.rokov) a vtedy som tiež merala BT, plus ovu mikroskopom sliny... Až som sa niekde dočítala, že na dobré uhniezdenie pomôže predstava (hocikedy aj viackrát za deň od ovulacie, po úspešné // 😀 ) že natieram kravu teplým džemom 😂 😂
No čo nespraví snažilka, ktorá túži po bábätku... 😀 Verte či nie, v ten mesiac sa zadarilo. 😂 Psychika robí svoje. 😂 Ale manželovi som to nehovorila, myslel by si že mi už načisto preplo... 😂😇

spring19
20. sep 2017

@sonulienka13 dnes je nov, čas na nové začiatky 😍
Tie bolesti nemôžu byť z nafúknutosti? Ja to zvyknem mať napr. zo zemiakov. Plus dnes telo viac detoxikuje.

bona69
21. sep 2017

Tak hlasim,idem do kopru😢😢😢

bona69
21. sep 2017
sonulienka13
21. sep 2017

@spring19 dakujeeem zlatko.to je super 🙂 mate pri sebe aspon jedného drobca 🙂 tak neni času na smútok tolko.ani nehovooor 🙂 úpenlivo predstavujeeem 🙏🙏🙏🙏🙏 bodaj to tak je ☹ tak tahame rovnako 11rokov spolu.mohe,to ja mavam taku silnu ovulku.uz som zvyknutá 🙂 len niekedy je to horsie a horsie.

sonulienka13
21. sep 2017

@bona69 zlatiiik nejeduj maaa!!! ☹ musis sa vratit horeee.Urcite mas len pokles a zajtra sa nam vyhupnes krasne hore 😍😍😍😍 vies ze este to nic nemusí byt!!!!🙏🙏🙏🙏