icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja63
26. sep 2017

Ahojte,chcem sa spytat,ci ste aj svojich chlapov poslali na vysetrenie spermii?

tonjadabik2
26. sep 2017

@kudusko moje Dakujem aj tebe. noo muzik je stale v soku neveri.. 😂 ale uz mu to dochadza pomalicky. vcera uz hladkal brusko.. takze kazdy muz sa musi zmierit aby mu to doslo myslim..kedze stale dosla ms tak on cakal ze test klame a ze pride este ms..ja dufam ze sa nic nestane a bude vsetko ok a bude rast to malinke. ale tesi sa urcite to viem.len je stale v praci unaveny tak nema na nic cas..ani ja neako neverim a kedze som trosku pri sebe hlavne brusko..tak kym to zacne byt vidno tak to potrva..haha 😀 takze tak noo...

tonjadabik2
26. sep 2017

@myjusiatko nechapem ako to myslis? ako si mam spocitat ms ako ovu?14dni.. nechapem ja viem kedy som mala ms..

yuppy97
26. sep 2017

@sonulienka13 to nevadi ze ste ten jeden den nesnazilkovali, podari sa to a hotovo🙏

yuppy97
26. sep 2017

Moj dnesny grafik teplota isla hore ale test snehobiely😕

kariangela
26. sep 2017

@jaja63 zatial som nemala odvahu mu to navrhnut :D este pockam par mesiacov, ak sa nezadari (a podla vypoctov by sa malo, lebo ja som ok podla mojej dr.) tak mu to navrhnem. Akoze odpadla by som, keby si to poriesi sam od seba, ale to asi mozem snivat :D na druhej strane, nemam moc casu vyckavat :(

tonjadabik2
26. sep 2017

@nina88 ja si myslim ze je to tam zlatko velmi ti drzim palce 🙏

janedoe
26. sep 2017

@zitusss drzim palceky nech silneju 😊 Na oboch je krasna ciarka, takze nieco sa urcite crta. Ved nemusis mat hned kolajnice. Moze ti hcg stupat pomalicky (inac...citala som, ze pri dievcatkach moze stupat pomalicky 😉).

yuppy97
26. sep 2017

@zitusss to nevadi ze klesla to je len minimalny pokles😉stale to vyzera nadejne a na testikoch nieco vidiim tak vyskusaj zase o dva dni a uz budu kolajnicky😘

tonjadabik2
26. sep 2017

@ejuska2586 to som rada som si vydychla..rastiete? kedy mas termin?

yuppy97
26. sep 2017

@zitusss pozri ja nemam ani naznak toto je biely test na tvojich vidno slabucku ciarku a aj tak nestracam nadej mrcha este neprisla takzeeee stale sa mozu ukazat //😇

janedoe
26. sep 2017

Baby..... ako si znacite, ked sa zobudite skor ako zvycajne? Dopocitate teplotu, nechate tak, alebo ignorujete? Maly sa dnes zobudil skor, tak som merala uz 4.30, zvycajne meriam 6.30. Tak co s tym 😉

A este jednu otazocku mam. Robili niektorej z vas jednorazovy hormonalny profil? Ktory den ste boli? Ja som bola len na takom, ze som bola 3x na odbere. Dakujem 😊

ejuska2586
26. sep 2017

@tonjadabik2 Ja hlavne gulatiem. Drobcek zatial vzdy sedel na tt. Termin mam zatial 29.03.

katusikkk
26. sep 2017

@kariangela
@jaja63
Moj isiel po pol roku snazenia sam od seba.
Zistili ze ma malo spermiji,pomale a maju zly tvar a k tomu zapal.Dalej vysetrili zapal,tak ma zle nejake plazmy a neviem co vsetko.Dnes zaciname 25 dnovu liecbu,lebo ked sa lieci jeden musi aj druhy.
Keby si dal vysetrit spermije v CAR,tak hned na umele.Tak som rada,ze isliel najprv cez urologa.
Podla mna 80 % percent parov ktori maju zly spermiogram su tam mozno zbytocne.A je to tak,ze v 80 % ma muz zly spermiogram☹

janedoe
26. sep 2017

@yuppy97 si si ista, ze tam nic neni? Ja uz vidim dochov vsade, ale mne sa zda, ze aj u teba 😁 Alebo ta fotka tak sklesluje 😊

yuppy97
26. sep 2017

@janedoe ja neviem ja tiez uz vidim duchov vsade😂😂😂a takychto uz bolo aj silnejsich a nic z toho tak kym neuvidim krasnu jasnu ciarku tak to neberiem do uvahy😝

monicka2510
26. sep 2017

Ahojte, máte niektorá , ktorá je už mamička s takýmto niečím skúsenosť, od júla sa snažíme avšak začiatkom augusta mi prišla MS, bola kratššia ako zvyčajne a prišla na 42 deň, a odvtedy nič, testy negatívne, občasné pichanie v podbrusku , bolia prsia ako pred MS, a dnes je to už skoro 50 deň, čiže moja otázka je taka, že či je možné , že by som bola tehotná aj napriek negatívny testom? ešte z toho júla? Ďakujem

yuppy97
26. sep 2017

@janedoe nooo a ked merias skor tak k teplote sa prirata kazdu hodinu +0,1st cize k tvojej dnesnej si prirataj 0,2st kedze si merala o dve hodky skor😉

kariangela
26. sep 2017

@katusikkk ano, citala som tvoje prispevky predtym. nezufaj, mozno to tak malo byt, aby ste sa rychlo dali do poriadku, preliecili, aby bolo babo preventivne v bezpeci a este tento rok stihate 🙂

katusikkk
26. sep 2017

@kariangela
Aspon si odychnem a potom privitam zdrave spermijky 😝
Keby som vedela,tak to riesime davno,pretoze pre mna je kazdy mesiac priblizenie k 40 😝

lucinocka
26. sep 2017

@zitusss aj ja vidim nieco

kariangela
26. sep 2017

@yuppy97 mne sa nezda, ze by mala priratavat, ked merala skor. myslim si, ze sa priratava ked merias neskor. BT je najnizsia teplota oddychnuteho tela, cize ak mala 6 hodin spanku, tak by som brala teplotu o 4:30 ako regulernu. teplota sa zacne zahrievat-stupat az po prebudeni a vtedy priratavas nie? ospravedlnte ma ak sa mylim 🙂

tonjadabik2
26. sep 2017

@ejuska2586 ahaa ty si marcovka moje zlateee. ja som ti tak zavidela ked si otehotnela ako v dobrom..vies. nam sa nedarilo ale priala som ti aj prajem. a zrazu ked som prestala verit..tak Bum! ja dufam ze sa nic nestane a dufam ze to donosim. jooj uz nech je oktober a Dr nam to potvrdi.musim si kupit testik lebo tento sa mi zda byt slaby. ach neviem sa dockat.a uz vies co to bude???

yuppy97
26. sep 2017

@katusikkk tych 25dni prejde ako voda a potom sup zadari sa uvidis😉drzim siiilno palceky🙏tak ten zly spermiogram bol kvoli tym zapalom?

tonjadabik2
26. sep 2017

@yuppy97 moje si si ista ze tam nic nevidis??? lebo ja vidim dve ciarocky zlatko. velmi ti drzim palceee 🙏

yuppy97
26. sep 2017

@kariangela nooo teplota stupa aj ked si v klude, kazdu hodinu o 0,1st tak ked meriam dajme tomu o 5tej tak mam teplotu 36,5 naprikla a ked o dve hodky neskor mam 36,7 ja to tak mam aj odsledovane ked meriam neskor ako zvycajne tak mavam teplotu vyssiu tak to musim odcitat vtedy...

ejuska2586
26. sep 2017

@tonjadabik2 Určite donosíš. Musíš myslieť pozitívne. Testík si kľudne kúp, ale ak ti môžem poradiť, kúp si Lady max, alebo Woman secret. Tie sú dobré. Krásne ukazujú.
Ja zatiaľ neviem, čo čakáme. Ale snáď sa čoskoro dozvieme. Berieme to tak, že krpčiatko sa ukáže, keď samo bude chcieť...

katusikkk
26. sep 2017

@yuppy97
Moze byt ze ano.Tam je dlhodoby zapal a konkretne tento sposobuje muzom neplodnost a u zien potraty.Chlapi maju skoro mrtve spermije.Ja dufam,ze sa to vylieci.
Ono ked netrvas na dalsich vysetreniach,ze ake su tam zapaly,tak sa na teba lekar vydrbe a povie ako nam.Ziadne spermije jedine CAR a uz davaju brozurku do CAR.Ja netvrdim,ze otehotniem prirodzene,ale aspon budeme vylieceny a sand sa spermiogram zlepsi natolko ,ze bude stacit IUI .
Pary ktore sa snazia o baby a hlavne ked su starsi by si mali dat urobit spermiogram hned.A kludne povedat,ze sa snazia rok 😕

yuppy97
26. sep 2017

@tonjadabik2 dakujem moja 🙂 nic moc tam ale neni sak vyskusam dalej testovat ak bude teplota hore a ms nedorazi, tak zase o dva dni

nina88
26. sep 2017

@tonjadabik2
Je to tam 😉
Rano som skúsila:
Dr.max
Pepino
mama test pasik
A na všetkých je slabá druha čiarka.
Ak by som mala hodnotiť testy, tak jednoznačne najlepši je GS mama test comfort (do prúdu moču)
Potom mama test pásik, potom pepino a najslabšia čiarka bol Dr. Max 😉