Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 a samozrejme ze z toho nieco bude dockat sa babatka, ja tomu veriim grafik krasny musi to vyjst🙏
@yuppy97 zlatko to este nic neznamená.teplota sa drzi pekne hore.aj bratrancova žena mala este par mesiacov normálnu mrchu a bola tehotna.takze to nemusí nic znamenať zlatko!!! Ja tomu verim!!!!!!
@yuppy97
Ja tomu tiež verím 🙂
@sonulienka13 a tebe tiež verím,lietaš do oblakov tuším 😅😘
@sonulienka13 @zitusss nooo sak uvidime ale velke nadeje tomu nedavam
Kazdopadne o dva tyzdne mam termin u dr na preventivku tak som zvedava co mi povie... uvidim ako bude buduci tyzden prebiehat zeby som behla koncom tyzdna snad bude mat volny termin...
@sonulienka13 Super krásne len nech sa Ti krásne držká hore 🙂
@zitusss ja som jak Majka s Gurunu 😉 poletime poletime 😂😂😂
@yuppy97 ale noooo.skus nepochybovať zlatko,aj zazraky sa deju 🙏😍😍
@alison11 Ahoj. Toto ešte nevyzerá, že by ovulácia prebehla.
Baby dnes teplota stúpla zas takže som po ovulke 5dpo 🙂 lenže čo má trápi je spinenie ktoré mi začalo hneď 1dpo a bude trvať až do ms..to nie je 1.cyklus preto to viem. Dr na to nic, dal mi cyclo3fort a v minulom cykle pomohli.Co myslíte že to môže byť?
@alison11
@ejuska2586
Tiez myslim,ze ovulka prebehne az dnes v pripade,ze zajtra bude teplota niekde okolo 36,6
@0507 pekne sa drzkas 🙏🙏🙏😍drzim palceky 🙂
@sonulienka13 dik...takyto graf som este nemala
@sonulienka13
@katusikkk
@0507
@tuqanqa dakujem vam baby ste zlate uvidime co bude dalej
@yuppy97 zlatko co sa stalo????? mrcha prisla ci len krvacanie alebo co sa deje haloo???
@yuppy97 testik si skusala??? skus
@tonjadabik2 jasna cervena krv ale teplota isla hore tak neviem
@tonjadabik2 teraz som vela pila skusim neskordalsi alebo az zajtra😉

@sonulienka13 normalna mrcha nechapem tu teplotu😕