icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
30. sep 2017

@sonulienka13 Zajtra bude bt zas hore uvidíš 🙂Teraz mne skáče raz hore raz dolu ale to zrejme u mňa tie cysty robia 😀.

sonulienka13
30. sep 2017

Zlaticka moje,dakujem za podporu.dakujem,ze vas mam!!! Az ste ma rozplakali.❤️😍😍Dakujem za podporu.Noo uvidime ako sa to vsetko vyvinie.Stale mi je tažko od žalúdka ☹ nemozem nic cítiť.najradsej ani jest 😉 mam ťažbou nanom.

spring19
30. sep 2017

@katusikkk tento mesiac meriam prvýkrát BT. Ale posledné cykly boli:
Máj - 30dní
Jún - 26dní
Júl - 31dní
August - 27dní

zitusss
30. sep 2017

Tak babulky,graf nič,test nic,budúci týždeň ak nepríde ms tak piatok skočím pre vyvolavacku,nech to zbytočne nenatahujem.
Baby vy to dotiahnite do konca čo ešte máte nádej,o tebe @yuppy97 nehovorím ty si jasná 😘
Držím vám siiiilno palce ❤

yuppy97
30. sep 2017

Pekne ranko vsetkym 🙂 tak ja som stale hore pridavam aj testik ale nic moc teda nevieeem co sa to deje moze to byt cysta? Nikdy som ju nemala🙊

selinaliana
30. sep 2017

@yuppy97 drzim palce na tej prvej foto vidim ducha . Podla mna si v tom jujjjj

kariangela
30. sep 2017

@yuppy97 teplotka super 🙂 na prvom aj ja vidim ducha, ale je to dost slabe na 18dpo, ci? Podla teploty si urcite v tom 🙂 mozno len babatko nechce byt odhalene a chce mat klud 🙂

kariangela
30. sep 2017

@spring19 skus si zaznacit 17 dc test opk. Mne to potom vyznacilo na druhy den 🙂

zitusss
30. sep 2017

@spring19 ja už nič,ako som vyššie písala, teraz budem ja teba sledovať 🤗😊💕

alison11
30. sep 2017

@yuppy97 Držím palčeky a o tri dni sprav testík z ranného malo b silnieť 🙂

sonulienka13
30. sep 2017

Ja by som tak ocurala ten digitaaaal 🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭aj ked viem ze tam bude mínus.

tuqanqa
30. sep 2017

@yuppy97 na prvej foto je slabunky duch a teplota to iba potvrdzuje 👍

yuppy97
30. sep 2017

@sonulienka13 zajtra budes zase vo vysinach a o par dni na testiku najdes // veriiim tomu🙏

yuppy97
30. sep 2017

Dakujem vam babulky.kazdej jednej za podporu mne sa to zda velmi slabunke no ale uvidime verim az do poslednej chvile vyskusam pondelok testik a ked by sa to nerozuzlilo skocim k dr😉

sonulienka13
30. sep 2017

@yuppy97 zlaticko Dakujeem 😍😍😘😘len vies.ruky svrbia.a na tvojich vydim dusikov pekných!!! Ja verim,ze vsetko bude v poriadku.len pomalinky hcg stúpa zlatinko.

bona69
30. sep 2017

@yuppy97 verím že si sa dočkala 💕💕💕

zitusss
30. sep 2017

Tak babulky, 1DC a dnes duch na teste zase,falošné nádeje praskli ako balón.. ďakujem za vaše povzbudenia,budem sa vám to snažiť oplatiť 😘
Teraz počkať už "len" tých 28dni do ďalšej ovulky 😅
Držím vám palceky,dúfam že sa tento cyklus pre mnohé z vás stane plodným 😍

spring19
30. sep 2017

@zitusss verím, že čoskoro budeš držať tehu test s poriadnymi koľajnicami 😘🙏🤰
🍀 na úspešný nový cyklus 🍀

zitusss
30. sep 2017

@spring19 ďakujeeem 🙂 ty si ako na tom? 😊

spring19
30. sep 2017

@zitusss momentálne ako pred mrchou... bolí ma podbruško
Upravila som si graf, aby bola ovu na 18CD. Dnes som teda 9DPO.

spring19
30. sep 2017
sonulienka13
30. sep 2017

@zitusss zlatko to ma úprimne mrzi ☹ naozaj.ale neboj.dalsi cyklus to uz musi vyjsť!!!!

sonulienka13
30. sep 2017

Noo babulky moje.uz som v posteli.Boli sme v meste na jarmoku na chvilku pozriet s mojimi rodičmi a svokrovcami.Ale neuzila som si to ☹ bohuzial.podbrusko ma boli ako keby ma dokopali.kazdy krok bol bolestivý.furt ma nadrapuje.v žalúdku mam asi milion kameňov.grgam jedna radost a nafúknutá som jak hovado.prdim jak lokomotíva.az sa hanbím.cisty des totok ☹

alison11
30. sep 2017

@sonulienka13 Tak to máš dosť tehtoenských príznakov tak už len vydržať do ms dátumu a testovať držím palce 🙂

sonulienka13
30. sep 2017

@alison11 len keby viem,ze kedy ma byt 😂😂vzdy chodí inac 🙂

tonjadabik2
30. sep 2017

@yuppy97 krasne ciarky vidim drzim palcekyyyy je to tam istooo. 🙏 👶❤

sonulienka13
1. okt 2017

Dobre ranko slniečka 🙂 tak sa hlásim 🙂

spring19
1. okt 2017

Ahojte, ja dnes takto...

kariangela
1. okt 2017

@spring19 je to tam ;) nech silnie

0507
1. okt 2017

Dobre ranko baby, u mna stale rovnako. Takyto graf som este nemala.