Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Spermie žijú až 48hodín tak ak ste sa snažili deň pred vyznačenou ovu tak je šanca. 🙂
Začínam byť už zúfalá babule,zase som musela hľadať druhu čiarku ☹ ledva som niečo našla 🙄 tak som skúsila ešte aj Rapid clear aj keď viem že bývajú falošné no čo s nimi budem robiť tak je tam tiež niečo slabucke 😕
Tak berte lupy baby a hľadajte so mnou 😂 tie druhé fotky sú s prídaným kontrastom zase
@sonulienka13
Zlatik to nevadi.Ved ste mali pred aj po .Ovulka mohla kludne nastat aj den pred -hodinu po tom ako si namerala.Presny okamih sa neda zachytit.To neznamena ze nastala nad rano kedy si merala 😀
Ja idem dnes pre lieky a zacina 25 dnovu sexualnu absenciu 😖
@zitusss
Ja som tento mesiac mala 14 dni po OVU teplotu 37,1 -37,3 a nic,ale ja som nemala ani ducha a ani kanalik.Na tvojom som nieco videla,tak teplota musi vyskocit 😕
@tonjadabik2 Ani podla MS nie si v 8. tyzdni. Si v 6 podla MS. A podla ovulky v 5.
@alison11 noo zlatik,aspon tebe sa darí 🙂
@alison11 zlatik ja viem ze dôkazu prežiť.len ironia je v tom,ze jediný den nesnazenia a vzdy to tam vyznačí 😂😂
@zitusss akoze bud som slepá,alebo cooo,ale ja tam nieco vydim!!!!
@sonulienka13 naživo to je trošku silnejšie než na fotke,nedarilo sa mi to poriadne odfotiť,ale aj tak je to straaasne slabé,čakala som že budú tmavšie už 🙄
@katusikkk ja viem zlatinko ☹ len nech robim co robim,stale mi hodí tu prerusovanu.a vzdy ju ale vyznačí na ten jeden jediný dnik nesnazenia 😂😂aka ironia.ze??zajtra to zase urcite preznaci.juuj zlatko.uprimne?? Normalne ti zavidim teraz pôst.naozaj.uvidis.bude dobre mojko.a prave to pomôže.
@sonulienka13
Trosku som aj ja tomu postu asi nakoniec rada,lebo som upadala do takeho stavu ,ze ked bolo po ovulke tak ma to nejako nebavilo 😔
A ked zistili diagnozu,tak ma to nebavilo vobec 😅
Baby možno mi tu poradíte 🙂 moje teploty v posledných dňoch sú
17.9 - 36,3
18.9-36,2
19.9-36,5
20.9-36,5
21.9-36,5
22.9-36,4
23.9-36,3
24.9-36,5
25.9-36,7
26.9-36,7
Viem že ovu nastane v posledný deň nízkych teplôt a že aspoň 3 dni po sebe idúcich zvýšených teplotách o min 0,2 st. Moja otázka je či mohla byť ovu 23.9 alebo 24.9 keďže aj teplota 36,5 je predovulacna. Alebo sa to počíta od 36,3 to je 23.9. 😀 ďakujem
@sonulienka13 keby si mala VIP, tak je tam pregnancy monitor a s tymto vasim snazenim by ti napisalo HIGH skore. Tak neboj. 🙂
Zabudla som dopísať že som už 33 DC a snažili sme sa len toho 24.9 preto ma to zaujíma 🙂
@trblietava ak bude aj zajtra nad 36,5, tak bola 24.9. Nemas bazalny teplomer, ze nie?
@ejuska2586 ok lasko ved ja sa nehadam 😀 teraz som si citala co vsetko rastie babetku.. ach stale tomu neverim 😍 po tolkych mesiacoch huraaa. a ty sa mi mas ako? ako sa vam dari? je vsetko ok?
@zitusss akooo neviem ale ja vidim na oboch ze je to taaaam 😀
@trblietava Ked mavas predovulacnu 36,5, tak ovulka bola az 24.9.
@tonjadabik2 Ahoj. Ano, my sme, nastastie, v pohode...
@zitusss Je to tam. Drzim palce, nech silnie...
@myjusiatko nemám originál bazalny len digitálny..a ďalšia vec som nachladena tak teraz neviem či nemohlo ovplyvniť bt aj to..čo myslíš?
@ejuska2586 To by som bola rada keby bola 24.9 🙂
@trblietava Nachladnutie moze ovplyvnit BT. Ved uvidis, ake budu dalsie dni... Drzim palce.
@adrianhka ajoj nestiham odpovedat prepac dlho som ta hladala. nerobili sme nic specialne. pila som alchemilkovy caj 1mesiac potom uz nie a o dva mesiace..asi..ccca cize teraz sme zistili ze sa asi podarilo. specialne..neviem asi to ze kazdy den sme mali sexik. pretoze som citala ze zena si moze ovulaciu sama vyvolat orgazmom silnym takze sme skusali kazdy den. aj sa mi smiali zienky ze to nieje sanca 😀 ale je..som zivy priklad. a to sme minuli ovulku takze bud bola inokedy alebo naozaj neviem.a sexikovali sme aj niekolkokrat v noci aj cez den ak sa dalo 😀 hlavne musis mat casto otgazmus aby sa spermijky dostali co najdalej. ja ti drzim palce. my sme uz vobec neverili..a stal sa zazrak.. Dakujem Pane.
@katusikkk noo presne 🙂 pred meraním a sledovaním som nemala problém hocikedy🙂 ale tiez po ovu sa mi kolko krát uz nechce 😂😂🤣🙈
@myjusiatko moje dakujem 🙏😍🙏😘len uz by mi to snaženie mohlo byt k niečomu dobre 🙉🙈😂
@kariangela jeej moje aj tebe som asi nestihla odpisat.pjepac. si zlata Dakujeeem. aj ja ti drzim palceee a vsetkym laskam mojim tu. noo si pametas? jeej 😍 noo manzelik tuzil po malej Barborke tak snad sa podari.budem sa modlit. aj ty sa mi drzkaj. Cmuk

@sonulienka13 Zaujímavé alebo Ti dozreli dve vajíčka.Ja takto ovláciu potvrdil aj test takže prebehne u mňa dnes-zajtra.