Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 neodhlasi. Ja som mala zlavu na rocne a bolo to asi nieco cez 20 evri myslim.
@myjusiatko ta ktovie..sama uz neviem..
@myjusiatko hej Dakujem.. tak planovane sa podarilo. snad sa aj teraz podarilo. aj tebe sa podari neboj. len sexikujte kazdy den hlavne v plodne dni ale aj v neplodne. a orgazmus musi byt tym si zena privola skor ovulku som citala. a alchemilku pijaj,.
@tonjadabik2 diky. 🙂 ale u mna to nejde skrz kratku LF a ta je kvoli kojeniu.

@spring19
Ja si dokonca myslim,ze ovu bola 18 -teho,
lebo 16-teho bol hlien-vajickovy a ovulka prebehne praveze v suchy den a od 16-teho neboli dalsie tri dni vyssie.Taktiez teplota nestupla o 0,2 az toho 18-teho.
@sonulienka13
dufam,ze zajtra vyletis jednorazovo do vysky 37.00 nad morom co znamena nad cervenu ciaru rovnika🙏
@katusikkk bodaj mas pravdu lasko 🙏🙏🙏dnes sme tu vsetky jake vyznačené 🙂 tahame ovulky v podstate spolu 😂😂😂😍😘😍
@sonulienka13
Ja by som tiez o take dva dni mala OVU,ale abstinujem😅
@kariangela este nie si jasna pokial neprisla ms v plnej parade este sa to moze zmenit😇🙏
@lucinocka Aj môj rád pracuje či už opravuje nejaké svoje stroje alebo na poliach a aj v práci a keď nevie čo robiť tak zas pred tv leží a pozerá aj celý deň.
A takisto ak má veľa tak nevie kde je miera a potom ochorie v apríli bol aj v nemocnici mal zapálený žalúdok a vysoký tlak :-/. berie lieky na tlak a aj žalúdok,už tak nevládze ako pred tým.
@sonulienka13 Ahoj dnes takto a dnešný test je úplne pozitívny 🙂
@kariangela Ahoj, ja mam tiez kratku LF, teraz mam okolo 9-10 dni ale mala som 7-8. Zacala som uzivat B12 100mg a zda sa ze zatial pomohlo.

@lucinocka dakujeeem 🙂 ale neodhlasi ma to ked sa budem chcieť vratit s toho naspäť.ze?? Lebo si nepamätám heslo ani meno na FF 😂😂😂🤣