icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
26. sep 2017

@katusikkk hmmm no moj mal spermiogram ok ja tiez hormonalny profil v poriadku ovulku tiez mavam aj u dr odsledovanu a predsa stale nic... zaciatkom oktobra mam preventivku tak chcem nech porobi nejake podrobnejsie vysetrenia len neviem kde vsade sa mam pytat...

spring19
26. sep 2017

Ahojte, ja dnes takto.

@yuppy97 a @zitusss moc na vás myslím a ticho držím palce 🙏

yuppy97
26. sep 2017

@nina88 gratulujeeem tak nech dalej silnie a nech vsetko ide tak ako ma👏tak uz viem aky mam kupit😉

yuppy97
26. sep 2017

@spring19 kraaasny len tak dalej drzim palce😉

trblietava
26. sep 2017

@ejuska2586 ďakujem 🙂 som zvedavá

yuppy97
26. sep 2017

@spring19 a dakujem

sticker
katusikkk
26. sep 2017

@yuppy97
Tym,ze ja som doniesla zle vysledky spermio,tak mne nejako specialne nic nerobila.Pozrela ci je vsetko ciste a kedze za 18 rokov co k nej chodim som mala iba raz rocne preventivky a nic ine,tak nemala co .Pytala sa na stitnu zlazu a tak,ale ja vsetko mam ok.
Este urobila cytologiu,tam vsetko ok,supla mi brozurku z CAR do ruky a zazelala vela stastia na umelom 😠

tonjadabik2
26. sep 2017

@ejuska2586 Dakujem ti lasko. ja dufam ze hej ze bude vsetko ok.. hej kupim si test a dam ti vediet. snad zosilnu ciarky asom mohla byt stastna a spokojna. a co by ste chceli chlapceka ci dievcatko? my dievcatko.

tonjadabik2
26. sep 2017

@yuppy97 noo len skusaj skusaj budem na teba mysliet ved uz sa musi podarit. teplota pekne drzi tak ti budem drzat palceky. Cmuk

yuppy97
26. sep 2017

@katusikkk hmmm tak sa teda nepretrhla😠ja tiez som nemavala ziadne problemy vzdy vsetko ok sledoval mi aj ovulku sonom vtedy mi povedal ze vsetko vyzera ok ze len treba cas ze az ked sa nebude dlhsie darit budeme riesit...uz je to 18m a to uz je vela...ale je pravda ze az meranim som zistila ze ovulku nemavam na 13-14dc ale velakrat aj o dost neskor...tak zo zaciatku sme sa netriafali😂

ejuska2586
26. sep 2017

@tonjadabik2 Mne je to v podstate jedno. Po tom všetkom, čo sme si prežili, chcem hlavne, aby bolo zdravé.

tonjadabik2
26. sep 2017

@nina88 ahaa tak skus Woman Secret ja ich pouzivam.a pekne ukazuju su lacne a ja som spokojna. ako vravim je to tam u teba vidno pekne Gratulujem ti. ja mne tiez vysiel pozitivny ale musim este skusit ine testy. 😉

yuppy97
26. sep 2017

@tonjadabik2 dakujem srdiecko😍aj ja ti veeelmi zelam aby islo vsetko ako po masle hlavne nech ste zdravucky

sticker
tonjadabik2
26. sep 2017

@ejuska2586 sak jasne chapem. a v kolkom ste tt? uz citis pohyby ci je este skoro? kedze este nevies co to bude tak asi este nemas pohyby ze? kedze to vsetko zacina az v 16tt.

@yuppy97 nieje zaco mojecko ❤ aj ja ti zelam vsetko dobre . Dakujem ti krasne. modlim sa kazdy vecer aby bolo vsetko ok. teda ak nezaspim od unavy..

nina88
26. sep 2017

@tonjadabik2
Ja uz max clearblue digitál 😉
Ďakujem

tonjadabik2
26. sep 2017

@nina88 a vysledok? 😀

kariangela
26. sep 2017

@yuppy97 tak potom by mala odratat nie priratat, ako si pisala 🙂

"nooo a ked merias skor tak k teplote sa prirata kazdu hodinu +0,1st cize k tvojej dnesnej si prirataj 0,2st kedze si merala o dve hodky skor😉"

0507
26. sep 2017

@yuppy97 krasny grafik
ja dnes takto, mierny pokles

myjusiatko
26. sep 2017

@tonjadabik2 no ze dr nepovies datum origo poslednej ms, ale ako datum jej povies datum ovulacie minus 14 dni.

ejuska2586
26. sep 2017

@tonjadabik2 Teraz som len 14tt, takze pohyby este necitim. To ma este cas 🙂

nina88
26. sep 2017

@tonjadabik2 ja uz mam 3 deti, takze cítim výsledok uz nejaký ten den ☺️

kariangela
26. sep 2017

@kariangela
@yuppy97 SORRY, uz to chapem :D :D :D neviem co ja ratam blbosti, pravdu mas :D

tak potom by mala odratat nie priratat, ako si pisala 🙂
"nooo a ked merias skor tak k teplote sa prirata kazdu hodinu +0,1st cize k tvojej dnesnej si prirataj 0,2st kedze si merala o dve hodky skor😉"

jaja63
26. sep 2017

@katusikkk @kariangela moj pojde teraz vo stvrtok,sam sa ponukol a aj si to zajednal,tak dufam,ze bude vsetko v poriadku,lebo on by sa velmi trapil..ale povedala som mu,ze skoro vsetko sa da preliecit

kariangela
26. sep 2017

@jaja63 k tomu tvojmu grafu, ja by som povedala ze si mala ovu na 16DC a faza po ovu - lutealna trvala 13 dpo po ms. To je prvy cyklus co si merala? Nevies porovnat lutalnu fazu s predoslym cyklom? Necestovala si tam toho 8.-11. septembra? pripadne nieco co mohlo podvihnut teplotu rano?

tuqanqa
26. sep 2017

Babulky aj môjmu telu haraši,podľa bt to vyzerá že ovu prebiehla ale predvčerom, včera a dnes ovu test úplne slabunky, včera krcok relatívne pripravený. Kdyby praskol 22mm folikul ktorý mi včera Dr.potvrdil tak by sa to melo minimálne včera ukázať na ovu teste. Ach, príroda je niekedy tak slozita🙂

katusikkk
26. sep 2017

@jaja63
ono kazdy muz sa kvoli takejto veci trapi aj ked to neukaze.
Aj v prirode je to tak,ze ulohou samca je opodnit samicu 😀Pre nich to je velmi tazke.
Potom daj vediet ako ste dopadli na spermijo.

jaja63
26. sep 2017

@kariangela nieco na tom bude,aj som cestovala a aj som bola nachladnuta,takze to moze byt aj ten 16dc..predchadzajuci mesiac som si nezaznamenavala takto..ale dalsi uvidim,lebo pojdem aj na folikulometriu

jaja63
26. sep 2017

@katusikkk dam vediet,chudak bude to musiet vyriesit sam,lebo ja budem vtedy odcestovana 🙂

zitusss
26. sep 2017

@yuppy97
@lucinocka
@katusikkk
@ejuska2586
@tonjadabik2
A to nevadí že ani netmavne? Veď pred dvomi dňami bola taky istý duch 😕 sa bojím že sú to len falošné poplachy,najradšej by som už zajtra testovala ale asi budem musieť zase dva dni počkať aj keď neviem či vydržím 😅
@yuppy97 aký test používaš? Tiež od dr max? Mne sa tam inak na tom tvojom tiež niečo mari😂

zitusss
26. sep 2017

@spring19 dakujemee😘 tvoj graf tiež vyzerá sľubne 🙂 kedy plánuješ testovať?