Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kariangela dobre ranko,tak na margo vsetkych rokov a cyklov dnes bielkovy hlien🤗ovu test pozitivny a tot moj graf
@vikanemo no vidis 🙂 ovu prichadza v idealnom case, nie hned po ms ako doteraz. Uvidis zajtra ci stupne alebo bude este nizka, podla toho bude ovu dnes alebo zajtra. Meraj dalej, chceme vidiet vitazny grafííík 🙂
@kariangela tak to aj ja,len nerozumiem co mi mohlo oddialit ovu🤔ziadne lieky,dokonca menej stresov,uplne zdravotne tip top,no hold priroda si robi s nami co chce
@vikanemo dokonca menej stresov? vsak toto :D a ja by som to nebrala ako oddialenie ale unormalnenie. Maternica sa musi aj trosku pripravit na prijatie. Ak je ovu hned po ms tak si myslim ze este nie je idealne pripravena sliznica. Mozno preto sa nechcelo ujat. Opravte ma ked sa mylim 🙂
@sonulienka13 zlatíčko za tie roky si sa nenaucila že máš robiť na bielom podklade? 😁 Poprosím biely podklad
@kariangela tak to ano,aj mne to uz napadlo,tak hadam to bude ok🤷♀️
@kudusko zlatinko zabudol som 😂😂😂🙉🙈😘😘😘😘
@sonulienka13 no voľačo tam vidím ale nie som si ista NATO že taký silný ovu aspoň duch mal byť po tých skúsenostiach prepáč 😖 úprimna som ale ešte nikdy nevieš poobede by som testovala
Baby me je dnes strašne smutno z toho všetkého, idem z kopca. Stimulovana a odsledovana ovulka a nič z toho. Krcok sa otvára a zajtra to je isté. A o tri týždne ma teda čaká hycosy. Sotva otvorím oči a hlavná správa dňa - Pociskova čaká druhé. Jasne ze prajem to každej žene ale prečo to niektoré máme také ťažké? Synček si praje súrodenca, dokonca mi dáva lego panacikov pod tricko a že uz máme bábätko 👶, ach, ťažko mi je dnes.
@sonulienka13 ani ja tam nic nevidim :( a teplota tiez neni bohvieco :( je mi to luto:(
@kudusko
@lucinocka zlaticka ja viem ze tam nic neni.ja som ani nic iné nečakala.len sa divím ze nemam mrchu este a skoro ziadne bolesti.len take slabunke a sem tam.a citim sa super.inokedy ked ma prísť mrcha uz aj tyzden predtým viem,ze pride.a dva dni pred uz len lezim.a ted nic.ved uvidim.len ma serka,ze ma naťahuje.uz ju chcem mat za sebou.to ma štve.
@tuqanqa
Vsetky ktorym tento mesiac nevyslo nezufajte.Ideme spolu do dalsieho kola.
Predstavte si ze by to bol chalan v znameni blizenca😖
Kedze je skor tma,tak chut k radovankam nam tento mesiac praje.A ja budem este po mesacnej absencii ,takze kazda nech tu o mesiac hodi take ciarky,ze nam oci vypadnu 😲
@katusikkk zlatkoo,ja este nezufam😘😉 sice som klesla jak ponorka ale mrcha este nikde.az ked pride,to bude jasne.takze ja este verim az do prvej kvapky!!!! 😍😍😍😘😍😍💕❤️❤️💕
@sonulienka13
Sonicka ty mas pravo byt tehotna aj bez sexiku a s teplotou pod bodom mrazu.😀
A ked budeme kocikovat,tak si aj tvojho maleho blizenca oblubim 😅👶
@sonulienka13 žena ty máš môj obdiv ako to všetko zvládaš.
Hlásim 1CD.
Hor sa na júlovčatko! 😇🙏
@katusikkk milacku tak to si aj myslim,ze oblubis 🤣🤣😂🙈nic iné ti ani nezostáva 🙈🤣🤣🤣😂😂😂😘😘😘😘😍😍😍❤️❤️💕
@spring19 zlatik to mi je ľúto ☹ respektivne sme rovnako.aj s ovu.jeden den.neeeboj.ja tiez cakam "héééérecku"a bojujeme dálej 😘😘😘💕❤️
@tuqanqa zlatko,mam na vyber 🤣🤣🤣😂😂dnes som jak splasena slepice 😂😂😂mam dobru náladu.bolesti nic zatial.nevzdam sa ani keby co bolo!! Ja porazím raz tutok moju posahanu karmu ci co.ci eteraz alebo potom.aj na kolenách s posledným dychom a poslednou kvapkou krvi v sebe.ale raz tie dve koľaje budem mat aj ja!!! Aj ked ich tam budem musieť nakresliť 😂😂😂😘😘😘😍😍💕❤️❤️
@tuqanqa hlavu hore 😚 Vsetko bude tak, ako ma byt. Niekedy si treba na dobre veci pockat 😊 A mozno preto, ze sa tolko trapime, tak vieme, aky poklad a zazrak su deticky. Niekde babo caka aj pre nas a pride v tej pravej chvili. A uplne ta chapem. Pri prvom som salela, ze kazdej sa zadari ani nevie ako. A este aj ti, co v dobe ked sme sa uz snazili ako o zivot babo nechceli, tak otehotneli skor, ako my. Takze ten pocit so "zavistou" uuuuplne chapem. Priala som im to, ale kazde jedno som si odrevala. A teraz druhe... no detto. V mojom okoli miesaji deti na prvu supu. Este obe svagrine sa jeden mesiac rozhodli, ze idu do toho a druhy uz boli tehotne 😂 A hehe...nas maly robi podobne veci. Sice mi nestrka lego pod tricko, ale privlastnil si babiku a chodi, ze je to nase babo. Spi s nou a vdade chodi s nou. Oblubenu pesnicku ma od Fihy tralala Bunku a film baby sef (pri nom vzdy revem 😂) a keby si ho videla so synovcom a neterkou...uzasny je. Tak velmi by som mu surodenca dopriala. A verim, ze pride.... aj ked si mozno pockame, ale pride. A aj u teba. Uvidis 😊
@kariangela to si myslím aj ja, že som menej. Zle mi to vyznacilo... Počítam tak 11 DPO... Keď prišiel pokles potom špinenie, myslela som, že príde 1DC, ale teplota išla zas hore... Trošku ma to zmiatlo... uvidím ako to bude pokračovať. Nedávala som tomuto mesiacu moc nádej lebo sme sa moc nemali kedy snažiť... 😂 Celkom ma prekvapil ten výstup BT
@sonulienka13 ty si neklesla až pod čiarou ako ja... Myslim, že eštete nieje nič stratené...
@julianka007 jasne ze nieje kym nedojde hermiona 😘😍😂😂😂😉😉😉este stale dufam a verim.ale patami uz lizem čáru 😂😂🤣🤣🙈🙈
neskutočný smútok dnes...začala som špiniť...😢

@janedoe mne sa nizka nezda 🙂