Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zitusss asi hej 🙂 mam to doma ze pre istotu a este som to nebrala mojko.preto sa pytam 🙂
@zitusss mojko aj gynex som mala aj inofolic uz.
ZLATICKA CO POVIETE NA TIPOVACKU 😂😂😂STAVTE SI NA MNA.ZE CI MRCHA DOJDE DO RANA A ZE CI STUPNEM ALEBO OLIZEM UZ OZAJ RITOU TU ČÁRU UZ ZOSPODU 😂😂😂😂
Ja vas tu tak lubim a mam vas rada.Viete,ze ste kazda jedna,uzastna a dokonalá!!! Vážte si kazda samu seba.Ste jedinečné,super,pre mna tie najuzastnejsie zienky❤️❤️💕💕❤️❤️❤️😘😘😍😍🙏🙏🙏DAKUJEM,ze vas tu mam!!!!!
@sonulienka13 jaaaj tak v tomto ti asi moc neporadim 😒
Stavím všetko na to že nepríde mrcha 😍😘
Ty lichotnicka jedna 😅😘 a už si sa pozrela do zrkadla na tú úžasnú osobou plnú optimizmu a roztomilosti? ❤😘 verím že sa čím skôr všetky odtiaľto presunieme k tehulkam 🤰

Ahojte dievčatá, tak ja takto,😁😁😁
@bona69 nooo vitaj zlatinkooo 😍😍😘😘😍😍
@sonulienka13
Waaaaw .tak dnes to chce tesit.Vyzera to krasne.😍😍😍

@katusikkk je biely zlatko.
@sonulienka13 Ja dnes takto.A ty?
@alison11 mojko ty si ale krasne vyskočila 😍😍😍😘😘😍ja mam nad tebou grafik 🙂
@sonulienka13 Tak si predca stúpla dnes super držím palčeky 🙂 Ja mám rôzne príznaky uhniezďovania,ale nedávam si nádeje až keď budem vidieť riadne koľajnice a potvrdí aj lekár.Mám citlivé prsia,v podbrušku ma sem-tam pichne a aj nad cikulou ma zo strán pobolieva akoby sa roťahovala panva.Nuž tak uvidím.
@sonulienka13 super ☺.
Ja dnes 1 DC.
No a hned na 2x sa mi to pridalo 😂
@sonulienka13 boze to je tak napinave!!!
Tak ja dnes tiez 1 DC 😉
@julianka007
tent test nie je ostry ,je to rozmazane a nemozem najst ducha 😀
@katusikkk skúsim lepšie odfotiť, ale myslím, že tam ani ten duch nie je.... 😂
@julianka007
Aj som si to dala do negativu a nevidim nic.Teraz pozeram tvoj graf,ale ovulka kludne mohla byt aj 25 ked si nemerala.To mavas take kratke cykly?
@katusikkk BT meriam skoro rok... mávam 23-25 dni.... Ovulka vždy od 11 do 13 DC... LF kratšia, ale podľa Dr. vraj v pohode...
@0507 cooo??? To fakt???😭😭😭😭mrzi ma to zlatik.ja stale krcok dole,tvrdý a nemozem ani prst tam strčiť.ale vravim.netesim sa,lebo hned sa to moze otočiť.
@myjusiatko ani nehovor zlatko 😍😍😍😘aj ja som zvedava ako dopadnem 🙂 mrcha nikde.krcok tvrdý a zavretý.bolesti nic.len take zvláštne slabe divne pocity v maternici.uvidim.

@sonulienka13 ak áno tak by som možno skôr odporučila gynex,samé bylinky v ňom sú a čítala som o ňom veľa dobrého,aj ja to mám doma, no ešte som to poriadne nezačala brať lebo hneď ako som si to kúpila som bola u môjho lekára a on mi odporučil teraz inofolic a vraj to nemám už s ničím miešať,ale ak inofolic nezaberie chystám sa na tie kvapky 🙂