icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katka8817
5. okt 2017

Ahojte, dlho vás tu sledujem a čítam, môžem sa k vám pridať? My sa snažíme tretí mesiac a prvý cyklus meriam bazálku a robím ovu testy, no uvidíme 😒, držím všetkým palce

petuska18
5. okt 2017

@evi38 od aprila tohto roka 🙂 a vy? 🙂

julianka007
5. okt 2017

@evi38 ja to aj počítam tak o dva dni menej. Zle mi to zaznacilo. Nejako sa na ten výstup BT a dvojdňové špinenie neupinam. Ešte je málo DPO. Ale tajne dúfam, že sa mohlo zaradiť. 🙏😀

evi38
5. okt 2017

@katka8817 mas aj grafik k nahliadnutiu, aby sme vedeli poradit 🙂 drzim palce velmi 🙂
@petuska18 ja mam 2 deticky s mojim exmanzelom, teraz s priatelom sme chceli doriesit stresove obdobie, ale chceli by sme spolocne babatko, a tak sme sa rozhodli, ze by sme ku koncu roka skusili...raz sme si nedali pozor a podarilo sa, ale nedopadlo to dobre...najprv bolo babatko, potom len prazdny gestacny vak, potom zrazu aj zltkovy, o par dni aj babatko, ale bez akcie, potom zas prazdny a nasledne minuly tyzden kyret...mas Petuska aj grafy predosle? 🙂

katka8817
5. okt 2017
evi38
5. okt 2017

@katka8817 dakujem za graf 🙂, ktore dni ste mali sexik? teda, ak nevadi taka otazocka 😇

0507
5. okt 2017

@sonulienka13 ty to uz tento cyklus das!

tuqanqa
5. okt 2017

Ahojte, ja som dnes stúpla a neviem ci to nieje placebo ale od včera večera mám citlivejšie prsia. Mám ale taký divný pocit ze večer alebo zajtra príde mrcha.

tuqanqa
5. okt 2017

@sonulienka13 moja tak ti to moooc prajem, ty najviac zo všetkých žien na svete si zaslúžiš dve ciarocky 🙏

katka8817
5. okt 2017

sexík bol na 9 a 12 DC

katka8817
5. okt 2017

no ten graf aj ovu testy sú nejaké divné

evi38
5. okt 2017

@katka8817 cykly mavas ake dlhe? 🙂
9DC je fajn 🙂

katka8817
5. okt 2017

evi38 minulý mesiac bol 32 inak mávam 28 dňové

evi38
5. okt 2017

@tuqanqa krasny graf 🙂 drzim palce...ako si sem prosim ta dala graf? 🙂, ako dlho sa snazite?
@katka8817 uvidis za par dni, ale podla teplot to vyzera, ze uz si po ovu, je tam dost vyrazny skok 🙂

katusikkk
5. okt 2017

@sonulienka13
mne sa ten duch zjavi a potom zmizne.Vidim to tak,ze uz nepi vodu ,cakaj 2 hodky a cikaj 😂

sonulienka13
5. okt 2017

@tuqanqa zlatik dakujem 😍😍😘😘ja Vám to tiez každej jednej zelam úprimne zo srdiečka.

sonulienka13
5. okt 2017

@katusikkk tak to uz tam dupľom nic nebude 😂😂😂😂😂🤔

katusikkk
5. okt 2017

@sonulienka13
co by nebolo.Od rana preslo 10 hodin.
Neviem ci vydrzis do rana 😝

tuqanqa
5. okt 2017

@evi38 dole pod príspevkom čo chceš napísať máš ikonu fotoaparát a možes pridať... My uz 2,5 roka 😒

kudusko
5. okt 2017

@tuqanqa toto vyzera velmi dobre skusala si test?

sonulienka13
5. okt 2017

@0507 moje,dakujem za dôveru len som si neni istá.

sonulienka13
5. okt 2017

@katusikkk nemaam hustý moč zlatkooo 😂😂🤣🤣😂 ved uvidi sa rano.a uz netestujem 😂😂😂bud alebo 🙂

alison11
5. okt 2017

@julianka007 Tak Ti prajem aby Ti to vyslo 🙂

alison11
5. okt 2017

@sonulienka13 Ahoj moja mne sa zda tam na prvom teste slaba ciarka tak drzim palce, 🙂👍

tuqanqa
5. okt 2017

@kudusko nie ešte je Brzo dnes som cca 9dpo a ja mám krátke cykly 22-25. Už sa mi aj stalo ze som mala 37 bt a večer došla mrchaňa, na druhý deň už som sa s bt prepadla. Ked zajtra nič, v sobotu ráno testujem.

kudusko
5. okt 2017

@tuqanqa držím palce🙏 ja dnes takto takže ja mám tie, čas http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko

goldmolly
5. okt 2017

@sonulienka13 mne sa tiez nieco mari na tej prvej foto, velmi drzim palce 🙂 🙏

sonulienka13
5. okt 2017

@alison11
@goldmolly zlaticka bodaj by ste mali pravdu!!!! 😘😘😘😘😘😘❤️💕❤️

tuqanqa
5. okt 2017

@sonulienka13 @alison11 @goldmolly
Sonicka ráno čo si dávala fotky, tak na druhej sa mi niečo rysovalo🙏

sonulienka13
5. okt 2017

@tuqanqa zlaticka moje.bodaj mate pravdu.cely svoj zivot by som dala za to aby to tak bolo.uvidim rano aj aka bude teplotka.ale netesim sa predčasne.Ci to neni len nejaka hormonálna zmena,výkyv.