icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@bale1rinka dufam ze to nebude nic vážne ☹

bale1rinka
4. okt 2017

@sonulienka13 menzes...

sonulienka13
4. okt 2017

@bale1rinka mrzi ma to ☹ ale dalsi cyklus,ďalšia šanca,Nova nádej.Je to tažké.....ale hlavku hore.Pozeraj sa pred seba.Nikdy nie za seba!!!!!!Buduci cyklus bude ten pravý!!

goldmolly
4. okt 2017

@kudusko bez ovu nebude vitazny 😔 smutna som, v zivote som takto neskoro ovu nemala, mozno ani nebude.. Ale nevzdavam to, snazime sa aj tak, esteze je snazenie take prijemne 😀

@kariangela testy nerobim, ani dlho nemeriam ale ovu som vzdy citila kvoli hlienu a bolesti.. Teraz nic.. Asi aj zo stresu sa to poserkalo, teraz prerabame, stale nieco treba kupovat, auto sa nam pokazilo a byvame cez prerabku u svokrovcov takze cele zle 😀

0507
4. okt 2017

@sonulienka13 dnes aka dobra naladicka u teba 🙂

bale1rinka
4. okt 2017

@sonulienka13 už mám len dva pokusy podľa doktora, Uvidíme.tazko je mi z toho..a potom s tým úplne seknem, musím si psychicky oddýchnuť či čo už...rok je pre mňa hrozne dlhá doba...a to som už aj laparoskopiu absolvovala...😢😢😢

0507
4. okt 2017

Baby, aky ma byt krcok pri prichode MS? Ja by som dnes mala dostat a takmer na neho nedociahnem...to je dobre ci zle? 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@bale1rinka preco len dva ak smiem vediet??ja mam dve laparky plus vsetko mozne co k tomu patrí vzdy spravili,plus jednu normálnu operáciu a chcem ísť este na dalsiu laparku.noo a endo co mi nikto nechce odstrániť lebo vsetci su posrany 😡😡rok je este optimálny.ja taham 11ty teraz.Plus IUI a IVF za nami.a nevzdávam sa.Snazim sa mat usmev stale na tvári.Nikam by som nedošla keby som sa opustila.Aj ked nato stale myslim.Ja som taky pojasenec.Ako vzdy,kazdy mesiac tehu priznaky😂😂bez toho by to neslo,div ze si tehu knižku uz sama nevyrobim 😂😂moje......vzdy je a bola a bude!!!! šanca.mne doktorka s prepáčením!!!do tvare zadrbala,ze vy nikdy nebudeme mat deti prirodzene.neni proste žiadna šanca.ani sa nemusíte snažiť.ja kukam na nu jak na prízrak,ze coooo???a to si len kartu moju zdr pozrela.a tak som si povedala,nech si povyprava🙂aj tak si idem svoje.a vzdy si aj pojdem.mam kopu zdr problemov.a tažko sa mi s nimi žije.a poviem ti,este s stale učím s nimi zit.ale svojho dieťatka sa nikdy nevzdam.lebo viem,ze bude!!! Ze mi bude dopriate ho mat!!! Ci uz teraz,alebo o rok.ale bude!!!!a bezdebaty!!!Ja inú alternatívu ani nemam. 🙂 takze hlavka hore,a je zaco bojovať.a nikdy nebolo tak,aby nemohlo byt este onak.Viem,ze zazraky sa deju ❤️💕💕💕😘😘😘😘🙏😍

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 zlatik to to slnko vonku 😂😂😂😂😘😘😍😍

0507
4. okt 2017

@sonulienka13 bola som s krpcom na prechadzke...krasne je dnes

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 veru je.normalne ma to nakoplo 🙂 tak som upratovala a tak.teraz nachvilku oddychujem a pozeram tv.a cakam kedy dojde milostivá 😂😂😂😂

0507
4. okt 2017

@sonulienka13 tiez cakam ci a kedy dojde 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@0507 Supeer teda 🙂 ale cakame teda 🙂 tiez som velice zvedava ze ako sa to vyklbi.

kudusko
4. okt 2017

@goldmolly však ale to ti hovorím že môže byť aj na 23 DC ovu so šťastným koncom 😃robíš aj ovu testy?

bale1rinka
4. okt 2017

@sonulienka13 mám endometriózu, potom idem na hormonálnu liečbu, ja viem, že sú na tom iné baby čo to majú horšie, ako ty,ako píšeš a vidím,ale ja niesom povaha takto to brať, nemám na to mozog to prijať...😂

0507
4. okt 2017

@bale1rinka aj ja som ju mala pred cca 11 rokmi, bola som na laparoskopii a odvtedy nastastie mam pokoj...otehotniet sa mi podarilo pred 2 rokmi prirodzene...takze nezufaj a drzim palce

bale1rinka
4. okt 2017

@0507 ľahko sa to povie, neviem či už aj stará niesom, nevládzem už toľko, bývam dosť unavená zo vstávania do práce, pred 3 rokmi som nemala problém, cvičím aktívne, nefajčím, nepijem...a nechápem...asi mi to nieje súdené...

katusikkk
4. okt 2017

@bale1rinka
A kolko mas rokov?😲

bale1rinka
4. okt 2017
katusikkk
4. okt 2017

@bale1rinka
Tak ja som este starsia.Deti tiez zatial nemam ,ale najblizsiu ovulku sa urcite podari 😀
A brat mi vzdy hovori,aby som k svojmu veku nikdy nezabudla napisat,ze mam miery 90-60-90 a vysku 180 .Vraj sa budem citit sebavedomejsie nie ako stara korytnacka 😅😅😅

0507
4. okt 2017

@bale1rinka ja som mala 35 ked som otehotnela 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@bale1rinka aj ja mam endo.a podla doktorov neoperovatelnu.na jednom vajecniku mam vzrastene crevo a endo medzi tym.a kazdy sa to boji zoperovať.takze super.ale aj tak sa nevzdávam.

goldmolly
4. okt 2017

@kudusko nerpbim si ovu testy ale mam nitkanie si ist kupit.. Len to sa asi musi z rannehomocu, ci? Lebo uz neviem co si mam mysliet, vzdy mam vsetko pravidelne, aj mrchu vzdy presne..

goldmolly
4. okt 2017

@kudusko pisem jak blbec 😀

bale1rinka
4. okt 2017

@0507 tak ja mam 37 + ak neotehotniem do nov-dec 2017 tak + minimálne 6 mesiacov hormon.liečba to budem mať 38 a ak vôbec hneď v 38 otehotniem kým porodím budem mať ku 39 čo mi doktor povedal, že už budem sledovaná lebo v takom veku hrozí potrat...tak moc som sa nenadchla keď som si to takto predstavila v tej svojej hlavičke...😨

0507
4. okt 2017

@bale1rinka to verim...my tiez teraz riesime druhe babo, mam 37...ak by som aj teraz otehotnela, tak porodim mesiac pred 38 🙂

bale1rinka
4. okt 2017

@0507 za všechno múúúúže čas čas čas!🤒

sonulienka13
4. okt 2017

Ta mrcha nikde a nikde😏🤔🤔🤔🤔neviem co si mam myslieť.a ani bolesti.hmmmm zajimave.dúmam 😂😂😂😂

tuqanqa
4. okt 2017

@0507 myslim ze zle, ked nedociahnes tak sa otvaras, ja to tak mam, pred mrchou sa krcok hodi zase hore, pri tehotenstve je dole a zatvara posevny vchod. Je ako spunt😉

katusikkk
4. okt 2017

@bale1rinka
Ja mam tiez rok do 40.
Potrati aj 19 rocna a nemusi 43 rocna.
Moj najmladsi brat sa narodil ked mama mala 39 a najstarsi ked mama mala 19.Takze je medzi nimi rozdiel skoro 20 rokov.Minule som najmladsiemu povedala.ze som na dieta stara a on mi povedal ,ze je to hlupost ,ze aj on sa narodil mame v mojom veku a je z rodiny najmudrejsi a najkrajsi 😅
V dnesnej dobe su sledovane skoro vsetky baby.Praveze my starsie nieco vydrzime a neutekame k lekarke aj s inym prdom 😅