icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
23. sep 2017

@katusikkk
Hadam nie, dufam ze bude prave zmena prostredia prospesna 😀 nechame tomu volny priebeh, merat asi nebudem

selinaliana
23. sep 2017

@tonjadabik2 jej super tesim s tebpou gratulujem moc

bona69
23. sep 2017

@goldmolly aj ja tento mesiac smarim teplomer do šuplíka a okrem kyseliny listovej nebudem nič brat, budem sa snažiť na to nemyslieť,iba na tu 🐄😀. Manžel sa hnevá že si tu vypisujem s vami,že sa preto zbytočne stresujem a preto sa nedarí 😥mi povedal že "sa stavím že všetkym čo si tu vypisujete sa nedarí,lebo to furt rozoberáme a sledujeme sa a nenecháme to na prírodu",potom nad tým rozmýšľam či nemá pravdu 😞

slniecko527
23. sep 2017

@katusikkk ja mám 27..herpesy ma trápia pravidelne :( mám ich niekedy aj na viečku, nohe, chrbte, pery a nos sú klasika...v mojom prípade so slabou imunitou to asi bola príčina nevyvíjania bábätka....len teraz ako sa mám chrániť keď ho mám skoro každý mesiac...v prvých troch mesiacoch by nemal byť vôbec...ja som už zúfala

ejuska2586
23. sep 2017

@tonjadabik2 Gratulujem moja. Ciarocky su krasne. Nestresuj sa, oddychuj a uzivaj si...

goldmolly
23. sep 2017

@bona69 no mozno na tom nieco bude.. Vyskusam teraz nemerat, aspon nemusim mat budik aj cez volne dni 😀 proste sa budeme mojkat a uvidime co z toho vypali 😀 kolko sa snazite?

lucinocka
23. sep 2017

@yuppy97 ake mate so zitusss grafy? Na mobile som a napr da tu listuje v strankach:(

bona69
23. sep 2017

@goldmolly teraz to bol 7mesiac,bola som pred mesiacom u dr,a že všetko ok,na pravom vaječniku že mám malú cysty,ale inak že ok,a že sa ešte malo snažíme,že aspoň rok,ach ja už som zúfalá😭😭😭v novembri idem s tou cystou na kontrolu tak uvidíme,

goldmolly
23. sep 2017

@bona69 drzim palce velmi 🙏 my teraz estelen treti mesiac ale uz sa mi to zda dlho a stale mam pocit ze sa nam dlho nebude darit.. Neviem preco.. Zdrava by som mala byt, chodim na preventivky kazdy rok a aj cyklus mam pravidelny, nemavam zapaly, sem-tam nejaka mykoza.. Asi treba len cakat

kariangela
23. sep 2017

@tonjadabik2 :D ja som to vedelaaaaa uz vceraaaa :D prisla som ta vymenit v skupine :D blahozelam a vela zdravicka! Tesim sa s tebou a moc ti to prajem a nech je to teda babenka Barborka 🙂)))

bona69
23. sep 2017

@goldmolly no presne ako ja,a koľko máš rokov?ja o dva mesiace 34,to by bolo moje prvé,manžel má 18 ročnú dcéru z prvého manželstva tak jemu to tak nepríde,ale ja mám pocit že sa nedockam 😥 tebe tiež držím palce 💕💕💕 nech sa zadarí čím skôr 😘😘😘

kariangela
23. sep 2017

@tonjadabik2 hlavne ziadne strachy, ziadne obavy, ziadne ze bojim sa. Nemozes si take veci nahovarat popredu ze mimomaternicove, aby sa ti to nesplnilo! Treba mysliet pozitivne a tesit sa a mysliet na to ako bude vsetko v poriadku 🙂 ved do patice vsetko dobre a prax uz v tom mas :D neboj dobre to bude 🙂 a sem tam nas dojdi kuk

kariangela
23. sep 2017

@bona69 keby sa mam prestat sledovat a cakat na prirodu resp. na mojho draheho kedy sa mu uraci zosynchronizovat sa s mojim cyklom tak si myslim ze je fakt malicka sanca trafit sa do tych par hodin raz za cas :D smola drahy, tik tak a ja si neodpustim prirode trosku pomoct. Idealne by bolo keby jej aj on trochu domoze tym ze zacne so sebou nieco robit aby vladal kazdy druhy den sa postarat a potom by som sa sledovat fakt nemusela. :D

bona69
23. sep 2017

@kariangela tak to máš pravdu😀kým sme sa nesnažili tak nebol problém, a odkedy chcem prírode pomôcť a častejšie sa mojkat v plodné obdobie tak už pár krát tiež nestačil z dychom a museli sme to odložiť na neskôr 😯aj keď nebudem merať tak sa budem riadiť hlienom a bolestami a poriadnym poistením celý mesiac,a drahy bude musieť vydržať 😀

janedoe
23. sep 2017

@goldmolly
@bona69 ja si tiez hovorim, ze sa uz sledovat nebudem. Ale hm.... 6 mesiacov sme sa snazili bez sledovania, fakt len na nahodu a ani som na druhe dako velmi nemyslela. Ked sa podari, tak super, ked nie, tak svet sa nezruti. Po tych 6 mesiacoch mi to zacalo vrtat v hlave. Casto sme sli na to hrrrr zo zaciatku a ked bolo treba plodit, tak sa nam uz nechcelo, takze sme mozno ani ovu poriadne netriafali. Tak sme nabehli na system kazdy 2 den 😂 No vydrzalo nam to 2 mesiace. Heh...uz nie sme najmladsi a sme spolu 10 rokov, takze no...a teraz posledne 4 mesiace testujem a jeden meriam. Ale tiez sa mi moc nechce. Lebo potom clovek na to sialene mysli a na 100% to nerobi dobrotu. Ale aspon som zistila, ze ovulaciu mam inokedy, ako som si myslela 😂 Inac...myslenie na to fakt nepomaha. Jedna znama sa chcela zacat snazit o mimco po dovolenke jej snov. Ale tak uz si nedavali pozor ani pred. Ved mesiac hore dole. Ale este nechcela byt tehu, nech si dovolenku uzije na sposob "ruka hore" a heh.... nesie si domov darcek 😂 Podarilo sa im na prvu supu.

goldmolly
23. sep 2017

@bona69 ja mam 26, na babo som sa citila uz davnejsie ale moj priatel zjavne este nie 😀 ale uz to nanho tiez prislo.. Tak hadam sa nam obom podari 😉

bona69
23. sep 2017

@goldmolly tak to si mladučká,v najlepšom veku plodiť 😁😁 určite sa čoskoro budete tešiť z //, prajem ti to 💕💕💕

goldmolly
23. sep 2017

@janedoe no ved to kazdy hovori ze netreba tlacit na pilu a mysliet na to ale pokial to niekto nezazil tak nepochopi.. A viem ze 3 mesiace su kratka doba aleja som nedockavaaaa😝

janedoe
23. sep 2017

@goldmolly ved toto 😊 Mam kamosku, co do mna stale huci, nech tolko nemyslim na plodenie. Ale ona mala obe na prvu supu. Resp. druhe bolo prekvapko. Takze ako pises. Kto nezazil, nepochopi 😊 A mne este tikaju biologicke hodinyyyyy. Inac druhe som si myslela, ze pojde rychlejsie. Ale ehm.... trosku som sa sekla a zacinam stresovat, ze ak aj toto bude trvat tak dlho ako prve, tak s tretim sa mozem rovno rozlucit 🤔

spring19
23. sep 2017

@tonjadabik2 supeeeeeer 😍 opatruj sa 🙏

sticker
spring19
23. sep 2017

Ahojte baby, ja sa zatiaľ držím hore.
Dlhý deň za mnou, ale suprový. Idem ešte piecť, mamina zajtra oslavuje.

spring19
23. sep 2017

@goldmolly keď máš stále pocit, že sa ti dlho nebude dariť a si zdravá, choď do seba viac do hĺbky, stíš myseľ napr. vo vani s penou... Nenechaj to len tak, spýtaj sa prečo to tak cítiš. Odpoveď a riešenie je v tebe 😘 Často sme si sami sebe najväčšou prekážkou, úplne zbytočne. Držím palce. 😘

kudusko
23. sep 2017

@tonjadabik2 podľa grafu to bola tutovka test ti toen potvrdil moja krása a dnes tá teplota nie je o čom gratulka a čo muž sa tešil povedala si mu to?

tonjadabik2
23. sep 2017

tonjadabik2
23. sep 2017

@kudusko

zitusss
23. sep 2017

@lucinocka ahoj,ja takto a včera test snehobiely

zitusss
23. sep 2017

@sonulienka13
@yuppy97
Užili sme si riadne,zajtra testujeme teda? Ja asi uvidím podľa teploty,ak klesne a tak neviem či sa to oplatí. Okolkej vstávaš? 😅

sonulienka13
23. sep 2017

Zlaticka moje,prosim vas.Mozem?? Myslite,ze je šanca ze by mi rano mohlo ovu vyznačiť na dnešní den?? Co si myslite?? Dnes som bohuzial bez čora mora.Muzik uz dávno spi a je mi ho ľúto budiť.Prisiel s prace vecer a hotový.Tak preto sa pytam,ze ci ho mozem nechat spat alebo zobudil 😂😂😂Dakujem zlaticka 🙂 moooc 🙏🙏🙏🙏❤️💕

sonulienka13
23. sep 2017

@zitusss jaaj zlatik 🙂 muselo byt dooobre 😍😍😍😍😘❤️❤️Aspon si si oddýchla 🙂 nooo,jasne ze budes testovať zajtra!!! Ani nerozmyslaj ze nebudes!!! Zajtra som zvedava na testiky babulky moje 🙏🙏🙏🙏😘❤️💕😍😍😍😍

zitusss
23. sep 2017

@tonjadabik2 gratulujeeeeem 😍❤😘🤰👶