Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 Teh hlien som aj ja mala pred včerom čiže asi 2dni vopred sa asi ukazuje tak je možné že si mala ovu naozaj na 20dc,tak už len vydrž pár dní a ukážu Ti testíky // 🙂.Držím palce.
@kariangela Áno baby mala by byť ovu dnes keď ovu test je dnes už negatívny uvidíme zajtra či vyskočí teplota vyššie 🙂.
@sonulienka13 super, nech sa tam aj drzi
@yuppy97 to je peppino? tie nie su zevraj moc dobre, a moc tam toho teda nevidim :/ chcelo by to iny testik, zajtra, ak nedostanes, A TY NEDOSTANES! 🙂 juuj, drzim ti palceky, nech sa to uz vyfarbi na tom papiriku 🙂
(inak aj ten moj sa zvykne odtrepat na sluzobku :/)
@kariangela dneska musim kupit iny :-P take nieco mam aj na mamateste ale tie su tiez neni bohvieco...a dakujem baby za podporu😇
Nic ine mi neostava len cakat a verit🙏
@yuppy97 Ahoj. Trosku som tu tvoju foto upravila. Ale toho ducha je tam jasne vidiet aj bez upravy....
@ejuska2586
@yuppy97 konečne to niekto našiel 😘😍😃
@ejuska2586 jeeej dakujem tu to vidno ako aj nazivo😘
@ejuska2586
@yuppy97
Presne na tom istom mieste to vidim aj ja a na compe je to krasne vidiet.😀
@yuppy97 Je to pekne vidiet. Nie je o com. Silno drzim palce, aby tmavla a ty si si uzivala tehotenstvo...
@trblietava mas to v grafe? ale jeden pokles nemusi nic znamenat.
@myjusiatko nemam graf bt meriam len 2.mesiac.mam len poznačené teploty v kalendariku a na apke čo mám v mobile mi vytvorilo nejaký graf ale taký divný 😀 tak uvidím aká bude bt zajtra 🙂
@tuqanqa bodaj mas pravdu mojko ☹
@yuppy97 zlaticko aj ja nu vydim 🙏🙏🙏🙏😍😍😍
@yuppy97 aj ja ju vidim ;)

@yuppy97 U teba bude asi uhniezďovanie asi znamenať včerajšie špinenie a aj pokles a teraz už len vyčkať zo 3dni aby bt bola hore a potom testuj 🙂