Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Sonicka kolko laparek moze zena mat? Ja som bola v tom ze iba raz sa to robi, teda tak mi aspon niketo hovoril. Jednu mam ze sebou a rozmyslala som ze este raz by som to podstupila lebo 4 mesiace po laparke som ostala tehu aj ked sa to skoncilo v 9tt. Nejako sa k tomu stale upinam ze po laparke to zase vyjde.
A kde ti je robili ak sa smiem opytat? A co ta to stalo? Ja som bola v BA cez gynfiv a tehdy som platila okolo 300€
@tuqanqa vitaj!
@katusikkk veď hej,ale keď ja mám určité veci aj genetické, je to proste ťažšie keď si chorá...no objavím sa tu keď budem mať ovulku cca 17.10. , nafotím vám to a budem dúfať, že budem tehu, keďže sa to teraz nepodarilo...😘
@bale1rinka taky 37+🤦♀️
@sonulienka13 Ahoj,tak držím palce možno zajtra stúpne ešte.
@alison11 bodaaaj by 🙂 krcok dole a zavretý a taky výtok mam divný 😂😂😂🤔🤔🤔
@tuqanqa zlatik dve mam.a obe v Trnave.neplatila som nic 🙂 ja som tiez po IVF v 8tt potratila ☹ ja mam bohuzial tiez zdravotne natom uplne ze nahovno ☹ chodila som gyndom aj do BA.
@sonulienka13 Mojka hcg testy budú pozitívne až keď budeš mať na ovu tú druhú čiarku silnejšiu než kontrolnú. Mne až vtedy boli hcg pozitívne 😉
Ahojte baby, čo si myslíte, bol pozitívny ovu test na ten 10DC, aj podľa bazálnych teplôt mi to tak vychádza, alebo ovu ešte len príde? Meriam prvý cyklus, tak nemám veľmi skúsenosti.Minulý cyklus sa mi posunul z 28 na 32, tak asi aj ovu tento cyklus mohla prísť skôr na ten 10DC. Tuťu muťu sme mali 9 DC😒
@alison11 dnes som dávala vyššie aj ovu testik.plus teda tehu.len ma metie ta teplota.
@sonulienka13 Tak teplota ešte je nad čiarou a keď si uzavretá a aj ovu testy sú krásne ešte pár dní a bude druhá čiarka silnejšia než kontrolná 🙂 a ja si myslím,že bt ešte stúpne zajtra a udrží sa hore.👍😇
@katka8817 mne sa na tom nieco nezda, nejak ti teplota nekoresponduje s testami. Bud bol pozitivny ovu test 8DC kedy si nerobila - tym padom by bolo logicke ze teploty sedia a ovu bola 9DC, ale skor si myslim ze je to len zbozne prianie aby bola 9DC, no este nebola. Mne sa tie testy nezdaju pozitivne. Vyssia teplota moze byt niecim ovplyvnena. Tak som ti moc nepomohla :/ prepac. Meraj dalej a skus robit ovu testy aspon po tu kalendarovo zazanacenu ovu. Uvidis...
Tak ja test počas dňa jasne negatívny... Môj cyklus sa so mnou asi len zahráva...
@alison11 zlaticko 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍❤️💕💕😂bodaj by.silno veriiim!!!!!! Ale uz mi dosli kramy aj pri 36,80 a dost nad čiarou 🙂 ja mam zaujímavé veru grafy 😂😂😂😂 aj kúpanie vo vani som obmedzila pre istotu aby som si ju neprivolala 😂😂tak sa radsej sprchujem.zajtrajsia BT bude veru otázna 🙂
@julianka007 mojko to sme dve 🤔🤔🤔
@0507 zlaticko no ako???
@sonulienka13 nic nove u mna...co ty?
@0507 nic nove 😂😂krcok dole a zavretý.
@sonulienka13 uvidis co zajtrajsia teplota...ja som uz rezignovala, rano este bola jemna ciarka, teraz vobec nic...cele divne
@0507 zajtra moze byt vsetko uplne inak!!! Ver este prosim.ja som sa pozrela na raňajší test a je tam miiiiikroooooo dusicicek 😂😂😂ale neprikladam tomu váhu.lebo musis skulit aby si ho zbadala 😂😂😂
@sonulienka13 ved uvidime...mne nezvykne meskat, ani nemam pocit, ze by som mala dnes dostat...ale ak hej, nevadi, hoci sklamana budem, ale buduci mesiac to vyjde...obaja s muzom, aj maly sme julovi...takze dalsie baby zapadne do rodiny 🙂
@0507 no sak jasne,ze to proste vyjde.ani ja sa necítim na mrchu veru.vobec.ale nechcem to zakríknuť.lebo do hodky sa to moze zo mna valiť jak fatamorgána 😂😂😂😂a to by som ja bola veeeelmi nerada.mna len hnevá to,ze ked mieni dojst,tak nech láskavo dojde.chcem to mat uz za sebou.chapes 🙂 a nie taketo natahovacky 🙂krcok stale dole,tvrdý a zavretý.mozno sa len tak tvári 🙂
@sonulienka13 ved aj ja by som uz chcela vediet na com som...s tym krckom to ja vobec neovladam, aj mne sa zda, ze je tvrdy a zavrety, ale ci je hore alebo dole, to netusim 🙂
@0507 moj zatial dole.hned ako strcim prst citim 😂😂😂
Zlaticka mam otázočku.Myslite ze mam tak na prt cykli,ze by som mohla skúsiť fytosoju? Co myslite?? Ci radsej nespekulovat?? Dakujem lásky.
@sonulienka13 akoze na úpravu cyklu to chceš moja?

@0507 @ bale1rinka baby pridavam sa k vam do klubu 37+ 😒