Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 test stale biely?
@vikanemo pozitivny bol podla mna 15dc. Ovu bude dnes. Mozno zajtra. Takze cakal vzostup zajtra rano alebo pozajtra. 🙂
@myjusiatko zlatik pozri.
@myjusiatko
@kudusko
Baby vdaka, ja som z toho naozaj mimo,najprv som merala len teplotu a ta bola ukazkova az tento cyklus mi to zblblo a ff mi vyhodil ovu 10dc, no ked teplota opat klesla na 4dpo podla grafu,tak som si spravila ovu test🤷♀️🤦♀️
@sonulienka13 no mozno na druhom nejaky duch. No dava si to pekne nacas! 😒
@vikanemo Ahoj, no ten vcerajsi sa mi zda +, respektive asi to bolo nieco medzi nim a tym dnesnym. Teplota este nestupla o 0,2° minimalne, tak zatial ovu nebola, alebo je dnes. Skuste sa dnes este posnazit. Ak zajtra bude aspon 36,8 tak som mala pravdu :D (pripadne sa to moze aj o den este posunut, lebo ovu ma nastat do 48 hod od poz testu, a ten bol podla mna vcera)
@kariangela ok budem zajtra informovat s teplotkou
@vikanemo a v grafe si to uprav: opk test pozitiv zaznac len na 15DC, ostatne vymaz.
Inak ja ked si spatne pozeram moje testy nalepene podsebou, nemala som ani jeden taky silny ako testovaciu ciarku, vzdy mu chybalo (aj za cerstva), tak sa riadim len orientacne a podla teploty. Pouzivam women secret 20tkove balenia.
@petuska18 Ahoj, vitaj, a dlho nepobudni 😉 pekny grafik, drzim palce 🙂
@myjusiatko ja uz neviem ☹ co sa to deje somnou.
@kariangela tak tento benu je 25kovy a mam aj ws,zatial nepouzity
Ahojte babulky, par dni Vas citam, tak dufam, ze sa mozem pridat 🙂, ja som tesne po kyrete v 10 tt, tak po kramikoch, ked pridu plodne dni by sme to skusili 🙂 tiez sa pridavam do kategorie veku - mam 38 🙂
@evi38 Ahooj 🙂 vitaj medzi nami 😍🙏😍😘😘😍❤️
@julianka007 Tehotenské bt býva min. 36,9 až 37 a nad 37.Ja tak viem a aj som tak mala pri synovi,tak možno ešte stúpne u teba alebo klesne na ms.Držím palce.
@sonulienka13 nevadi, co uz...a vidis, krasny graf, slaba ciarka na testoch a nic z toho...nevadi, ideme dalej a dame julovciatko 🙂.
Ale tento cyklus uz ziadne testy, len meranie BT. Tebe strasne drzim palce, nech to vyjde...informuj 🙂
@sonulienka13 Mojkaja neviem čo tam vidíš,ale ja žiaľ nič.a ako ovulačné?Tie až keď budeš mať viac než pozitívne vtedy budeš mať hcg testy pozitívne.
@sonulienka13 dakujem pekne 🙂, na zaklade coho si tvoja Dr. mysli, ze sa neda prirodzene? Pokial nie je mrska, stale je nadej 🙂
@petuska18 par dni a mozes testovat 🙂, ako dlho sa snazite? drzim palce 🙂
@0507 aj ja to tak planujem.len merať.lebo popri práci sa mi nebude dobre dat.
@alison11
Moja BT ma vždy dosť trápila. Hlavne po tom ako takmer všetky ženy majú BT po ovulacii takmer vo hviezdach 😂 ja som mala vzdy max. 36.7. v centre neplodnosti mi povedali, že sa s tým nemám vôbec trápiť. Dôležitá nieje konkrétna hodnota, ale to, že BT po uvu má zjavne stúpajúcu tendenciu a to, že teplota ani po očakávanej MS neklesne... dúfam teda, že mi tam nedali zle info.
@alison11 takeho slabého bieleho 🤣🤣😂😂ja ich uz aj na stene vydim 🙂
@evi38 koli zdravotným problémom co mam.a to vydedukovala len s precitania si mojej zdr karty.
@sonulienka13
Sonicka hod tu original 😀
@katusikkk láska vyššie su 😂😂vsetky 🙂
@julianka007 mozno bola ovulka o par dni neskor cca 2 dni a mozno to spinenie bolo uhniezdenie a test ti este len neukazal 🙂
babulky mali ste niektora po kyrete, ze par dni cisto a zas krvacanie?
@sonulienka13
tie som si dala do negativu a videla som iba na jednom,tak mi to nesedelo.Ja to vidim tak,ze musis ocikat este raz 😅
@katusikkk zlatik a tu je este jeden 😂😂😂🤔

@kariangela pls kedze do toho vidis detailnejsie, moze byt stale pozitivny ovu test? Ovu prebehla ci nie? Teplota stupla o 0.1 stupna, som z toho uz magor,tie prve testy uz aj vybledli,ako dlho ma byt poxitivny ovu test? Kedy zacne blednut?