icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
21. sep 2017

@kudusko @spring19 dneska som v duchu viackrat natierala kravu dzemom😂😂😂raz ma pristihol milacik a pyta sa co mi je smiesne bo som sa pri tej predstave zacala smiat a nechapal kukal na mna jako puk a myslel si svoje😅

yuppy97
21. sep 2017

@sonulienka13 kraaasna princezna😇a vobec niesi strasidlo

yuppy97
21. sep 2017

@zitusss mam one step asi tak 10ks😝

bona69
21. sep 2017

@yuppy97 u mňa je už neskoro myslieť na 🐄🐄🐄s džemom, no predstav si že aj ja som na ňu dnes myslela,taká somarina😁😁😁ale som sa sama na sebe pritom smiala😁😁😁

sonulienka13
21. sep 2017

@spring19 Dakujeem zlatko 🙂 ja vzdy ked som s mojimi láskami.A kvazi,zo všetkými troma som od narodenia kazdy den 🙂 a tato krposka moja bývala vyše roka s nami u nas 🙂 aj s jej maminkou a tatinkom.Bolo nam spolu super tak naco by boli sami doma 😂😂😂 a vsetci traja ked nieco tak len kumne 🙂

yuppy97
21. sep 2017

@bona69 to taky smiech cez slzy ale aspon trosku nalada stupla ze😎ale este mozes rano stupnut😘

sonulienka13
21. sep 2017

@bona69 zlatko,vies,nikam nedospejem ak zanevriem na cely svet.Nic nevyriesim.Proste neprišla este moja chvíľa aby som sa vzdala.A taka ani nepríde.Ja mam na cele ale s vnútornej strany vyrite krédo.Nikdy sa nevzdávať a bojovať.Ale s úsmevom 🙂
A ty si neprivolaaaavaj tu mrchocinuuu 😡😡😡no no!!! Nech je tam kde je!!!!! A basta!!!

spring19
21. sep 2017

@yuppy97
@bona69
už len samotný smiech lieči, uvoľňuje stres a napätie... 😇 neviem ako vy, ale ja som natierala jahodovým džemom... 😂😂😂😂

sonulienka13
21. sep 2017

@yuppy97 Dakujeem zlatko 🙂 som zvedava na teplotku rano konecne 🙂

yuppy97
21. sep 2017

@spring19 mna tiez napadol jahodovy bo som tento rok urobila asi dvadsat poharov😂😂to akurat na tu kravu😅

yuppy97
21. sep 2017

@sonulienka13 aj ja som zvedava ale verim ze ti stupne😉

spring19
21. sep 2017

@yuppy97 vidíš to... 😂 ešteže bola úroda 😂😂

bona69
21. sep 2017

@spring19 no vidíš a mňa príchuť ani nenapadla,ja som si predstavovala že sa z neho pari keďže je teplý😁😁😁🐄🐄🐄

sonulienka13
21. sep 2017

@yuppy97 ja uz tomu ani neverim 😂😂😂😂aj moji africký slimaci su rýchlejší než moja teplota 🙂

zitusss
21. sep 2017

@yuppy97 a ako sa cítiš inak? Kedy teda testujeme? 😇

@spring19 Takže jahodový,aj so semiačkami či bol ten džem prepasirovany? 😅😅😅
A ako to je teda? Mám si predstavovať kravu ako ju natierame teplým džemom?

sticker
zitusss
21. sep 2017

Baby ale tu strielate dnes večer len sa smejem 😅😅

yuppy97
21. sep 2017

A si predstavte ze tej mojej krave v mojej predstave sa to paci robi jej dobre ten jahodovy zabal😂len tych much naokolo😂

yuppy97
21. sep 2017

@zitusss ten moj je so semiackami😀

zitusss
21. sep 2017

@yuppy97 takže to má taký peeling vlastne s tými semiačkami 😂😂😂

spring19
21. sep 2017

@zitusss 😀 presne tak 😀

Inak tie semiačka som nejako neriešila 😀

Ale keď sa na to pozrieme symbolicky, tak tie semiačka na tú kravu rozhodne patria... aby bol výsledný efekt pozitívny... Freud by mal z nás veľkú radosť. 😂

yuppy97
21. sep 2017

@zitusss asi skusim rano zajtra😉citim sa inak tak ako aj vzdy par dni pred ms😂mna uz tolkokrat oklamali "priznaky" ale bolo mi tazko ked som bola hladna pred obedom taka tazoba v zaludku akoby tam mam kamen a v podbrusku take tlaky citim ale to moze byt aj PMS😕

yuppy97
21. sep 2017
sticker
spring19
21. sep 2017

@yuppy97
@zitusss
Ja sa tu neskutočne rehocem... 😂
Ďakujem 😂

yuppy97
21. sep 2017

@spring19 mne sa tiez neskutocne zlepsila nalada mam vas vsetky rada

sticker
kudusko
21. sep 2017

@yuppy97 baby vy ste bláznivé 😂😁😀😀ale super 😘😘😘😘😘
@spring19
@zitusss
@bona69
@sonulienka13

spring19
21. sep 2017

Som rada, že som vás tu našla. Pre všetky...

sticker
yuppy97
21. sep 2017

@kudusko ak bude treba ponatieram aj slona😂

spring19
21. sep 2017

@yuppy97 toto mi nerob 😂😂😂 ťažko sa vysvetľuje prečo sa tak rehním z ničoho nič 😂🐘

zitusss
21. sep 2017

@spring19 Freud by mohol o nás knihy písať podľa mňa 😂
@yuppy97 ja sa tiež cítim inak,asi všetky možné priznaky mam, no myslím si, že si to vsugerovavam a bojím sa zajtra testovať este😒 ale som veľmi zvedavá na tvoj testiiiik

kudusko
21. sep 2017

@zitusss baby testikujte aby sme sa tu kochali tými // 😘😘😘držím 🙏
@spring19
@yuppy97