Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 veeelmi drzim palce 🙂
Ahojte, môžete mi poradiť kedy som mala ovulaciu? keď menzes som mala od 10.9. do 16.9. teplota po menzese bola stále okolo 36.4,36.3,36.2 až 24.9. som mala 36.7 a odvtedy je okolo 36.6,36.7, dnes 36.8.... ak by to takto bolo aj na budúci týždeň tak teda ovulácia bola 24.9? Ďakujem
@yuppy97 Ja som po takom biochemickom otehotnela hned dalsi cyklus (tiez mi to poradil lekar). Vtedy z toho bol, zial, tiez potrat. Ale to uz bolo z imunitnych dovodov. A teraz do tretice to spolu konecne tahame... Snad az do uspesneho konca. Ale s pomocou infuzii a injekcii na imunitu...
@bale1rinka Kedze mas od 24.9. vyssie teploty, tak to znamena, ze ovulacia bola 23.09. Dnes si teda 10 dpo (dni po ovulacii). Neviem, aku dlhu mavas "poovulacnu" (luterarnu) fazu, ale zvykne byt tak 12-16 dni. Podla toho ocakavaj, resp. radsej neocakavaj mrsku. Drzim palce.
@ejuska2586 snažíme sa rok ,ale mala som aj zdr.problemy...tak hádam máš pravdu, snažili sme sa ,21.9.22.9,23.9,24.9,25.9, dám vedieť ,test si urobím v piatok...
@bale1rinka
Ovulka je den najnizsich teplot.Pred nou musia byt aspon 6 po sebe iduce dni s nizkou teplotou.Po ovulke teplota vyskoci min.o 0,2 stupna.Vyssie hodnoty musi byt aspon 3 po sebe iduce dni.Najlepsie je robit si graf vo FF programe ,kde ti ovulku aj vyznaci.
Podla tychto hodnot mohla byt 23.9. -najnizsia teplota.Takze dnes si 10 dni po OVU.
@ejuska2586 ano pamatam si tvoj pribeh tentokrat uz bude s tym najstastnejsim koncom verim tomu a drzim palceky😇
@yuppy97 juj taky krasny graf to bol☹
@lucuska85 ovulacia podla mna bola vcera, 21dc.
@sonulienka13
Az mi oci vypadli na 2 ciarocky,ze je to tehotensky 😲
A to moze takto byt pred ms?
@vikanemo ukaz graf. A co hlien?
@yuppy97 Dakujem moja.

@tuqanqa dakujeeem velmi za podporu 🙂 priroda si to vie zariadit ked nieco nie je tak ako by malo...