icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zitusss
4. okt 2017

@sonulienka13 ak áno tak by som možno skôr odporučila gynex,samé bylinky v ňom sú a čítala som o ňom veľa dobrého,aj ja to mám doma, no ešte som to poriadne nezačala brať lebo hneď ako som si to kúpila som bola u môjho lekára a on mi odporučil teraz inofolic a vraj to nemám už s ničím miešať,ale ak inofolic nezaberie chystám sa na tie kvapky 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@zitusss asi hej 🙂 mam to doma ze pre istotu a este som to nebrala mojko.preto sa pytam 🙂

sonulienka13
4. okt 2017

@zitusss mojko aj gynex som mala aj inofolic uz.

sonulienka13
4. okt 2017

ZLATICKA CO POVIETE NA TIPOVACKU 😂😂😂STAVTE SI NA MNA.ZE CI MRCHA DOJDE DO RANA A ZE CI STUPNEM ALEBO OLIZEM UZ OZAJ RITOU TU ČÁRU UZ ZOSPODU 😂😂😂😂

sonulienka13
4. okt 2017

Ja vas tu tak lubim a mam vas rada.Viete,ze ste kazda jedna,uzastna a dokonalá!!! Vážte si kazda samu seba.Ste jedinečné,super,pre mna tie najuzastnejsie zienky❤️❤️💕💕❤️❤️❤️😘😘😍😍🙏🙏🙏DAKUJEM,ze vas tu mam!!!!!

zitusss
4. okt 2017

@sonulienka13 jaaaj tak v tomto ti asi moc neporadim 😒
Stavím všetko na to že nepríde mrcha 😍😘
Ty lichotnicka jedna 😅😘 a už si sa pozrela do zrkadla na tú úžasnú osobou plnú optimizmu a roztomilosti? ❤😘 verím že sa čím skôr všetky odtiaľto presunieme k tehulkam 🤰

sticker
bona69
5. okt 2017

Ahojte dievčatá, tak ja takto,😁😁😁

bona69
5. okt 2017
sonulienka13
5. okt 2017

@bona69 nooo vitaj zlatinkooo 😍😍😘😘😍😍

sonulienka13
5. okt 2017

Dobre ranko zlaticka 🙂 ja taktoo 😂😂😂😂

katusikkk
5. okt 2017

@sonulienka13
Waaaaw .tak dnes to chce tesit.Vyzera to krasne.😍😍😍

sticker
sonulienka13
5. okt 2017

@katusikkk je biely zlatko.

alison11
5. okt 2017

@sonulienka13 Ja dnes takto.A ty?

sonulienka13
5. okt 2017

@alison11 mojko ty si ale krasne vyskočila 😍😍😍😘😘😍ja mam nad tebou grafik 🙂

alison11
5. okt 2017

@sonulienka13 Tak si predca stúpla dnes super držím palčeky 🙂 Ja mám rôzne príznaky uhniezďovania,ale nedávam si nádeje až keď budem vidieť riadne koľajnice a potvrdí aj lekár.Mám citlivé prsia,v podbrušku ma sem-tam pichne a aj nad cikulou ma zo strán pobolieva akoby sa roťahovala panva.Nuž tak uvidím.

julianka007
5. okt 2017

Ja dnes takto.... Teplota sa drží, ale test biely ako sneh...

0507
5. okt 2017

@sonulienka13 super ☺.
Ja dnes 1 DC.

janedoe
5. okt 2017

Caute baby. Tak ja dnes takto. Myslim, ze mozem dat na par dni pauzu v merani a potom som tu zas 😊 Kiezby sa takto hore drzala aj nadalej 😊

janedoe
5. okt 2017

Caute baby. Tak ja dnes takto. Pomaly sa vystverala nad 37, takze myslim, ze mozem dat na par dni pauzu v merani a potom som tu zas 😊 Kiezby sa takto hore drzala aj nadalej 😊

janedoe
5. okt 2017

No a hned na 2x sa mi to pridalo 😂

myjusiatko
5. okt 2017

@sonulienka13 boze to je tak napinave!!!

1bubko2
5. okt 2017

Tak ja dnes tiez 1 DC 😉

katusikkk
5. okt 2017

@julianka007
tent test nie je ostry ,je to rozmazane a nemozem najst ducha 😀

julianka007
5. okt 2017

@katusikkk skúsim lepšie odfotiť, ale myslím, že tam ani ten duch nie je.... 😂

goldmolly
5. okt 2017

🙄 zaujimave, ked zajtra zas klesnem tak uz neviem teda 😂

julianka007
5. okt 2017
katusikkk
5. okt 2017

@julianka007
Aj som si to dala do negativu a nevidim nic.Teraz pozeram tvoj graf,ale ovulka kludne mohla byt aj 25 ked si nemerala.To mavas take kratke cykly?

julianka007
5. okt 2017

@katusikkk BT meriam skoro rok... mávam 23-25 dni.... Ovulka vždy od 11 do 13 DC... LF kratšia, ale podľa Dr. vraj v pohode...

sonulienka13
5. okt 2017

@0507 cooo??? To fakt???😭😭😭😭mrzi ma to zlatik.ja stale krcok dole,tvrdý a nemozem ani prst tam strčiť.ale vravim.netesim sa,lebo hned sa to moze otočiť.

sonulienka13
5. okt 2017

@myjusiatko ani nehovor zlatko 😍😍😍😘aj ja som zvedava ako dopadnem 🙂 mrcha nikde.krcok tvrdý a zavretý.bolesti nic.len take zvláštne slabe divne pocity v maternici.uvidim.