icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
24. sep 2017

@zitusss nooo tak ak bola ovu tak ako je vyznacene tak zajtra pozajtra...ale ak bola neskor tak za take tri styri dni no ale to uz potom nic z toho to sme sa nesnazili lebo bol drahy prec...

yuppy97
24. sep 2017

@sonulienka13 nic na nom nebolo moja😝

zitusss
24. sep 2017

@yuppy97 tak kedy dáme ďalší test? Pozajtra? Budeme mať spolu kolajnickyyyy až okolo sveta pôjdu 😍❤

yuppy97
24. sep 2017

@zitusss mozme skusit pozajtra

sticker
alison11
24. sep 2017

@sonulienka13 Dočkáš neboj 🙂
@kariangela Pekný grafík.

sonulienka13
24. sep 2017

@yuppy97

@zitusss zlaticka tak neskutocne vo vas verim!!! Vo vaše koľajničky 🙏🙏💕💕❤️Modlim sa a drzim Vám úprimne s celého srdiečka palceky!!!

sonulienka13
24. sep 2017

@alison11 hadam raz ano 😂😂😘😘

spring19
24. sep 2017

@zitusss nakoniec bude dobrý aj ríbezľový džem 😂😂😇😘

alison11
24. sep 2017

@sonulienka13 Neboj čoskoro a možno budeme mať naraz 🙂

sonulienka13
24. sep 2017

@alison11 zlatik aspon mozme spolu testikovat 🙏🙏😍😍😍😘😘

zitusss
24. sep 2017

@sonulienka13 dakujemeee,dodávaas nám veľa dobrej energie aj s ostatnými kočkami tu 😊💕😍😘

@spring19 žeby ma ten ríbezľový džem nakoniec naozaj nesklamal? 😂

sonulienka13
24. sep 2017

@zitusss zlatko snazim sa 🙂 jedine co mozme pre seba robiť je dodávať si nádej,podporovať sa a stať pri sebe ❤️❤️💕💕💕

zitusss
24. sep 2017

@yuppy97 ty sa ako cítiš inak? Všetko ok? Lebo ja dnes celkom intenzívne bolesti v podbrušku,podobne ako PMS 😕
Žienky myslite že to môže byť ok?či by som nemala mať bolesti?

sonulienka13
24. sep 2017

@zitusss zlaticko bolesti ako na mrchu su uplne normalne.niektore baby ich maju aj do 3 mesiaca tehotenstva.To sa vačšinou vtedy prekrvuje a pripravuje maternica pri tehotenstve.

yuppy97
24. sep 2017

@sonulienka13 dakujeeeem ja tiez verim kym nepride ms nepripustam si neuspech

sticker
yuppy97
24. sep 2017

@zitusss ako pisala sonička, v zaciatkoch tehu je to bezne😘netrap sa tym😘mna tiez pobolieva a aj prsia mam citlive ale to kazdy mesiac akurat co je ine je ze ked vyhladnem tak mam taky divny pocit v zaludku akoby kamen som tam mala...a taky zvlastny pocit pokoja mam v sebe - ze aj keby to tento mesiac nevyslo tal nevadi skusime znova a to u mna nebyva takto pred ms byvam nervozna a nedockava tak uvidime😝

zitusss
24. sep 2017

@sonulienka13
@yuppy97
No odľahlo mi lebo som sa bála už že mrcha klope na dvere😨
Mňa prsia tiež bolia,hlavne bradavky a mám ich celkovo také ťažké hlavne keď podprsenku nemám 😅
Včera som bola aj precitlivena,som sa rozplakala za hlúposť čo by za bežných okolností nebolo možné 😂 dnes mi je celý deň zima a cítim sa na chorobu, ma napadlo či to ale nemôže byť aj z inofolicu,tieto veci,chápete,hormóny a tak jedno s druhým 😕😅

@yuppy97 odkiaľ si? Keby sme chceli spolu kocikovat 😝

yuppy97
24. sep 2017

@zitusss ty mas skoro vsetky tehotenske priznaky plus ten dnesny testik a krasny grafik =som si ista ze si naozaj tehulka a pozajtra ti testik ukaze krasne jasne ciarocky

sticker
yuppy97
24. sep 2017

@zitusss nooo a z nitry som

zitusss
24. sep 2017

@yuppy97 Tak podľa príznakov sme obidve v tom,nie je cesty späť 😅😘💕😆😱🎉
čím ďalej tým viac tomu začínam veriť až sa bojím že budem sklamana..

sonulienka13
24. sep 2017

@yuppy97 zlatik ja od Hlohovca 🙂

sonulienka13
24. sep 2017

@zitusss nie nie.nemas sa čoho báť.A vraví sa,ze v rannom štádiu tehotenstva byva aj taka tehotenská nádcha dokonca a mierne nachladnutie.Ja som zostala chora napr po IVF po vklade.Hlavne sa nestresuj(viem ze sa zo neda)a nesleduj sa tolko(to sa uz dupľom neda)ja som sa po vklade nooonstop sledovala.skoro mi preplo 😂😂😂neboj.vsetko bude dobre a tak ako ma byt!!!

yuppy97
24. sep 2017

@zitusss ja som podla priznakov tehotna kazdy mesiac uz 1,5roka😂ale presne viem ako to myslis ale ono sa to neda odosobnit a nemysliet tolko na to...

yuppy97
24. sep 2017

@sonulienka13 to nemame daleko 🙂

spring19
24. sep 2017

@yuppy97 aj ja som blízko 😉😀

Inak baby, teraz večer ma začalo bolieť podbruško. Ako keby mix ovu a PMS. Pre istotu chlipkám urologický čaj.

sonulienka13
24. sep 2017

@yuppy97 noo to je super 🙂 niekedy mozme dat kafco ak budes chcieť 🙂 🤗🤗

sonulienka13
25. sep 2017

Dobre ranko zlaticka.Hmm u mna sa ani listok nepohne.Ale nic nove ☹

selinaliana
25. sep 2017

@sonulienka13 tak si jasna ovu bola ;)

sonulienka13
25. sep 2017

@selinaliana zlatinkooo ja som magoor s toho 😂😂😂😂este.a ktory den myslis bola?? 19dc??

zitusss
25. sep 2017

@sonulienka13 podľa mňa bola 18DC,aj keď by to malo byť teoreticky jedno lebo ste sa krásne poistili😍😅❤