Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko dakujeeem moje 🙏🙏🙏😘😍vsetko sledujem,kontroluje a tak 🙂 tak ho necham prespať a zobudim ho pre istotu 🙂 🙂
@sonulienka13 hneď ráno keď ho čapneš to by malo stačiť, bude v plnej sile 😂😇
@tonjadabik2 ak sa mozem opytat...ako dlho ste sa snazili?
@spring19 myslis mojko??🙂 tak aj rozmýšľam ze ho necham vyspať.ved rano o šiestej meriam BT a hned ho zobudim a zamiesime 🙏🙏🙏😍😂Dakujem moje 🙂
@sonulienka13 😘😉👶🙏
@sonulienka13 este sa opytam co cipok? To vyzera, ze budeme ovulovat rovnako. :D
@sonulienka13 nechaj dnes muzika vyspat mate za sebou pekny maraton podla mna sa nemusis bat ze by ste to presvihli😘
Teraz pozerám ten môj graf a rozmýšľam, či mi ovu nakoniec nepresunie na 18DC... To sme potom už nestihli, mužík od utorka nebol doma. Nevadí, uvidíme čo z toho bude. Prinajmenšom skúsenosť. 😀
@yuppy97 no už tu mali byť koľajnice,kde si?
@sonulienka13 no ty si krásne vyletelaaaa 😍
Ja práve testujem žienky 😖
@sonulienka13 supeeer, držím palce 😉 to už je podľa mňa jasná ovulka
@spring19 dakujem mojko 😍😍😍😘😘ale u mna sa to moze este veeelice rychlo zmeniť 😂😂ja som cela divná 😂😂😘
@zitusss drziiimeee 🙏🙏🙏🙏😍😍😍🙏🙏😂
@zitusss nooo akooo????🙏🙏🙏🙏 vies,vyletela som.ale aj velice rychlo viem padnúť na hubu ☹
@sonulienka13 ja nevieeem😅 to čo tam vidím tam vidím podľa mňa len ja 😂 niečo sa mi tam marí,no nepokladám to za pozitív 😒
@sonulienka13 kraaasa nech sa drzi hore 😇🙏
@sonulienka13 ty naša div(n)ožienka 😀😘 Veruže sa to môže veľmi rýchlo zmeniť. 😉 A prečo nie pozitívnym smerom? 😉 Nepripúšťaj si len ten negatívny smer len preto, že sa to stalo xy-krát 😘
@zitusss mala by byt 14 dni po ovulacii +- a kedze vies, kedy bola ovulacia, cies kedy cakat menzes.
Ja dnes furt este nic. :D tak snad uz zajtra stupne.

@sonulienka13 podla mna je. Test ovu bol pozitivny. Zajtra sa podla mna vysvihne.