icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
3. okt 2017

@vikanemo určite ti to vyhodnotí inak keď dáš že dnes máš ovu pozitívny ovu ešte len bude dnes zajtra rataj

vikanemo
3. okt 2017

@myjusiatko az teraz som pochopila ako oznacovat ludi sem🤦‍♀️pridala som aj graf hlien je stale typu lotion to som mala aj predtym

vikanemo
3. okt 2017

@kudusko jemine dakujem,nejako som z toho zblbla,tak netusim ci porovnavat ovu a bt aj nadalej

kudusko
3. okt 2017

@vikanemo ale áno len si daj do grafu opk +

vikanemo
3. okt 2017

@kudusko uz nahodene,teraz mi naplanovalo ovu na vcerajsok😅no uvidime ako to vyhodnoti nasledujuce dni aj s bt

kudusko
3. okt 2017

@vikanemo a všade máš že crem výtok myslíš si že stále nemala si vodovy alebo eeg?

vikanemo
3. okt 2017

@kudusko ten cream je taky riedky cely cyklus raz je ho viac raz menej,nikdy nie je ciry a stale kremovo vodnaty

kariangela
3. okt 2017

@vikanemo aj ja si myslim, ze ovu si este nemala. FF ti zaznacil ovulku kvoli zaznacenemu plodnemu cipku (HSO) na 7DC. Ale aj tak riadne skaces, ako aj Sonicka :D Uvidis aka bude dalsie dni teplota. Nemoze ti ju nieco ovplyvnovat? Cestovanie, choroba, zly spanok... treba merat rano este v posteli v rovnaky cas.

kudusko
3. okt 2017

@vikanemo tak to nie je krém crem je keď hustý tak si to prepis aj to veľa robí cream si daj keď bude hustý ako lepidlo crem na tvár príklad 😄

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela tu stale mesriam v rovnaky cas,za rovnakych podmienok,bola som nachladena ale este v minulom cykle a tento som ok, dokonca mam uz druhy den bolesti v podbrusku ako pri ms,co som nikdy nemala, predtym ovulacia bola pichanie stale na lavej strane takze teplota sedela s ovu

vikanemo
3. okt 2017

@kudusko ok zmenim,tak ja ho mam vsetky cele cykly vodnaty😅

kariangela
3. okt 2017

@kudusko lotion-mliečny patri pod cream, spolu aj s tym hustejsim kremovym, ak sa lepi a natahuje tak je to lepkavy sticky. niekde som videla na nete ten porovnavaci obrazok. Egg vyzera inak ako lotion.

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela
@kudusko

Tiez som videla na nete tie rozdiely a preto som davala radsej creamy

sonulienka13
3. okt 2017

@katusikkk zlaticko bodaaaj by 🙂 co ti ja viem 🤣🤣🤣😂😂ani sama uz neviem co moze a nemoze byt 😂😂😂

kariangela
3. okt 2017

@vikanemo tak to bude tym zaznacenim cipka v 7den. tam ti hodilo 4 po sebe plodne dni, len na zaklade cipku. Skus ho prepisat, nech nie je v zelenom (zmen jednu z troch variant). Ale mas tam aj tak 3 po sebe nasledujuce vysoke teploty, tak mozno ti to neprepise hned, ako hovori @kudusko daj si dnes opk+

lucuska85
3. okt 2017

Dakujem vam vsetkym. Zdalo sa mi to cudne, lebo vtedy ked test ukazoval ciarky tak nenastal ziadny hlien,vytok ani bolesti. No vcera som mala krce a aj husty kremovy vytok(hlien,neviem) ale len raz chvilu,a potom vecer bol priesvitny. Tak vcera bola zeby ovulacia?

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela ok zmenene,prikladam graf,som zvedava ako sato bude vyvijat dalej

kariangela
3. okt 2017

@vikanemo neskusala si pit alchemilkovy caj od ms po ovu? mne to pomohlo, stabilizovat teplotne skoky 🙂

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela nie,nakolko tento skok mam prvykrat,sama tonu nerozumiem predosle cykly boli ukazkove, tentokrat je to poprve🙈

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela apropo dvakrat sa mi podarilo otehotniet (prvykrat v tretom cykle a druhykrat hned na prvy sup) v oboch pripadoch hned v dnoch po ms a stymto hlienom,len vtedy som teplotu neriesila

kariangela
3. okt 2017

Ja som len 6 DC, zatial nuda 😉😝

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela toz jaaa sa nenudim, v praci studujem grafy a dovody vykyvov bt😂😂😂

kariangela
3. okt 2017

@vikanemo tak tvoja ovu sa tvari ze by chcela byt po ms aj teraz, ale nieco ju posunulo (si myslim). Drzim palce nech to teraz vyjde 🙂 Tak sup sup na to dnes.
hehe, aj ja studujem v praci grafy uz par mesiacov :D :D :D je to namotavka, to snazilkovanie. By som to nazvala aj ze: Projekt.

vikanemo
3. okt 2017

@kariangela to teda je projekt,no uvidime,budem priebezne informovat a tulime sa dost casto,takze to ani neberiem ako snazilkovanie ako take,len ma to zacalo zaujimat cele ako vlastne funguje ci nefunguje

zitusss
3. okt 2017

@yuppy97 ahoj moja,strašne ma mrzí že to takto dopadlo,verila som že to aspoň ty dostiahnes😔 ale ako píšeš,malo to tak byť asi a teraz si "pohnojena" tak to pôjde ako po masle 🙂 ja si tiež myslím že to bolo biochemické aj v mojom prípade, no nemám to potvrdené,ale inak si to neviem vysvetliť,tie slabé čiarky na testoch a tu teplotu.. a čo ti bude lekár na kontrole pozerať? Kvôli čomu máš prísť či nevieš? Lebo váham či mám ísť aj ja potom lekárovi sa dať skontrolovať alebo kašlať na to. Čakaj veru riadnu mrchu,ja som nestíhala na wcko chodiť,ale už sa to ukludnilo.
Tak teda ďalší cyklus bude naaas 😘

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 FF mi ukazovalo ze vcera Expected Today a to iste aj dnes 😂😂😂takze ani srnka netuší.

0507
3. okt 2017

@sonulienka13 a stale nic?
ja mam termin zajtra 🙂

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 nie nie.klop klop klop.zaklopem si nech to nezakrikneme.nie su to ani bolesti ako na mrchu.skor take prechodne tlaky.chvilkove.take tlačenie.na dotyk podbrusko boli.krcok dole tvrdý a zavretý.a hrudkovo kremovy výtok.najradsej by som behala holá 😂😂😂😂vsetko ma tlači na podbrušku.aj kratase aj gatky🙂 noo ved rano sa rozhodne ze co a ako.nechame sa prekvapiť.noo len ja,mojko ty to mas proste za 9mesiacikov 😍😍😘😘😍😘🙏😘takze u teba neni o čom🙂

0507
3. okt 2017

@sonulienka13 asi ta sklamem, ale myslim, ze MS zajtra pride. Dnes obcasne bolesti ako niekedy mavam pri MS a dnesny test radsej ani nekomentujem ☹

yuppy97
3. okt 2017

@0507 @sonulienka13 uz by sa patrilo to tu zaplavit krasnymi testikmi s // 🙏 velmi vam to obom prajem😇