icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
3. okt 2017

@yuppy97 ako ty?

sonulienka13
3. okt 2017

@spring19 ja este nic.a bolesti zatial uz ziadne.ale ona je potvora.sa ukaze 😘😂😂potvorka jedna je to.

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 zlaticko ty sa drzis krasne!!!!! Proste je to tam.neni o čom!!!!!!

0507
3. okt 2017

@sonulienka13 bodaj by si mala pravdu...zajtra sa ukaze
ty si nemala dostat vcera?

ejuska2586
3. okt 2017

@goldmolly Taky staci, aj ja mavam tak po 0,2 stupna. Hlavne nech sa drzi hore...

alison11
3. okt 2017

@sonulienka13 Ahoj ovulačné testy silnejú keď si tehotná skôr ukážu tehotenstvo než hcg testy 🙂.Tak držím palčeky 🙂
@0507 Juj,tak možno pozdejšie ukážu testy o pár dní.
@zitusss Ja som Inofolic brala mesiac 2x denne a potom pol mesiaca 1x denne a otehotnela som počas užívania 🙂

alison11
3. okt 2017

Dnes takto posunulo mi aj ovuláciu

kudusko
3. okt 2017

@sonulienka13 ahoj moja toto ešte nič neznamená zajtra vyskočí a uvidíš ja som videla taký tehotensky graf že by si neverila a ty nemávam 10 dnovu lf urob tešil a šup snim sem cez deň aspoň ovu či silnie😘

kudusko
3. okt 2017

@alison11 teraz dobré označili skoro sme rovnako natom aj s ovu 😘😍 len mne to dnes skáče lebo som bola na wc a mne to ovplyvní potom teplotu
@sonulienka13 tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko 😄

yuppy97
3. okt 2017

Ahojte baby 🙂 tak ja cakam na milostivu test bol rovnako slaby vcera aj som poklesla tak som skocila k dr videl vysoku sliznicu hcg bolo ale nizucke pichol vyvolavacku dnes uz spinim uz mam aj bolesti tak sa kazdu chvilku spusti ale som aj rada nech uz pride nech rychlo skonci a nech mozme dalej skusat...

yuppy97
3. okt 2017

@sonulienka13 este niesi jasna srdiecko😉drzim palce😉

yuppy97
3. okt 2017

@0507 nevadiii si hore mrchu nemas drzim palce🙏

0507
3. okt 2017

@yuppy97 diik...zajtra sa ukaze

yuppy97
3. okt 2017

@spring19 este nestracaj nadej atale moze vyskocit🙏

yuppy97
3. okt 2017

@zitusss tak ani mne to nevyslo😔nieco sa tam dialo ale skoncilo to skor nez poriadne zacalo ale nevadiii ideme dalej...som z toho sice smutna ale lepsie teraz ako potom neskor...ale uz som si povedala ze testy skor ako po tyzdni meskania robit nebudem

katusikkk
3. okt 2017

@yuppy97
Tak to mi je luto.
A co to znamena,ked teplota je tak dlho hore a ms dostanes po vyvolavacke?

katusikkk
3. okt 2017

Ja mam za sebou tyzden sexualnej absencie a liecby.Este dva😅

tuqanqa
3. okt 2017

Dobré ránko, ja sa zatiaľ držím, no velke nadeje si nerobím aj keď v kútiku duše dúfam 😀 O dva či tri dni sa ukáže.

spring19
3. okt 2017

@yuppy97 hm, to je čudné... Mala si to teraz prvýkrát? Že si mala hcg a nestúpalo?
Hlavu hore mojko 😘 nový cyklus, nový začiatok 😘 🍀

spring19
3. okt 2017

@katusikkk držím palce 😀 (k tej absencii) Potom sa na seba vrhnete ako medveď na maliny 😅

kariangela
3. okt 2017

Ach babenky, co sa to tento mesiac porobilo? :( Ništ? ani jedna? To mi je luto :(
Tak dalsi cyklus pred vami, sup sup, hlavy hore, gatky dole, musi to vyjst 🙂)))

sticker
katusikkk
3. okt 2017

@spring19
Ja mam pocit,ze si lahko zvykam na tento stav 😅😅
Vecer lahneme a hned spime.Konecne som vyspata.Nic nemeram,nesledujem hahahah A kedze sa liecime obidvaja ,tak si nerobime nic neschval a ja nemozem chodit v nohavickach iba v teplakoch :sweat_smile
Ale inak myslim ,z e je to fajn tak detox.Potom mozno budeme super plodny😂

spring19
3. okt 2017

@katusikkk pripomína mi to film 40dní a 40 nocí... 👍😂😇

tuqanqa
3. okt 2017

@yuppy97 To je mi velmi luto. Vies niekedy je to tak lepsie. Ja ked som potratila v 9tt tak mi lekari hovorili ze to bolo slabe a preto neprezilo alebo ked nieje nieco idealne tak ako by to malo byt, mohlo by byt dietatko chore.
Drzim palce do dalsieho snazenia.

sonulienka13
3. okt 2017

Ahooojte zlaticka moje.ste zlatunke.Luuubim vas moooc!!! Dakujem,ze ste!!!
Noo tak mrcha este nikde.Ale netesim sa predčastne.lebo ma mooze rychlo prekvapiť.Ale verim do prvej kvapky❤️💕💕💕bolesti striedavé.slabe.podbrusko napuchnute.boli na dotyk.krcok dole a zavretý a tvrdý.A hrudkovy výtok.uvidime co to da.Lubkam vaaas!!!!

kudusko
3. okt 2017

@sonulienka13 zlatíčko správ sponky ten ovu test 😘

ejuska2586
3. okt 2017

@yuppy97 Moja, je dobre znamenie, ze si mala biochemicke. Znamena to, ze nemate problem otehotniet. Sup snazit sa v tomto cykle - maternica je dobre "pohnojena" - je vyssia sanca na otehotnenie. Drzim palce ❤

sonulienka13
3. okt 2017

@kudusko zlatik nasporim cikanicku a skusim 😂😂😂🤣🤣😂

yuppy97
3. okt 2017

@katusikkk znamena to ze vajko sa oplodnilo ale nastala nejaka chyba bud pri uhniezdovani alebo bolo proste nieco chybne mozno by bolo chore alebo tak...tak mi to vysvetlil dr...ms by sa mozno spustila aj sama ale pichol mi ju...a povedal ze mozem cakat silnejsiu ms uz je to na spadnutie citim ju v kostiach a po nej m prist na kontrolu
@spring19 hej prvykrat sa mi to stalo dakujeeem velmi za podporu
@kariangela hahaaa si ma fakt pobavila ze hlavu hore gatky dole😂

yuppy97
3. okt 2017

@ejuska2586 dakujeeem moja 🙂 presne to mi povedal aj dr 🙂 aj o tom pohnojeni aj o tom biochemickom 😉 nabuduce to uz bude dobre😇