Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucinocka poznam to veru ☹ ale nemozes si to este pripúšťať!!!! Vies.Lebo vsetko moze byt uplne inac!! 😘😘😍
@sonulienka13 áno ja som z HC a chodím k B. Zatiaľ som spokojná.
Zlaticka moje,tento mesiac musi byt naaaaaas!!! Ci chce alebo nie!!! (U mna 11rokov 😂😂😂😂a zaujímavé,ze vzdy aj pocity tehu 😂😂😂😂🤣🤣🤣Hmm,tooo by bolo uz detičiek) proste musime verit ci chceme alebo nie.Bojujeme do šťastného konca!!!A vzdy veríme do prvej kvapky!!!
@tuqanqa super 🙂 to sme si blízko.ja s Trhovista 🙂 ale od neho som prestúpila do Piestan súkromníkovi a som nadmieru spokojná!!!! Ale kazdemu vyhovuje nieco iné 😘😍
@zlatovlaska79 mojko ako??? Co mas nového??
@sonulienka13 Horné či dolné... V hornom máme prababku 🙂
@tuqanqa v hornom Trhovisti 🙂 vo vasardiciach 🙂 to faaakt?? Koho ak smiem vediet?? Kľudne napis aj Spravicku 🙂
@sonulienka13 potom napíšem, teraz mi to nejako nejde cez telefón
@sonulienka13 dakujem moja 🙂 ja mam tiez priznaky a este kolkooo😂bolia ma prsia brusko krize som precitlivela mam chut chvilu na sladke chvilu na chipsy😝ale takto je kazdy mesiac tazko to rozoznat ci to moze nieco znamenat😝
@yuppy97
@sonulienka13 Ďakujem snáď sa splnia naše sny každej 🙂 Musíme veriť 🙂
@tuqanqa aj ja chodím k breštanskemu hlavne mlady je dobrý.
Čaute snazilky, každý deň vás čítam a bojujem s vami. tento mesiac vyzerá u viacerých z vás veľmi nádejne tak držím palce,pesti.. nech prejdeme do iných skupín.
Ja som tento mesiac užívala clostyl a dnes na 13dc pekne folikuli a teplota tiež ok.
Baby a ako to je??...ked praskne ten co mam 22mm, čo sa stane s tým čo mám 17mm? Dorsaste tiež či zanikne?
Baby chcem sa opytat kedy by som mohla ist ku gynekologovi? po 2 tyzdnoch meskania ms? kedze viem ze srdiecko je uz v 8 tyzdni.. neviem vobec ktory by som mohla byt tyzden..
@tonjadabik2 Ak ti uz meska MS, tak by si mala byt v 5. tyzdni. Vzdy sa to rata od ovulky + 2 tyzdne (obdobie pred ovulkou - hoci niekedy je to aj viac, rataju sa 2 tyzdne). Cize tak v tom tyzni 16-20.10. Idealne az ku koncu, nech mas srdiecko na istotu...

Ahoj @lauritkatesty, chcem sa opýtať pri akej velkosti dôjde k prasknutiu folikulu. Ja som dnes bola na folikulometriu a mam jeden17mm a druhý je 22mm.