icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
5. okt 2017

@sonulienka13
Ja dúfam, že to nebude iba výkyv. Alebo ak áno. Tak nech aspoň trvá 9 mesiacov a potom sa z toho vykyvu narodí bábätko... 😉🙏

sonulienka13
5. okt 2017

@julianka007 mojko,nic viac si ani nezelam🙏🙏🙏a každej jednej s vas to iste!!! Úprimne.a zo srdiečka.len po tych rokoch som taka skeptická.ale verim stale.az do prvej kvapky!!!

sonulienka13
5. okt 2017

Strasne sa bojim zlaticka 😭😭😩😩😩😔😔😔😞😞😞

julianka007
5. okt 2017

@sonulienka13
Zajtrajšej rannej BT sa bojím minimálne z polovice ako ty. Ufff už aby sme vedeli na čom sme... Ja tiež krcok zatiaľ dole a teplota hore.... Kiežby sa to udržalo alebo stúplo...

sonulienka13
5. okt 2017

@julianka007 drzim ti palceky silnooo 🙏🙏🙏😘ja sa bojim každého jedného chodenia na wc ☹ aby ma mrcha neprekvapila.ake takúto LF veru ja nemam.mavam kratsiu.

julianka007
5. okt 2017

@sonulienka13
Och kiežby ti to už vyšlo. Držím ti prsty aj ja... Nech ta mrcha mrchava už nechodí.... 🙏🙏😘😘
Ja sa snažím na to moc nemyslieť. Aby som nebola sklamaná keby ma náhodou prekvapila...😒
Ale v kútiku duše dúfam.... Aj keď okrem bolesti krížov nemám žiadne príznaky... 😔
Dobrú noc ... Neviem sa dočkať ranného merania... 🙏🙏 🙏

bona69
5. okt 2017

@sonulienka13 myslím na teba 💕💕💕

sonulienka13
5. okt 2017

@julianka007 ani nehovor.aj ja uz chcem merať rano 😂😂😂🙉🙈mne uz s toho prepína.na nic iné ani nemyslím uz.

sonulienka13
5. okt 2017

@bona69 zlaticko aj ja na teba!!!😍😍😍❤️❤️😘😍🙏

julianka007
6. okt 2017

Tak ja som jasná... MS síce ešte nedošla, ale už pomaly asi začne klopať na dvere... 😢
Čo už.... Už len nech dôjde a ideme na to znova... 😂

sonulienka13
6. okt 2017

Dobre ranko slniečka.Tak ja takto. Vobec nechápem. Preco nestupnem ☹

tuqanqa
6. okt 2017

Asi z toho nič nebude.

petuska18
6. okt 2017

Dobre rano kocky, dnes 5DPO a mierny pokles, tak uvidime co sa z toho vykluje 🙄😩
Pekny aj ked uprsany posledny pracovny dnik tohto tyzdna vam prajem ❤️

goldmolly
6. okt 2017

Cauko baby, no co hovorite? Bola ovulka? 😀 ja myslim ze aj tak je to pase, kedze mavam 27-28 dnovy cyklus.. Ved keby bola ovu vcera, tak by som mala strasne kratku LF..

tuqanqa
6. okt 2017

Biely ako panensky snieh😔

katusikkk
6. okt 2017

@goldmolly
Podla mna bola vcera.Mozno sa ti len ovulka posunula.To sa sem tam stava.
@sonulienka13 a test mas aky?😲
Ale divne,ze sa stale drzi 😲

kariangela
6. okt 2017

@julianka007
@sonulienka13
@tuqanqa
Dobre ranko dievcata, no nepotesili ste ma :/

@goldmolly Tak som dobre hovorila ze bola ovulka na 20DC 🙂 A nestava sa ti ze sa ti aj ms posunie? LF byva zvacsa rovnaka. U mna teda urcite. Cykly mavam rozne kvoli posunutej ovu ale LF sa striktne drzi rovnaka 10dpo, podla toho uz viem kedy ocakavat mrchu a sedi mi to. Tak mozno aj tebe sa ms posunie, ale co to trepem, ziadna mrcha nebude! :D 🙂

0507
6. okt 2017

@sonulienka13 co to???

kariangela
6. okt 2017

@petuska18 klud, to nic neznamena, takyto mierny pokles je normalny 🙂

kudusko
6. okt 2017

Dobré ránko som tu na skok ale ja sa vrátim

@sonulienka13 zlatinko robila si dnes testik?
@tuqanqa pepino dosť neskoro ukazuje mala si kúpiť Max alebo nejaký kazetovy a nie je úplne čistý natom prvom sa mi niečo zda. Ja dnes v šoku ale viem že to len na chvíľku je pekna

sonulienka13
6. okt 2017

Babulky testik takyto.nijaky.co Vám poviem.neverim v to nejako uz.mrcha nikde,bolesti ziadne.

katusikkk
6. okt 2017

@tuqanqa
😢

kariangela
6. okt 2017

@sonulienka13 :( to mi je luto, a co ta svinucha si zmyslela, ze ma dovolenku ci co? Inak na tom teste je vidiet pekny kanalik :D ked uz nic ine :( Nevesaj hlavu, dalsi cyklus to uz das 🙂

sonulienka13
6. okt 2017

@kariangela ja neviem zlatko ☹ nestastna som s toho.krcok dole a zavrety.bolesti vobec ziadne na mrchu.neviem veru.

katusikkk
6. okt 2017

@sonulienka13
Zlato ten test vyzera cely rozmoceny ako keby si ho este za pochodu aj rozobrala😲

goldmolly
6. okt 2017

@kariangela praveze mne nikdy nemeskava mrcha.. Meriam len druhy cyklus, tak tou ovu si nie som na 100% ista, ale vacsinou podla hlienu a ovu bolesti som vedela 🙂 inak aj posledna mrcha bola divna, vobec nie taka silna a trvala o den menej.. Tak asi uz vtedy mi to zacalo haprovat 😒 uvidime no, dufam ze ozaj nepride, velmi by sme si to priali 😍

goldmolly
6. okt 2017

@katusikkk uvidime, buduci piatok cakam mrchu.. Ale radsej sa intenzivne snazime stale, nenecham to na nahodu 😂 😂 😂

sonulienka13
6. okt 2017

@katusikkk nie zlatko.uz dávno je robený.to sa mi tam vzdy spravia take ryhy vzdy.☹

tuqanqa
6. okt 2017

@kudusko no mala som doma iba pepino, este v posteli si hovorim ze ked bt klesla kaslem na to a netestujem ale o 2 min mi to nedalo a ze teda nech vidim alebo nevidim 🙂 // abych si nerobila nadeje...takze pokles a // nikde, zaciname dalsi cyklus. Jedine pozitivne je pre mna to ze sa mi trosilinku predlzil czklus lebo som mavala aj 21-22dc.

tuqanqa
6. okt 2017

😢😨😕 to je mi luto