icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
25. sep 2017

@zitusss zlaticko pri mojom šťastí sa to otočí o 180stupnov 😂😂a ty ako zlatik?? Testikovat budes zajtra??🙏🙏🙏😍😍😍

zitusss
25. sep 2017

@sonulienka13 prosiiim ťa kam by sa to ešte otáčalo o 180°,veď to je celkom jednoznacneeee 😍 už len čakať na kolajnickyyyy😍❤
anooo,odolala som,mám z toho strach 😅 ale teplota je fajn😊

sonulienka13
25. sep 2017

@zitusss lebo som jak čínska hračka.cela naopak 😂😂😂😂noo pekne sa drzis hore.je to jasne podla mna 🙂 ja by som ocurala uz kamión testikov 😂😂😂😍🙏🙏😘

janedoe
25. sep 2017

@zitusss krasne to vyzera 😊 PS: ja by som ocurala asi druhy kamion testov 😂 Mas moj obdiv, ze drsiiis.

zitusss
25. sep 2017

@sonulienka13 že čínska hračka ,ty davas😂
@janedoe
Baby to faaakt? 😅 ja odpadnem z vás 😂 že druhý kamión 😂😂 normálne ľutujem že som dnes netestovala😂 ale nie,nechcem už duchov nahanat🙂

1bubko2
25. sep 2017

ahojte, meranie skúšam prvý cyklus, takze viem ze je to take bez výpovednej hodnoty, ale môj graf teda nic moc. Dĺžka cyklu je okolo 26-28,momentálne som 19DC. 16.DC bol folikul 20mm, 18.DC uz nebol folikul ostro ohraniceny," zakrvacany", takže niekde medzi piatkom poobede a nedelou poobede sa snad ovulovalo, je tam aj pokles teplot ale teplota nejako nad predovulacne dni nestupa :/ moja paranoja uz si mysli ze mam malo progesteronu. co si myslite skúsenejšie baby?

alison11
25. sep 2017

@zitusss Ahoj na začiatku tehu bývajú bolesti v podbrušku ke´d sa rozťahuje maternica ja som to mala pri provm dosť intenzívne aj keď mi bolo treba kýchnuť musela som sa v posteli posadiť ináč ma hrozná bodavá bolesť akoby trhala v maternici. Môže to trvať do 23tt.

selinaliana
25. sep 2017

@1bubko2 teploty zatial poovulacne nevyzeraju

alison11
25. sep 2017

@sonulienka13 Takto dnes. test stále negatívny :-/

lucinocka
25. sep 2017

dobre ranko, pekny vyhlad bol zhora, ale ta co uz...10 dpo a ideme dole

lucinocka
25. sep 2017

@zitusss ty si pdola mna vobec nemala ducha ale ciarku, len si to blbo sfotila🙂 inak preco mas na grafe prazne kruzky? merias stale v inom case?

sonulienka13
25. sep 2017

@alison11 mojko dobre ta naťahuje.neboj.velice dobre to poznam.Mna vzdy naťahuje jak prt v gatách.

sonulienka13
25. sep 2017

@zitusss ja som leeen cistu pravdu napisala bohuzial 😂😂😂😂😂😘🤣🤣troska humoru.

sonulienka13
25. sep 2017

@lucinocka este nemaaas nic stratené!!! Vies,ze vzdy je šanca kym mrcha neprišla 🙏😘🤗veríme do prvej kvapky🙂

myjusiatko
25. sep 2017

Tak vcera bola 🙂 crzte palce nech je lf aspon 8 dni, ked uz nic ine. 🙂

yuppy97
25. sep 2017

@sonulienka13 zajtra ti ju vyznaci krasne si hore😉🙏

yuppy97
25. sep 2017

Inak krasne ranko ja takto uvidiiiime😇

yuppy97
25. sep 2017

@zitusss kraaaasny graf tu neni o com podla mna zajtra budu krasne kolajnicky😇

yuppy97
25. sep 2017

@lucinocka kym nemas ms stale ver🙏

alison11
25. sep 2017

@sonulienka13 Ani nevrav hrozne ma ľavý vaječník bolí z tých cýst :-/ tak možno budem mať anovulačný cyklus pokiaľ mi cysty neprasknú .

alison11
25. sep 2017

@yuppy97 Krásny grafík tak nech aj testy ukážu krásne // 🙂

yuppy97
25. sep 2017

@myjusiatko mozem sa ta spytat?ako si nastavila aby ti pridalo tie dalsie riadky s tymi farebnymi stvorceky tiez si to tam znacim - aj bolesti krizov, citlive prsia a tak ale v grafe sa mi to nezobrazi...

yuppy97
25. sep 2017

@alison11 dakujem som fakt zvedava co z toho bude🙏
Aj ja ti drzim palce hlavne nech tie cysty zmiznu a hor sa do snazilkovania a nech sa rychlo splbu sen o bambulke malinkej😇

petuska18
25. sep 2017

@yuppy97 hmm, aj ja som si to tam značievala a nič, možne že má aktivované to VIP členstvo či? 🙂

sonulienka13
25. sep 2017

@yuppy97 zlaticko noo uz by mohlo 🙂 na nic iné necakam 🙂
Ale som stastna,ze si tak krasne hore!!! Úprimne sa tesim.Nic krajšie neni ako ked tu clovek zbadá tak krasne grafy!!! Urcite to vyšlo!!!

sonulienka13
25. sep 2017

@alison11 zlatik bude dobre.Neboj.Nebude ziadny anovulak a basta 😘😉aj ja mam stale bolesti ako na mrchu.a dost silne ☹ a dnes ma ako keby páli ľavý vajecnik.ani cikat,ani kakat.kazdy mesiac to iste a prt s toho.uvidime co s toho bude.

lucinocka
25. sep 2017

@1bubko2 ten pokles na 22 by zodpovedal ovu, podla folikulometrie...nemusi hned po ovu teplota vyletiet do vzduchu, kludne mozes zajtra stupnut 🙂

lucinocka
25. sep 2017

@sonulienka13 neviem, dnes som sklamana, mame 7 vyrocie svadby, nejak som dufala, ze sa udrzi hore...vcera som sa nabehala po schodoch milionkrat, mali sme oslavu na dvore - cez 30 ludi a kuchyna hore na poschodi...vecer ma tak brucho bolelo, ze som ani chodit nevladala, nejak som dufala, ze mozno dobry znak, ze sa nieco deje...ale prd :( brat ma na Slovensku svadbu o rok v septembri, ked sa nepodari najblizsi mesiac asi urobim pauzu :(

1bubko2
25. sep 2017

@lucinocka no uvidíme, mozno zly teplomer 😅 ale skôr to vidím na zlý organizmu

lucinocka
25. sep 2017

@1bubko2 mne tak jeden mesiac meralo od buka do buka a fakt boli zle baterky 🙂