Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zitusss nic sa neda robit moja ideme do dalsieho kola😉preventivku mi spravi, cytologiu a rozpravali sme sa aj o horm.profile a steroch na chlamydie a podobne, kedze sa nam tak dlho nedari a na prvy pohlad vyzeram byt v poriadku...horm.profil mi sice uz robil ale to bolo pred 14mes odvtedy sa mohlo co to zmenit...
@yuppy97 Dakujeem zlatenko.aj ja ti to úprimne zelam.aby sa to tento cyklus uz urcite podarilo.je to nespravodlivé ☹ ale radsej teraz než neskor.no nie zlatik??
@0507 to je normalne na začiatku 🙂 a vseeetko moze byt uplne inac!!! Takze no no no!!! Ziadne taketo rečičky 😘😉tu nechcem vydiet!!! Bojujeme a veríme az do prvej kvapky!!!!! 😍😍😘😘😘❤️💕💕
@sonulienka13 ok..takze ranne stretko pri grafoch? 😀
@0507 to si pis 🙂 meriam o šiestej.uz teraz sa neviem dočkať 🙏🙏🙏ak bude u mna čoho 😂😂😂🙉🙈
@sonulienka13 ja podla toho kedy si krpec povie, ze vstava 🙂. Potom odcitavam.
@0507 noo ved jasne 🙂 sa stretneme 🙊😍😍😘😍😍zoči voči 🙂
@alison11 ako keby som svoj videla 😁na 4 dpoak keby si merala presne aj tak by tam bol pokles cca mohla.by si mať 36.6 a zajtra to zase vyskočí aj ja som dnes merala o hodinu skorej aj tak trošku vyskočila 😎 http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko
@0507 cakam ta moje 🙏😘😍❤️No ako?
@sonulienka13 Ahoj...no cele zle ☹
@0507 ale u teba este nic neni stratené mojko.nemas veľký pokles.neboj nic.mrchu este nemas.tak je dobre.este nehadz flintu do žita kym Hermiona nedojde.ani mne este neprišla.a krcok dole a tvrdý.neviem naco ma takto naťahuje akoze.
@sonulienka13 ale test by uz nieco ukazal na 12 DPO, nie?
@0507 mne ani na 80den nie 😂😂😂🤣😂🙉
@janedoe
Ja som nikdy nemala teplotu vyššiu ako 36,6... Tá tvoja je ešte dobrá... Ja z tej mojej mám tiež obavy, ale utesujem sa, že je to preto, že si ju meriam ráno o 5:00. Keď zaspím a meriam neskôr, tak je vždy o niečo vyššia. 😉
@julianka007 teraz si mi tvojim grafom dala nádej 😍😍ja som tiez dnes 11dpo a tiez mam taky mega pokles-vid graf vyššie 🙂 boodaj by som stúpla zajtra 🙏🙏🙏🙏
@julianka007 podľa mňa si menej ako 13 dpo nemáš najdôležitejšie teploty podľa mňa si 11 dpo a ten pokles bol na 9 dpo uhniezdene aj to spomeniete sedí takze poprosím testik
@julianka007 alebo si mala keď si mala pozitívny test na 11 DC tak by si bola 12 dpo
@julianka007 myslim si, ze ti ovulku zle vyznacilo, kedze mas pozitivny opk az po vyznacenej ovu. Je mozne ze ste sa ale ten 11-12DC trafili a pokles je uhniezdenie, no nemyslim si ze si 13dpo ale menej. Drzim palceky 🙂
@goldmolly nesmut 🙂 mozno je dneska ovu pokles 🙂 zajtra stupne 🙂 ovu testy nerobis?

Tak ja hlasim 1dc dorazila v plnej parade😕ale ideme dalej nevzdame sa