icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
28. sep 2017

@zitusss ahoj ako testik si robila?

kudusko
28. sep 2017

@yuppy97 ešte jedna otazocka na 23 dc tak nie je teplota takže aj vtedy mohla byť aké mavas cykly a ovu cca?

yuppy97
28. sep 2017

@kudusko dala som si to na papier ako som mala ovulku😝mavala som dlhe cykly zato som zacala merat, v januari som zacala pit alchemilku a v marci son k nej pridala kotvicnik do ovu a po ovu vitex jahnaci a zda sa ze sa mi to poposuvalo...no a na 23dc neni zato teplota, lebo den predtym sme boli dlho do noci na oslave a malo som spala bola 37.3 ale bolo to skreslene😝

yuppy97
28. sep 2017

@kudusko chcela som pridat aj foto😂

yuppy97
28. sep 2017

@spring19 ha haaa no bodaj by z toho bolo bejby😇

kudusko
28. sep 2017

@yuppy97 aha takže aj vtedy mohla byť podľa tohto teoreticky

yuppy97
28. sep 2017

@kudusko mozne je uz naozaj vsetko😂o par dni sa vsetko rozuzli😉len dovtedy asi umrem od zvedavosti😂

yuppy97
28. sep 2017

Ale ked si to davam do suvisu s krckom tak tam mi sedi na ten 18dc lebo potom uz bol zavrety tuhy a dolu nemam to tam sice zapisane ale kontroluj kazdy den... najmaksi a najvyssie bol na 15dc vtedy som ho skoro ani nedociahla na 16dc som mala skoro pozitivny ovulak a vela vela bielkoveho hlienu, robila som este 17, 18, 19 potom uz nie bo tie boli negativne uz... len ta teplota isla hore az neskor nesedi mi to🙈

tonjadabik2
28. sep 2017

Baby dnes kupeny novy testik dnes robeny asi pred hodinou alebo dvoma takze ciarky silneju velmi sa tesiiiimeeee dufam ze bude vsetko oki
Cmuky Velmi Vas baby moje lubiiiim. Cmuuuuk 😍
a Dakujem za pomoc a vase cenne rady a za usmev aj za hadky..ked mi sibalo..
stale tu budem s Vami babule.
buduci tyzden smer Dr az vieme v kolkom tyzdni vlastne sme..
❤ 😍 🙏 👶

spring19
28. sep 2017
sticker
uhnakova
28. sep 2017

@yuppy97 prepac, ze sa primiesam, ale moze to byt aj tak, ze si mala dve ovulacie. Obcas sa to stane, ze ma zena dve, v grafe by si to nemusela vidiet, dieta mohlo byt pocate az pocas druhej ovulacie par dni po prvej a tym padom ti ukaze aj tehotensky test spravny vysledok az neskor. Drzim palce 🙂.

sonulienka13
28. sep 2017
sticker
kudusko
28. sep 2017

👶🤰😍😘

kudusko
28. sep 2017

@tonjadabik2 to bolo pre teba zlatko

yuppy97
28. sep 2017

@tonjadabik2 naaaaadherny testik❤drzim palce nech je vsetko v poriadku velni sa tesiiim s tebou, kooonecne si sa dockala je to uzasne

sticker
yuppy97
28. sep 2017

@uhnakova dakujem velmi pekne 🙂 ono cely tento cyklus je nejaky zvlastny :-P uz na zaciatku hned po ms som mala plodny hlien aj bolesti a aj teolota najprv stupla ale potom to zase kleslo par dni klud a potom zase :-P tak mi to pripadalo akoby uz uz vajko malo prasknut ale v poslednej chvili si to rozmyslelo :-P

myjusiatko
28. sep 2017

@uhnakova dve moze mat ale max v priebehu 24hod. 🙂

Inak dievcata, ku mne prisla dnes na navstevu teta irma. Takze LF tento mesiac az 4dni.

zitusss
28. sep 2017

@kudusko ahooj,robila som dnes test ráno opäť dr max a je tam len duch stále slabucka ciarocka,vidím ju voľným okom no už ma to ani nebaví fotit,niečo asi nebude ok keď nesilnie,veď prvý som si robila 10dpo a bol biely-rapid clear,ďalší test dr max 12dpo bol duch a potom som testovala 14dpo som skúsila dva rôzne testy,dr max nič moc stále a na kazetkovom rapidclear bola zo všetkých najviditeľnejšia,ale nečítam dobré referencie naňho takže som to brala s rezervou. 15dpo čiže včera som skúsila iný test,women secret,ten ukazal síce slabú ale celkom viditeľnu čiarku no tiež sa to dalo ledva odfotiť a dnes znova dr max a nič,duch ako prvý krát .. 😕

sticker
sonulienka13
29. sep 2017

Dobre ranko 🙂 slniečka moje 🙂 tak ja taktoo 🙂

myjusiatko
29. sep 2017

@sonulienka13 fiiiiha. 🙂 pekne to vyzeraaaa. Mavas takzo vysoke teploty normalne?

sonulienka13
29. sep 2017

@myjusiatko ahoj 🙂 nie nie.max som mala 36,8 a 36,9.takuto nikdy.

myjusiatko
29. sep 2017

@sonulienka13 no tak to budem jak na drotikoch este tyzden. :D

sonulienka13
29. sep 2017

@myjusiatko ani nehovor 🙏🙏🙏aj ja som ako na špagáte 🙂 mam divne pocity v podbrušku.strasne ma boli podbrusko.ale tak inac.ani dotknúť sa ho nemozem.a take trpnutie ako keby ale zvnútra.aj vajecniky.uvidime co to da 🙂

sonulienka13
29. sep 2017

A dufam,ze mi uz nepreznaci ovu lebo ma picne 😂😂😂😂

yuppy97
29. sep 2017

@sonulienka13 kraaaasa

sticker
katusikkk
29. sep 2017

@sonulienka13
Myslim,ze tak pekny grafik si nemala nikdy 🙏

yuppy97
29. sep 2017

Inak pekne ranko ja dnes takto😕teplota este stupla no ale objavila sa jasna cervena krv test som nerobila zaskocilo ma to🙄

sonulienka13
29. sep 2017

@yuppy97 Dakujeem mojko 🤗🤗😍😍len aby mi to bolo nieco platne!!! Ale verim!!!!

sonulienka13
29. sep 2017

@katusikkk milacik,Dakujeem 😍😍😍len ci sa raz aj dočkám 🙂

sonulienka13
29. sep 2017

@yuppy97 spustila sa ti mrcha normalne? Ci mas len spinenie zlatko??