icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
22. sep 2017

@kariangela ahaaa takze stale nic nevieme😝😂

lucinocka
22. sep 2017

Daco nove?

kudusko
22. sep 2017

@lucinocka nie čakáme ale nič nového nevieme kde je Antónia 😘ináč má krásne meno vznešené 😎😍

sonulienka13
22. sep 2017

Ahooojte zlaticka 🙂 noo ako?? Ako pozeram,veeela som tu dnes zameškala ☹ ☹ teraz som sa dostala este len do postele.Idem si vas preštudovať 🙂 😍😍😍😘😘😘💕❤️

sonulienka13
22. sep 2017

@alison11 zlatinkoo musime to dat uz konecne.Cert by v tom bol keby to uz zase nevyšlo.no nie??

sonulienka13
22. sep 2017

@yuppy97 zlatinkooo super bolo daj aj moje malinké dve lásky boli,tak som bola stastna 🙂zlatinkooo,pekne sa drzkas 🙏🙏🙏🙏💕modlim sa aby to bolo uz do deviateho mesiacika 😍😍🙏😘😘🙏

sonulienka13
22. sep 2017

@bona69 zlatko Ahooj ☹ zase teda ta hnusoba dosla??? Mrzi ma to zlatinko ☹ ale musis bojovať dalej.Viem ze čoskoro pride tvoja chvíľka a ani sa nenazdas,budes mat kraaasne dve koľajničky 🙂 a za tie sa oplatí bojovať,nech sa deje čo sa deje.no nie??

katusikkk
22. sep 2017

Babulky tak uz mame kompletne vysledky.Polovicka ma nejake zapaly,vsetky mozne plazmy zle a z toho asi aj spermiogram horsi ako zly.Ja budem mat vysledky buduci tyzden,ale kazdopadne ma antibiotika a nejake lieky na 25 dni.Zakaz sexu na 25 dni a kontrola o 3 mesiace.Ja dostanem lieky buduci tyzden a vecerami si budem od smutku cmulat palec.My uz ani umele nestihame 😔

slniecko527
22. sep 2017

@katusikkk som na tom podobne, lenže problém je vo mne :( moja imunita je na figu od pondelka ma čaká liečba...injekcie a kopa tabletiek....kto vie kedy sa budeme môcť snažiť...v auguste som mala MA kvôli zlej imunite :(

katusikkk
22. sep 2017

@slniecko527
Ja som nasrata sama na seba.Neviem ci mi pomaly v 40 bolo treba nejake choroby riesit.Kedze to ma on,tak jasne ze aj ja.Pripadam si ako pubertiacka co pretiahla polku skoly a dobre ze nemusim na infekcne☹
Dufam,ze sa z toho vyspim,lebo mam stav,ze je lepsie a rychlejsie chlapa vymenit😢😢😢
Tak tiez to nemas ruzove😕

sonulienka13
22. sep 2017

@katusikkk zlaticko mrzi ma to ☹ ani nevies ako ☹ sme s tebou. Neni si v tom sama.Kazda mame nieco.Bohuzial.Len sa vyrozpravaj.Ale je dobre ze sa zistilo ze co a ako.Radsej teraz ako nikdy.Nic nam nezostáva len bojovať veru.Zlatko to dame ❤️❤️💕💕💕aspon si troska oddýchnes.u nas je muz chvala bozku v poriadku,ale ja mam aj zaňho.cca vyše 10 diagnóz mam takych všetkých možných ☹ a uz dva roky na prednisone a iných liekoch.takze tiez to neni bohvie co.Ale neprestavam verit a dufam.Ved nie sme zle a zaslúžime si byt maminami.a aby si nebola potom prekvapená a nenašla si po tych 25 dňoch odpočinku na dalsi cyklus krasne // 🙏🙏🙏zazraky sa deju!!!

lucinocka
23. sep 2017

@slniecko527 ako su na to prisli ze imunita?

sonulienka13
23. sep 2017

Dobre ranko slniečka moje 😍😍😍😘💕❤️Prajem Vám krasny dnik,aby ste mali usmev na tvarickach cely den a aby ste neboli smutne😘😘😘😍❤️❤️💕🙏

sonulienka13
23. sep 2017

A ja zase stale nijako ☹

yuppy97
23. sep 2017

@katusikkk mrzia ma tie vysledky vysetreni, velmi ☹ ale aspon viete kde je chyba ja verim tomu ze po prelieceni to pojde prirodzene😉

yuppy97
23. sep 2017

@sonulienka13 krasne ranko aj tebe 🙂 hra sa s nami zase na skryvacku ta tvoja ovulka😕snad uz zajtra🙏

zitusss
23. sep 2017

@yuppy97
@sonulienka13
Žienky,tak dnes som trochu stúpla zase tak ja neviem,je tam šanca ešte?

yuppy97
23. sep 2017

Ja takto pokracujem na testiku nic chcela som az zajtra ale nevydrzala som😝

zitusss
23. sep 2017

@yuppy97 krása 😍 testovala si ? Zajtra budeš?

yuppy97
23. sep 2017

@zitusss moja zlata, sanca a nadej su vzdy😇drzim mooc palce😘

yuppy97
23. sep 2017

@zitusss ano nevydrzala som😂ale ani naznak tak skusim zase zajtra :-P

sonulienka13
23. sep 2017

@zitusss zlatkooo 😍😍😍vydis.Musis verit aj jed sa uz neda 🙂 jasne ze je tam šanca!!!! Šanca je vzdy!!!! A nie ze klesnes!!! 🙂 Chcem vydiet grafík ísť len a len hore 🤗🤗😘😘😍😍😍🙏🙏

sonulienka13
23. sep 2017

@yuppy97 zlatenko moje ❤️❤️❤️😍🙏 testik moze aj na 12ty aj neskor ukázať ciarocky.a grafik sa krasne tvári.Takze vooobec nic neni stratené.Asi ty len pomalinky ide hcg hore.ja verim,zlatko.Musi to tak byt!!! Juuuj 😍😍😍😍

alison11
23. sep 2017

Dnešný graf.

alison11
23. sep 2017

Ja Ti moc prajem aby sa vám už zadarilo,my sme sa len terza začali snažiť poctivo každý druhý deň,mužík sa odhodlal,že mi splní želanie ešte mať dcérku,tak dúfam,že sa i zadarí,len neviem kedy bude ovulka presne,bt vyzerajú sľubne ale ovulačné testy sú slabunké.

alison11
23. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj,ako teda?Čakáme na novinky.

sonulienka13
23. sep 2017

@alison11 zlatik ahoooj 🙂 takze bojujeme spolu v podstate 🙏🙏🙏😍🙏ani ja som este neni vyznačená ☹ uz som nestastna s tohooo ☹

alison11
23. sep 2017

@sonulienka13 Nebuď enšťastná snažte sa keď sa len dá a užívajte si jeden druhého a tam hore zariadia babulko ke´d to podľa nich je najlepšom čase pre nás 🙂.

zitusss
23. sep 2017

@yuppy97 zajtra skúsim aj ja ak opäť neklesnem. Zajtra 7:15 píšem ako som dopadla 😝

@sonulienka13 tá tvoja ovulka je naozaj jeden veľký otáznik,sa s tebou zahráva tuším 🙂 inak kam na Záhorie chodievaš? Ja bývam na Záhorí 🙂

Žienky ideme dnes na ten wellness,tak sa teším,trochu relax konečne a tepluuuucko 😍 večer si prečítam čo ste sem popísali 😉

sticker
slniecko527
23. sep 2017

@lucinocka z krvi mi zistili horšie než zlú imunitu...v 7tt som mala aj herpes a vtedy sa asi bábätko prestalo vyvíjať😢 teraz má čaká liečba, injekcie a kopa tabletiek... netuším kedy sa môžme znova snažiť,som z toho veľmi smutná 😢