icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
2. okt 2017

@myjusiatko zlatko ja uz nic nevieeeem 😂😂😂cela som divná 😂😂😂

uhnakova
2. okt 2017

@sonulienka13 ovulacny test ukaze aj tehotenstvo, pretoze raguje aj na hcg hromon, ktory je pribuzny luteinizacnehmu hormonu.

sonulienka13
2. okt 2017

@uhnakova viem viem 🙂 len tehu dnes negatívny.viem este je skoro.som len 9dpo.ale ja som cela ina trosku asi 😂😂😂vsetko je opačne u mna 🙂

kariangela
2. okt 2017

@sonulienka13 ahaa, uz som sa stretla s tymi flastickami z nadeje, ale osobne som neuzivala nic odtial. Kazdopadne bud opatrna s tym radsej 🙂 po ovu si nedavaj, aby to neublizilo. Nadeje spolupracuje s dispozicnou prognostikou, ktora sa specializuje aj na plodnost. Ale to uz su ezotericke kruhy a nechcem to sem miesat 🙂

sonulienka13
2. okt 2017

@kariangela jasne 🙂 ja to beriem len sem tam totok.a po ovu len vitaminy a Valovic kvapky.tie sa mozu stale.

uhnakova
2. okt 2017

@sonulienka13 ktovie ako to je, ale ved za par dni budes vediet naisto 🙂

sonulienka13
2. okt 2017

@uhnakova noo ved ano 😍😘

bona69
2. okt 2017

@zitusss ahoj,ja som brala ten mimistar skoro 3cykly a teraz už dva mesiace neberiem a zatiaľ nič 😢,dok mi odporučila inofolic tak neviem čo mám už robiť 😞😞😞

zitusss
2. okt 2017

@bona69 tak asi nakoniec na tom niečo bude keď je drahší a má menej vitamínov v sebe asi ma niečo čo mimistar nemá keď ho aj lekári odporúčajú. Tak ideme na ten inofolic asi 😉 a koľko tabliet denne si si dávala?

tuqanqa
2. okt 2017

@yuppy97 ako, testovala si?

sonulienka13
2. okt 2017

Zajtra cakam hnusobu 😭😭😭😭co sa dalo čakať iné.

myjusiatko
2. okt 2017
sonulienka13
2. okt 2017

@myjusiatko mam taky pocit.

bona69
2. okt 2017

@zitusss myslím že 3😔

bona69
2. okt 2017

@zitusss ja som mala 90ks balenie za13€

zitusss
2. okt 2017

@sonulienka13 ?? Toto nie je Sonulienka akú poznáme. Žiadne také,žiadna mrcha nepríde,veď to zatiaľ vyzerá dobre,nemysli na zle lebo si to privolas 😘 všetky sa tešíme na tvoje koľajnice 😍❤🤰👶

@bona69 áno áno je oveľa lacnejší než inofolic,neviem sa rozhodnúť čo kupit.. ale asi radšej investujem do toho než napr.do testov,budem sa krotiť v testovaní 😂

sonulienka13
2. okt 2017

@zitusssasi to na mna prislo 😂😂😂😂zlatik,co uz len u mna moze vyzerať dobre .u mna pride herečka aj pri 37stupnoch 😂😂😂🤣uvidim rano.
A nepozerali ste na STV 2o asistovanej reprodukcii? Pred pol hodkou skončilo.Bolo to pekne a zaujímavé 😍🙏😘

0507
2. okt 2017

@sonulienka13 okamzite prestan s tymito recami!!!!

sonulienka13
2. okt 2017

@0507 poctivo hlásim,ze uz mam oveľa lepšiu náladu 😘😘😘😘😍😍😍😍to bolo len take chvíľkové!😘😘😘

0507
2. okt 2017

@sonulienka13 tak sa nam to paci 🙂

sonulienka13
2. okt 2017

@0507 😍😘😘😍😍😘😘😍😍😍😘😘😘😘😘😍❤️❤️😍😍😘😘😍❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😘😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️😍😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️😍😘😘😘😘😘😍😍😍❤️❤️❤️😍😍😍😘😍😍❤️❤️❤️😍😍😘😘😍😍❤️❤️😍😍💕💕💕💕💕

sonulienka13
2. okt 2017

Mozem sa ja zase napchávať 😂😂😂ten moj apetiiiiiit 🤣🤣🤣🙊🙊

sonulienka13
3. okt 2017

Dobre ranko.som jasná.

spring19
3. okt 2017

Ahojte, asi aj ja... 😀

sonulienka13
3. okt 2017

@spring19 takze bojujeme dalsi cyklus rovnako 🙂 zeee??😍😍 mne este nedošla ale mam take všelijaké bolesti.

katusikkk
3. okt 2017

@sonulienka13
@spring19
😢😢😢

0507
3. okt 2017
0507
3. okt 2017

ja takto...cakala som vyssiu ☹

spring19
3. okt 2017

@sonulienka13 ráno som mala slabulinké špinenie, tak uvidíme kedy sa rozbehne...

goldmolly
3. okt 2017

@ejuska2586 zeby?? Narast je maly ale aj minuly mesiac to nebol az taky velky skok🙂