icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka o 6:30 vstavam ale lekaren otvaraju az o 9teeej. taze do 9:30 sa snad nieco dozviemeee

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 ok od deviatej robim, tak si ta kuknem v praci 🙂 ja som si ista ze je to tam🙂

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka moje zlateee to dufam ze budes stat pri mne.. bojim sa kuknut na test zajtra neako to musim vymysliet ako to spravit..ach
Dakujem ze mi davas nadej. kokso ked toto vyslo ta ja odpadneeem ked ti vyrozpravam co a ako bolo a ze nakoniec zeby? Dakujem lasko 😍

lucinocka
21. sep 2017

@tonjadabik2 no den pred MS teplota klesa, nie stupa 🙂 bude to tam, nic neboj 🙂 rano kolajnice jak pre traktor🙂

tonjadabik2
21. sep 2017

@lucinocka ja viem ved som bola v soku rano..ze 37,1??? ze co??? to co?som myslela ze klesne a ona sup hore 😀 no bodaj by to tak bolo manzel tuzi po dievcatku a aj ja 🙏 ze jak pre traktor haha 😂 moje zlateee Dakujem ze ma podporujes.

spring19
21. sep 2017

@tonjadabik2 podľa mňa nás tu bude zajtra po 9-tej nasáčkovaných viac 😂😇 🙏

janedoe
21. sep 2017

@bona69 dakujem 😊 Aj tebe nech sa coskoro zadari 😊 A hehe...nebola...myslim, ze v tom okamihu by si bola v prdeli ako ja 😂

tonjadabik2
21. sep 2017

@spring19 haha ❤

tonjadabik2
21. sep 2017

@spring19 Dakujem neda mi to. som nevedela ze ma tu mate baby moje tak radi.

Dakujem Vam krasne vsetkym Vam ktore ma podporujete a drzite mi palce.

To dufam ze ma tu budete cakat rano som tu a budeme cakat kym neotvoria Lekaren..
Velmi Vam bambulky moje Dakujem aj ja Vas Lubiiim. ❤ 🙏 🐶

som strasne nervozna nevydrzim do zajtra ach noc bude dlha.. tesim sa na rano.

kudusko
21. sep 2017

@tonjadabik2 ako krásne si to napísala 😊😚😍😘takže ráno čakáme a dufame že budeš už konečne šťastná🙏👶

spring19
21. sep 2017

@tonjadabik2 ja sa vždy teším z každej maličkosti ❤ 😇
A neznervózňuj sa, tým si nepomôžeš. Všetko je v najlepšom poriadku, tak ako má byť. Môžeš si to opakovať. Prípadne v predstave natierať kravu džemom. 😂😂😂

sticker
sonulienka13
21. sep 2017

@alison11 zlatko vymenila som to 🙂 dakujeeem 🙂

ejuska2586
21. sep 2017

@tonjadabik2 Zlatko, zajtra drzim silno palce. Od deviatej tu budem cakat na info...

kudusko
21. sep 2017

@spring19 😀😁😂😂😘😃😄😅😆😗🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯nech sa páči máš to tu napr.
@tonjadabik2 💑💏👪🤰

sonulienka13
21. sep 2017

@katusikkk tak dufaaam ze uz bude 😂😂😂bolo by načase 🙂

sonulienka13
21. sep 2017

@myjusiatko zlaticko otvára sa.tak dufam,ze je ten správny čas 🙂

spring19
21. sep 2017

😂😂😂👏

sticker
sonulienka13
21. sep 2017

@kudusko ahoooj mojeenkooo 😍😍😍😘😘😘🤗❤️A ty ako??? Ani nehovoooor 🙂 na nic iné v živote ani necakam ☹ citim sa jak kvocka ktorá nevie zniesť vajíčka 😂😂😂

sonulienka13
21. sep 2017

@bona69 zlatiiicko Ahooj.noo ako??? Dufam ze este tak ako ma???

sonulienka13
21. sep 2017

Zlaticka mojeee ahojte 🙂 cely den som preč 🙂 od rana 🙂 boli sme u znamych moju lásku dvojročnú pozriet a potom sme boli na hríboch 🙂 super bolo 🙂 a este sme boli pozriet dalsie dve moje lásky-4rocky a 1,5 rocka 🙂 takze super dnes 🙂 teraz lezime a oddychujeme 🙂 a pojdeme plodiť 😂😂😂 a zajtra zase smer Záhorie 🙂 ved co budeme.

kudusko
21. sep 2017

@sonulienka13 ako na p... Pekne som to napísala bola som na preventívke a dr ma potešila že už nemám žiadnu šancu tehu sliznica krásna 9 MM na 12 DC ale foliky malé len 14 MM dokonca 2 na ľavej strane pýta sa ma či mávam pravidelnú ovu a že či mávam neskôr neviem čo sa jej porobilo kašľať nato čo už keď nemám súdené tak nemám aspoň vás tu budem povzbudzovať ale čo mi nejde do hlavy predtým kyretom som na prvý šup bola tehu a keď sme malého spravili ani neviem ako to sme si dávali pozor tak asi tá kto u všetkému

spring19
21. sep 2017

@sonulienka13 krásny deň ste mali, supeeeer! 😘 Treba si vedieť užiť každú peknú chvíľu, od toho je život krajší. 🙂
A silno držím palce na plodenie, hihi. 😀 Užite si aj zajtrajší deň, prvý jesenný... 🍂

spring19
21. sep 2017

@kudusko tí rehotajúci sa smajlíci boli pre teba (k tým kravám 😀 ) pobavili riadne 😀
len mi nejako zmizlo z komentu označenie s tvojim menom

kudusko
21. sep 2017

@spring19 som si myslela presne no to ma napadlo že vás poteším 💋💋💋👅😜😝

sonulienka13
21. sep 2017

@kudusko jaaj zlatko ☹ na hovno vsetko.aj ja to tak mam.boli sme v NR na reproimuno a doktorka Dzurillova,ze nečakajte ze budete mat niekedy prirodzene dieťa.ze neni žiadna šanca.a to vyčítala len s mojej zdr karty.normalne ma preplesklo.jak keby mam smrtelne choroby sakra.ale nech si vyprava.Ja si idem svoje.Verim,modlim sa a dufam. Pevne dufam.A žiadnu inú šancu si ani nepripúšťam. A hotovo 😍😍😘😘🙏🙏🙏a nemozes to tak brat zlatko.Ze ti neni súdené.To nas len osud tak naťahuje.Vies,my si nevyberáme kedy budeme mat dieťatko.Ale dieťatka si hľadajú nas.Len cakaju na tu správnu chvilku 😘😘😘💕❤️

sonulienka13
21. sep 2017

@spring19 Dakujeem zlatko 🙂 bolo bolo.trosku som vypla 🙂 a tesim sa aj na zajtra 🙂 s mojou malou láskou ideme 🙂 tu je moj pokladik.Jeden s troch 😍😍😍😍💕😘 dvojročná Emmka.a ja som jak strasidlooooooo 😂😂😂😂😂

spring19
21. sep 2017

@sonulienka13 nie si strašidlo 😘 žiariš šťastím 😉

bona69
21. sep 2017

@sonulienka13 ahoj zlatusik,mrzí ma čo ti povedala dr, obdivujem ťa že to tak kladne berieš a stále veris, napriek všetkému.z celého srdca ti prajem bambulku💕💕💕a verím že sa ti to podarí😘😘😘
Ja v kútiku duše ešte verím,no krcok je už krátky a otvorený,dnes je asi 12dpo a to je moja LF, takže zajtra ráno sa uvidí,ráno sa hlasim, a vy dnes poistite ak by dnes bola ovulka 💏💏💏😀😀😀💕💕💕

yuppy97
21. sep 2017

@sonulienka13 paraaadny ovulak ten vcerajsi sa moze schovat😝

yuppy97
21. sep 2017

@tonjadabik2 aj jaaaa tu budem cakat rano na tvoj grafik a testik😇