icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
21. sep 2017

Babulky 🙂 moj dnešní 🙂 do FF grafu mam zadať ze aj dnes OPK pozitivny? Ked uz tam mam zaznačené ze aj vcera OPK pozitivny?? Nebude vadiť ked bude dva dni po sebe??

tonjadabik2
21. sep 2017

@alison11 si velmi zlata Dakovaaaam 😀

alison11
21. sep 2017

@sonulienka13 Oproti včerajšiemu ten dnešný je skutočne pozitívny tak si v grafe oprav na dnes ovulačný pozitívny a včerajši daj preč.

selinaliana
21. sep 2017

@tonjadabik2 ty mas nervy ja by som uz testla. Drzim palce

katusikkk
21. sep 2017

@sonulienka13
Aj ja si myslim,ze az dnes je pozitivny,ale to som ti pisala uz rano,ze podla FF grafu bude ovulka dnes ,alebo teda zajtra rano 🙏

myjusiatko
21. sep 2017

@sonulienka13 co cipok? Uz sa otvoril? Lebo ak je tuhy a zavrety tak stale je cas. 🙂

tonjadabik2
21. sep 2017

👍

ejuska2586
21. sep 2017

@tonjadabik2 Vyzera to super moja. Drzim zajtra silno palce. Daj potom vediet cim skor...

janedoe
21. sep 2017

@katusikkk
@selinaliana
@bona69
@sonulienka13
@lucinocka dievcence tak naozaj nic z toho. Pravdepodobne naozaj len biochemicke. Pre istotu som si este kupila vcera test. Keby som tehotna, tak uz by boli take kolajnice, ze mi oci vypali, ale nic. No nevadi...ideme na to junovciatko 😊

Aspom mam dalsi dokaz pre doktora, nech ma poriadne kukne a neodbije, lebo v juli som mala toto iste (a este krajsi test). Takze mozno aj zamiesime, len ja som daka nehostinna, ze este ani ten drobec nechce zostat pri mne.

Este mam dve otazky. Baby neviete ci ked som mala pred 3 rokmi reprodukcnu imunologiu OK, tak aj teraz by to malo byt OK, ze? A druha otazka. Je velmi trufale od gynekologa ziadat vysetrenia naordinovane niekym inym? Ono totizto ja uz pri prvom som mala za celu snazilkovku eru asi 5 biochemickych tehotenstiev, alebo mikropotratov do 6 tt a jeden v 9 tt. Potom sme sli do CAR v Brne a doktor mi napisal, co vsetko mi ma moj gynekolog vysetrit, ked sa nam nedari (napr. aj karyotym nas oboch s manzelom). Lenze hned na to som otehotnela a aj ked problemami donosila a porodila. Lenze vyzera to tak, ze historia sa opakuje. Mam totiz doooost svojrazdneho gynekologa, ktory velmi neuzanava nikoho ineho, ako seba (moj pocit).

bona69
21. sep 2017

@katusikkk šak ja nechápem tým bolestiam,nikdy pred snaženim som to nemala, bolesti boli len v deň ms a teraz moje telo asi nevie čo sa deje 🐙🐙🐙
@yuppy97 tak teplota ako každý mesiac pred ms, zajtra sa to všetko rozluskne,ak padnem tak až na hubu😭😭😭
@sonulienka13 stále ešte verím že ráno stupne,no začínam byť skeptická 😢😢😢krcok sa už otvára tak sa nechajme prekvapiť. A súhlasím že dnes alebo zajtra stupnes 😘😘😘 verím💕💕💕

bona69
21. sep 2017

@janedoe mrzí ma to 💕😘😍 neskúšala si toho doktora vymeniť?

janedoe
21. sep 2017

@bona69 aj som nad tym rozmyslala. On je dobry odbornik. Len po tej ludskej stranke mi nesedi. Ale mozno je to len moj osobny pocit, lebo ja som dost neasertivny clovek. A prameni to asi aj z chaosu okolo porodu. Lebo doktori riesili, ze ma maly sttasne vysoky tep. Jasne, ze ich na vizite zdrbal a ze zajtra idem domov. Tak ja kufre pomaly uz pobalene, ked dojde setricka, ze nech idem za mojim doktorom, kde mi zahlasi, ze zajtra vyvolame porod. Ani bu ani mu preco. A stale to neviem. Vraj zly monitor, ktory bol rano este v pohode. Tak asi preto som k nemu teraz taka nedoverciva. Ale vydrziiim...este chcem u nich rodit druhe a ak motyka vystreli aj tretie 😆

kudusko
21. sep 2017

@tonjadabik2 ja by som isté spravila nemáš náhodou doma ovulacny zatiaľ? 😏😏😏😘vieš ako to myslim

kudusko
21. sep 2017

@sonulienka13 ahoj Zlatko ako sa máš vidím že sa blíži ovu držím ti veľmi veľmi🙏aby boli o 2 týždne aj na trhu takéto môžu byť aj slabšie o trošku 😄😘😘😍😍😍

tonjadabik2
21. sep 2017

@ejuska2586 dakovam jasne ze dam vediet..stale mam pocit ze teciem a stale nic..citim sa mokro..chrbat boli aj brusko ach..

tonjadabik2
21. sep 2017

@kudusko nie nemam ovulacny. zajtra kupim testik len aby este ms nedosla..

kudusko
21. sep 2017

@tonjadabik2 držím palce aby😘
@sonulienka13 Zlatko ten včerajší iste nie je pozitívny dnešný a možno ešte zajtra bude silnejší takže @alison11 ma pravdu opráv si to 😘😘😍😍😍😚

tonjadabik2
21. sep 2017

@kudusko Dakovaaam velmi pekne. som velmi zvedava na rannu teplotku zajtra.. mam strach

bona69
21. sep 2017

@janedoe tak to je dosť blbé keď s tebou chcú niečo robiť a nikto to nič nevysvetlil,to by som bola nasr...tá poriadne,joj mojko nech ti to vyjde 💕🙏

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 jak to vydrzis??? sak cikaj uz!!!! :D

kudusko
21. sep 2017

@tonjadabik2 chápem ťa veľmi ale musíš ho prekonať ja by som už dnes ale keď nemáš tak zajtra na teba budem myslieť 😍

lucinocka
21. sep 2017

lekaren niekde v tescu abo akuflande je urcite otvorena:D

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka mojko zlate nemam testik ja by som uz aj hned cikala 😝

@kudusko aj ja by som uz dnes..velmiii mohla som si vcera kupit ale niee nekupila som si ja truba. zajtra sa to rozluskne vsetko ci to bol len oklam alebo sa mozno zjavia dve ciarky. ja tusim mam tusaka ze asi hej.. ale uz som mala velakrat priznaky a nic.. ale teraz je to ine.dnes ani nezaspiiiim babyyyy 😝

lucinocka
21. sep 2017

u mna zatial nuda...

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 a preco nejdes kupit? nemate lekarne do siestej?

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka aka nuda??? zatial kraaasny grafik drzim palce aby taky ostal alebo este stupla teplotkaaa

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 este len 6 DPO, taze nuda :D este 4 dni, kym to zacne byt zaujimave:D

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka lebo som na dedine a tu mame lekaren len do 15..mesto 20km dalej.. ach musime vydrzaaaat..a mozno manzela popytam nech mi kupi ale ja si chcem urobit rano na cerstvo

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 dobre...o kolkej vstavas? :D nech som pritomna, ked tu na nas vyvalis kolajnice🙂

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka ja som mala na 6dpo teplotku 37,1.. a 5 dni vkuse taku istu taze nadej tam je velkaaa kliiidek