Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zitusss Tak tmavnut by mal kazdy druhy den. Ale este sa neplas. Uvidis o dva dni. Vacsinou, ked netmavne, alebo bledne, tak ide o biochemicke tehotenstvo. Ale zatial testuj (idealne takym istym testom, aby si vedela porovnat) a uvidis o par dni...
@myjusiatko ahaa a to bude mat aky vyznam??? ved on si ovulaciu vyrata podla ms
@ejuska2586 ahaa to az za take dva tyzdne,.. sice ja uz som mala pri syncekovi skor..ved som to uz poznala 😀
@nina88 sak jasne uz to poznas 😀 ja mam uz styri deticky nadherne taze to tiez uz citim. neaky ten cas 😀
@zitusss asi to neako nevadi aj ja si chcem este urobit testik lebo tiez netmavnu..alebo sa mi zda? neviem.. tak testuj kazdy den..😀
@yuppy97 jej ty mas super graf vyzera do nadejne drzim palce
@tonjadabik2 čakáte piate?? A plánované?
@nina88 no anooo. ano planovaneee vsetky su planovanee. ja milujem deti. a chceli sme piate. este posledne malinke krasne vonave stvorenie. deti su uz pomaly velke a najmensi ma tri roky taze pohoda. vsetci sa tesime. Snad ma neodsudis..
ahojte, možno blbá otázka, ale meriate si bazálnu teplotu normálnym teplomerom alebo špeciálnym na to? Teplotu som si ešte nemerala, iba dnes som videla ten teplomer v DM, tak ma to zaujalo 🙂
@radostka ja mam obycajny digitalny 10 sekundovy a meriam s nim v pohode kazde rano este v posteli. je len na jedno desatinne miesto. bazalny meria myslim na stotiny.
@tonjadabik2 co si... odsúdiť? A začo? Ja nesúdim nikdy nikoho. Mam tri Deti a štvrte sme chceli, takze pohodaaaa 😉 Skôr sa teším ze nie som jediný blázon 😜
@nina88 aj my sme tak strvte chceli a ludia v dedine kukali a ohovarali.. bolelo to. teraz cakame piate.. no a co? su zeny co nemozu mat deti a chceli by. tiez nesudim.. to moze iba Boh. hlavne nech su zdrave lebo sme si uzili aj choroby..pri jednom a to boli dva najhorsie roky v nasom zivote.. takze nech ste zdravi aj vsetky mamicky a ich deticky.
@lucinocka Je to ťažké z mužmi sú viac na materializmus než rodinky :-/.ja zas milujem deti od mala...nevie ten môj pochopiť že keď treba peniaze tak treba a nebudem dopredu odkladať na neurčito...juj...aj som si poplakala dnes...Ale verím,že hore rozhodnú za nás ak máme mať tretie bude...a ja sa nejako budem musieť naučiť uskromňovať,len aby oni mali čo potrebujú,veď raz vyrastú a potom budem na seba míňať.😀.
@radostka Ja som tu kúpila od lauritkatesty má v bazáre za 7eu a meria tak že ukáže 4 čísla čiže meria stotiny. 🙂Predtým som merala tiež obyčajným digitálnym.
@alison11 moj je zase typ, ze ked ma robotu maka jak workoholik, nic neexistuje len v robota, len cisla, len vysledky... ale ked ostane bez roboty, tak sa nevie dokopat k nicomu... ja som zanho pisala CV, tlacila ho na rozhovory, nikoho nechcel zavolat, kto by ho mohol pretisnut...potom sa rozhodol, ze teda ide zase podnikat sam za seba, okej podporila som ho, ani ja nesom za to robit na druhych, lebo sme tak ostali bez roboty uz parkrat a vobec ne nasou vinou...tak s tym zacal a zase sa cely svet toci len kolo toho... to mne ide na nervy, ze nevie mieru ani v jednom ani v druhom...
@tonjadabik2 neries tonka. Je to jedno. Aj tak to mas plus minus par dni. 🙂
@tonjadabik2 zrovna rano som kukala na profil a videla, ze uz mate 4 deticky. To je krasne, taka velka rodina. Snad aj nam vyjdu aspon 3. 🙂
@kariangela
@yuppy97 takze priratat 0.2 stupna. Ono by to sedelo o 6.30 mavam teplotu 36.5 posledne dni a o 4.30 bola 36.3...takze sedi.
Ahooojte zlatícka 🙂 moje.Tak ja aj napriek mojmu zlému zdr stavu,vraciam sa do prace naspäť. Budúci mesiac nastupujem. Od 16.10. Co uz narobím. Idem sa urobiť jak pes.Uvidim ako to bude zo snazilkovanim,ale urcite nie ako teraz ťahať maratón 😂😂😂🙊🙉🙉🙉🙉budem rada ak bude coro moro 5x za mesiac.
@sonulienka13 ty si bola na neschopenke?
@sonulienka13 robota ti pomoze, prides na ine myslienky🙂 nebudes v kuse hlavou len testoch, teplotach atd🙂
@lucinocka ja som bola dva roky doma.dala som vypoved.najskor som bola na pnke koli IVF a ako som potratila tak som dala vypoved. Robila som opatrovateľku v jednom súkromnom domove dôchodcov.a zase sa vraciam.a teraz som kvazi na urade prace a na pnke.viete co by bola sila?? Kebx to tento cyklus vyšlo.by ma picloooo od štastia.muz povedal,ze by bol štastný.Financne by sme to dajako zvládli.
A dnes mam nejake pálenia alebo co to je vo vaječníkoch a nejake zvláštne pociti ohladom nich.uvidime.
@sonulienka13 Som zvedavaaaa. 🙂
@myjusiatko aj ja 😂😂😂🤣prosim ta,totok mi stale vyhadzuje na FF.prosiiim ta,nevies aka je to vlastne zľava a co to vlastne je?? Sa bojim nato aj kliknúť.Dakujeeem.
@sonulienka13 nevidim obrazok
@myjusiatko ja som jakaaaa blbaaa 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🙊🙈🙉🙉
@sonulienka13 nic, ked na to kliknes, otvori ti ponuku za kolko si mozes kupit membership...

@sonulienka13 Neboj môže sa Ti zadariť držím päste,z mužom máme nezhody kvôli fin. takže dnes z toho snaženia nebude nič... ale ak prežijú do ovulky u mňa od nedele tak snáď sa u nás tiež zadarí,ale radšej by som bola kebby nie,momentálne mám depku z muža a muž zo mňa...