Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana dakujeeem😇
@yuppy97 no, chceli sme vyuzit, ale kedze sa vratil zo sluzobky a dlho cestoval tak bol unaveny a neslo mu to dotiahnut dokonca. Sice som zaznacila ze mozno mu ukáplo :D ale nerobim si nadeje. Mm ma s tym casto problem :/
@kariangela neskusal pit zinok? mojmu to dost pomohlo.. takisto som si uz po tyzdni vsimla aj rozdiel v kvalite, netecie vsetko jak voda, ale sa zlepsila kvalita
@lucinocka dakujem za tip 🙂 skusim sa po niecom popozerat a naordinovat mu. Ono je to celkovo zo stresu, zlej zivotosprave a takmer nulovej kondicke, tak sa necudujem.
@zitusss
@sonulienka13
@spring19 1dc
@kariangela moj ma presne taku istu istu listu neduhov :D ale sam vyhlasil, ze jake su dobre tie vitaminy, ze maju chut jak cukriky :D
@tonjadabik2 kedy pride muz z prace? ;)
@kudusko Dakovaaam
@tonjadabik2 Anooo. Kedy pride? Sedim tu jak na ihlach...
@lucinocka
@ejuska2586
baby kazdu chviluuu sak vydrztee neako foto testiku dam
@lucinocka všetko najsamlepšie malej slečne 😘 veľmi je zlatá 🙂
My sme mali zmenu plánu ráno a šli sme k lekárovi, synáčik môj jediný sa zobudil so škriabaním v hrdle. Ale nič vážne, dostal len spray do hrdla a zobrali mu ster z nosa či tam nemá náhodou aj baktérie. Tak som sa sem dostala len teraz. 🙂
Ale od rána som myslela na @tonjadabik2 a vidím, že zatiaľ mi nič neušlo, hihi 🙂 Teplota vyzerá sľubne. Skôr či neskôr budú aj koľajnice. 🙂
@yuppy97 ako krava, poslúcha? 😂
@kariangela vitaj v klube natieračiek 😀
@bona69 😔
@spring19 Dakujem zlaticko.. 😝 ak urobim test tak dam hned vediet slubujem
@tonjadabik2 ja vydržím neboj 😀 máš čas 😀

@spring19 no chvalabohu okii 😂 aj ja to uz chcem vediet aj ked uz tusim vysledok..ale mozem sa mylit..
@bona69 to ma mrzí,ja síce ešte nemám 1DC ale už som hodila flintu do žita,dnes 10DC a test snehobiely a teplota klesá už druhý deň. Nabudúce sa nám podariiii 😍
@yuppy97 moooja už začínam mať aj príznaky PMS podľa mňa ,neverím tomu už. Ale naopak tebe áno,teším sa na tvoje kolajnickyyyy 😘
@kariangela vitaj medzi nami 🙂 len jedno odporúčanie mám,tu kravu nenatieraj ribezlovym džemom,mne nezabral akosi 😒
😅😂
@tonjadabik2 my sme snad nedockavejsie ako ty😂noooo uz sme chceli vediet vysledok😘
@tonjadabik2 takze // ked si zmenila status skupiny???? :O hurrraaaa :D mozem teda gratulovat?
@kariangela aký status zmenila kde čo niečo som zmeskala ja nič nevidím
@kariangela
@kudusko ja tiez nic nevidim a taka som zvedavaaa
@kudusko prepac ja som zbadala "caka babatko" ale ze od 2014 roku som si uz nevsimla. Nechala som sa uniest. A mozno znamenie :D uz by mohla dat vediet 🙂

@kariangela dakujem 🙂 uz to musi prist 🙂 pekne ste ovu vyuzili tak uz len cakat na vysledok verim ze budu //😉