Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kudusko dala som si to na papier ako som mala ovulku😝mavala som dlhe cykly zato som zacala merat, v januari som zacala pit alchemilku a v marci son k nej pridala kotvicnik do ovu a po ovu vitex jahnaci a zda sa ze sa mi to poposuvalo...no a na 23dc neni zato teplota, lebo den predtym sme boli dlho do noci na oslave a malo som spala bola 37.3 ale bolo to skreslene😝
Ale ked si to davam do suvisu s krckom tak tam mi sedi na ten 18dc lebo potom uz bol zavrety tuhy a dolu nemam to tam sice zapisane ale kontroluj kazdy den... najmaksi a najvyssie bol na 15dc vtedy som ho skoro ani nedociahla na 16dc som mala skoro pozitivny ovulak a vela vela bielkoveho hlienu, robila som este 17, 18, 19 potom uz nie bo tie boli negativne uz... len ta teplota isla hore az neskor nesedi mi to🙈
Baby dnes kupeny novy testik dnes robeny asi pred hodinou alebo dvoma takze ciarky silneju velmi sa tesiiiimeeee dufam ze bude vsetko oki
Cmuky Velmi Vas baby moje lubiiiim. Cmuuuuk 😍
a Dakujem za pomoc a vase cenne rady a za usmev aj za hadky..ked mi sibalo..
stale tu budem s Vami babule.
buduci tyzden smer Dr az vieme v kolkom tyzdni vlastne sme..
❤ 😍 🙏 👶

@yuppy97 prepac, ze sa primiesam, ale moze to byt aj tak, ze si mala dve ovulacie. Obcas sa to stane, ze ma zena dve, v grafe by si to nemusela vidiet, dieta mohlo byt pocate az pocas druhej ovulacie par dni po prvej a tym padom ti ukaze aj tehotensky test spravny vysledok az neskor. Drzim palce 🙂.

👶🤰😍😘
@tonjadabik2 to bolo pre teba zlatko
@tonjadabik2 naaaaadherny testik❤drzim palce nech je vsetko v poriadku velni sa tesiiim s tebou, kooonecne si sa dockala je to uzasne

@uhnakova dakujem velmi pekne 🙂 ono cely tento cyklus je nejaky zvlastny :-P uz na zaciatku hned po ms som mala plodny hlien aj bolesti a aj teolota najprv stupla ale potom to zase kleslo par dni klud a potom zase :-P tak mi to pripadalo akoby uz uz vajko malo prasknut ale v poslednej chvili si to rozmyslelo :-P
@uhnakova dve moze mat ale max v priebehu 24hod. 🙂
Inak dievcata, ku mne prisla dnes na navstevu teta irma. Takze LF tento mesiac az 4dni.
@kudusko ahooj,robila som dnes test ráno opäť dr max a je tam len duch stále slabucka ciarocka,vidím ju voľným okom no už ma to ani nebaví fotit,niečo asi nebude ok keď nesilnie,veď prvý som si robila 10dpo a bol biely-rapid clear,ďalší test dr max 12dpo bol duch a potom som testovala 14dpo som skúsila dva rôzne testy,dr max nič moc stále a na kazetkovom rapidclear bola zo všetkých najviditeľnejšia,ale nečítam dobré referencie naňho takže som to brala s rezervou. 15dpo čiže včera som skúsila iný test,women secret,ten ukazal síce slabú ale celkom viditeľnu čiarku no tiež sa to dalo ledva odfotiť a dnes znova dr max a nič,duch ako prvý krát .. 😕

@sonulienka13 fiiiiha. 🙂 pekne to vyzeraaaa. Mavas takzo vysoke teploty normalne?
@myjusiatko ahoj 🙂 nie nie.max som mala 36,8 a 36,9.takuto nikdy.
@sonulienka13 no tak to budem jak na drotikoch este tyzden. :D
@myjusiatko ani nehovor 🙏🙏🙏aj ja som ako na špagáte 🙂 mam divne pocity v podbrušku.strasne ma boli podbrusko.ale tak inac.ani dotknúť sa ho nemozem.a take trpnutie ako keby ale zvnútra.aj vajecniky.uvidime co to da 🙂
A dufam,ze mi uz nepreznaci ovu lebo ma picne 😂😂😂😂
@sonulienka13 kraaaasa

@sonulienka13
Myslim,ze tak pekny grafik si nemala nikdy 🙏
@yuppy97 Dakujeem mojko 🤗🤗😍😍len aby mi to bolo nieco platne!!! Ale verim!!!!
@katusikkk milacik,Dakujeem 😍😍😍len ci sa raz aj dočkám 🙂
@yuppy97 spustila sa ti mrcha normalne? Ci mas len spinenie zlatko??

@zitusss ahoj ako testik si robila?