icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kariangela
27. sep 2017

@yuppy97 to je sice mile od teba, ale ja viem ze nic nebude tento mesiac, ako som uz pisala. To by bol ozaj zazrak z nejakej zatulanej kvapky :P :D aj cykly predtym mi na 10 dpo skocili na takuto teplotu, dalsi den 36,6 a od rana silne ms. Uz citim aj krce a mam pupaky 😒 😂

trblietava
27. sep 2017

@myjusiatko dnes 3.deň 36,7 takže asi môžeš počítať 3 dpo však? Keď ostane hore aj ďalej 🙂

tuqanqa
27. sep 2017

Dobré ránko, môjmu telu adi preskočilo 🙂tento mesiac, pravdepodobne vinou clostylu. Teplota stúpla ako poovulacna ale ovu testy až včera večer a dnes pozitívne.

zitusss
27. sep 2017

@katusikkk ahojky,ja som dnes len zo zvedavosti skúsila inu značku testu než doteraz,mala som doma ešte dva testy women Secret,prvá je originál,druhá negatív a tretia pridaný kontrast,ja viem už mi z toho šiši ale ťažko sa to fotí 😅

zitusss
27. sep 2017

@katusikkk ahooj,ja som dnes zo zvedavosti skúsila inu značku testu,women Secret a niečo sa tam rysuje stále a zdá sa mi aj tmavšia ale to môže byť tým že som predtým mala iný test a tak,neviem či je aj tento test spoľahlivy. Prvá je originál,druhá negatív a tretia s prídaným kontrastom😅 ja viem už mi šibe z toho ale ťažko sa to fotí naozaj

zitusss
27. sep 2017

Zblbol koník tak je to tu 2x,pardon 😅

myjusiatko
27. sep 2017

@trblietava ano. Dnes 3dpo. 🙂

myjusiatko
27. sep 2017

@zitusss to vyzera dobre. 🙂 bude silniet. 🙂

trblietava
27. sep 2017

@zitusss vyzerá to nádejne 🙂 držím palce 🙏

trblietava
27. sep 2017

@myjusiatko ďakujem 😉 už len 11 dní a môžem testovať ak má červená nepredbehne 😀

katusikkk
27. sep 2017

@zitusss
Ja tam vidim ciarocku druhu 😂🤰👶

sonulienka13
27. sep 2017

@zitusss zlatickooo,je to jasne!!! 😍😍😘😘🙏🙏ver a nepochybuj!!!! Tak sa s tebou tesim!!!

sonulienka13
27. sep 2017

@alison11 tak super mojko 🙂 si sa dočkala 😍😍🙏uz to len musime dobojovať dokonca 🙂

lucinocka
27. sep 2017

@zitusss vidno tam ciarku 🙂

myjusiatko
27. sep 2017

Dievcata, tak mna boli hlava. Takze piatok/sobota ocakavam ms. :/

tuqanqa
27. sep 2017

@zitusss super, na poslednej fotke to je najlepšie vidieť 🤰

zitusss
27. sep 2017

@myjusiatko
@trblietava
@katusikkk
@sonulienka13
@lucinocka
@tuqanqa
Baby vy ste trafene také nádeje mi dávate až sa viac a viac bojim že z toho nič nebude 😅😒

sonulienka13
27. sep 2017

@zitusss my vieme 😂😂😂😂😂co uz narobime 🙂 proste je to tam 😍😍😍😍😘😘😘

kudusko
27. sep 2017

@zitusss aj si myslím že aj ovu mi nesedí si si istá že bola vtedy nemôžeš byť len 12 dpo?

zitusss
27. sep 2017

@kudusko na 99%by mala byť vtedy ako je vyznačené lebo som aj test robila a 26DC bol najtmavsi,na druhý deň bola už slabá čiarka a aj hlien by tomu zodpovedal.podla mňa ovu bola tak ako je vyznačená,niekde inde bude asi chyba že je taká slabá čiarka len a veľmi nesilnie 😕

zitusss
27. sep 2017

@sonulienka13 bodaj by moja,bodaaaj by 😘

sticker
myjusiatko
27. sep 2017

@zitusss no podla teploty bolo uhniezdenie ten 10 dc. Tak pockaj este. Niektore baby mali pozitivny test aj tyzden po meskani. 🙂

zitusss
27. sep 2017

@myjusiatko keby sa to dalo vydržať neteatovat 😅😖😅

adela58
27. sep 2017

Ahojte, sledujem Vase snazenia a pribehy a sem tam odpoviem na nejaku otazku v diskusiách. Momentalne rozmyslam ci ist do tretieho babatka ci nie, uvidíme 🙂 Kedze mam uz tolko vela odsledovanych a nastudovanych veci ohladne otehotnenia, pred par mesiacmi som sa rozhodla to vsetko dat na jedno miesto a napisat knihu s prostym nazvom "Ako otehotniet", kedze som zistila, ze nic podobne zatial nie je, kde by zeny mohli najst pokope vsetky dolezite info plus rady ako sa v tom celom procese otehotnenia orientovat, co si vsimat atd. V knihe je vsetko ohladne menstruacneho cyklu zeny a jeho fazach, merani BT, ovulacnych testoch, hlienu a cipku maternice, vela grafov BT a ich interpretacii, reálnych fotiek hlienu, testov, opis roznych problemov menstruacneho cyklu, mnozstvo otázok a odpovedi na dane temy, ktore sa casto zeny pytali v ramci roznych diskusii. V prilohe najdete obsah knihy. Plus link ku knihe, aby ste videli ako to cele asi vyzera:

https://www.youtube.com/watch?v=3W2MvVQ5v9Y

Ak by ste niektora mali zaujem, popripade vedeli o niekom komu by sa to zislo, napiste mi 🙂

sonulienka13
27. sep 2017

@adela58 pekne spracované 🙂 a cena knižky prosim? Dakujeeem.

selinaliana
27. sep 2017

@zitusss moja ja som mala tiez pei dcere dlho tu druhu ciarku slabsiu velmi dloho a dcera uz bude mat 3 . Som bola nestastna z toho

adela58
27. sep 2017

@sonulienka13 ahoj, dakujem 🙂 Cena je 8 eur v elektronickej podobe, 10 eur v tlacenej. Drzim ti velmi palce, viem ako dlho uz po babatku tuzis.

myjusiatko
27. sep 2017

@adela58 myslim si, ze vsetko viem, ale rada by som si knihu precitala. 🙂

adela58
27. sep 2017

@myjusiatko aj ja som si myslela ze uz toho vela viem, no aj pri prekladani roznych tem zo zahranicnej literatury alebo ziskavania odpovedi na otazky v ramci diskusii som zistila, ze je stale vela sa co ucit v tejto tak obsirnej teme 🙂

spring19
28. sep 2017

Ahojte, dnes takto...