icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
3. okt 2017

Tak ja hlasim 1dc dorazila v plnej parade😕ale ideme dalej nevzdame sa

sticker
yuppy97
3. okt 2017

@zitusss nic sa neda robit moja ideme do dalsieho kola😉preventivku mi spravi, cytologiu a rozpravali sme sa aj o horm.profile a steroch na chlamydie a podobne, kedze sa nam tak dlho nedari a na prvy pohlad vyzeram byt v poriadku...horm.profil mi sice uz robil ale to bolo pred 14mes odvtedy sa mohlo co to zmenit...

sonulienka13
3. okt 2017

@yuppy97 Dakujeem zlatenko.aj ja ti to úprimne zelam.aby sa to tento cyklus uz urcite podarilo.je to nespravodlivé ☹ ale radsej teraz než neskor.no nie zlatik??

0507
3. okt 2017

@yuppy97 dik...napodobne. Pojdeme spolu kocikovat ☺

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 to je normalne na začiatku 🙂 a vseeetko moze byt uplne inac!!! Takze no no no!!! Ziadne taketo rečičky 😘😉tu nechcem vydiet!!! Bojujeme a veríme az do prvej kvapky!!!!! 😍😍😘😘😘❤️💕💕

0507
3. okt 2017

@sonulienka13 ok..takze ranne stretko pri grafoch? 😀

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 to si pis 🙂 meriam o šiestej.uz teraz sa neviem dočkať 🙏🙏🙏ak bude u mna čoho 😂😂😂🙉🙈

0507
3. okt 2017

@sonulienka13 ja podla toho kedy si krpec povie, ze vstava 🙂. Potom odcitavam.

sonulienka13
3. okt 2017

@0507 noo ved jasne 🙂 sa stretneme 🙊😍😍😘😍😍zoči voči 🙂

tuqanqa
3. okt 2017

@yuppy97 me robil hormonálny profil pred ovu aj po ovu a pri poslednom sa zistilo že už mám málo vajíčok, takže me už tikaju biologické hodiny do slova a do písmena.

alison11
4. okt 2017

@kudusko Mne dnes skočilo riadne dolu.Ale zas dnes som vstávala o 2,5hod skôr,keďže musím z mužom na kardio cestovať :-/.

sonulienka13
4. okt 2017

Dobre ranecko.radsej nekomentujem.je to jasne.

spring19
4. okt 2017

Ahojte, ja ešte nad čiarou, prsia naliate, mrcha zatiaľ nikde, test biely.

kudusko
4. okt 2017

@alison11 ako keby som svoj videla 😁na 4 dpoak keby si merala presne aj tak by tam bol pokles cca mohla.by si mať 36.6 a zajtra to zase vyskočí aj ja som dnes merala o hodinu skorej aj tak trošku vyskočila 😎 http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko

goldmolly
4. okt 2017

Tak tomuto fakt nerozumiem... Ovu nebola a to som sa uz vcera vytesovala 😔 nerozumiem tomu ... Minuly mesiac ukazkovy graf a teraz toto

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 cakam ta moje 🙏😘😍❤️No ako?

0507
4. okt 2017

@sonulienka13 Ahoj...no cele zle ☹

kudusko
4. okt 2017

@goldmolly nemusí byť ukážkový aby bol víťazný 😎😍😘

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 ale u teba este nic neni stratené mojko.nemas veľký pokles.neboj nic.mrchu este nemas.tak je dobre.este nehadz flintu do žita kym Hermiona nedojde.ani mne este neprišla.a krcok dole a tvrdý.neviem naco ma takto naťahuje akoze.

0507
4. okt 2017

@sonulienka13 ale test by uz nieco ukazal na 12 DPO, nie?

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 mne ani na 80den nie 😂😂😂🤣😂🙉

1bubko2
4. okt 2017

hm, tak idem pomaly hľadať kalisok :/

janedoe
4. okt 2017

Baby nevadi, ze je ta poovulacna teplota taka nizka?

julianka007
4. okt 2017

Moja divná krivka asi nejdlhšej LF od kedy meriam BT. Zvyčajne mám 10 max. Takýto pokles a znova výstup teploty som nikdy nemala. A to jednodňové špinenie... Neviem či to vyzerá nádejne, ale kiežby už bola tehotenská.... 🙏 čo si o tom myslíte?

julianka007
4. okt 2017

@janedoe
Ja som nikdy nemala teplotu vyššiu ako 36,6... Tá tvoja je ešte dobrá... Ja z tej mojej mám tiež obavy, ale utesujem sa, že je to preto, že si ju meriam ráno o 5:00. Keď zaspím a meriam neskôr, tak je vždy o niečo vyššia. 😉

sonulienka13
4. okt 2017

@julianka007 teraz si mi tvojim grafom dala nádej 😍😍ja som tiez dnes 11dpo a tiez mam taky mega pokles-vid graf vyššie 🙂 boodaj by som stúpla zajtra 🙏🙏🙏🙏

kudusko
4. okt 2017

@julianka007 podľa mňa si menej ako 13 dpo nemáš najdôležitejšie teploty podľa mňa si 11 dpo a ten pokles bol na 9 dpo uhniezdene aj to spomeniete sedí takze poprosím testik

kudusko
4. okt 2017

@julianka007 alebo si mala keď si mala pozitívny test na 11 DC tak by si bola 12 dpo

kariangela
4. okt 2017

@julianka007 myslim si, ze ti ovulku zle vyznacilo, kedze mas pozitivny opk az po vyznacenej ovu. Je mozne ze ste sa ale ten 11-12DC trafili a pokles je uhniezdenie, no nemyslim si ze si 13dpo ale menej. Drzim palceky 🙂

kariangela
4. okt 2017

@goldmolly nesmut 🙂 mozno je dneska ovu pokles 🙂 zajtra stupne 🙂 ovu testy nerobis?