Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 stale je nadej, kym neprisla mrcha 😉
Inac ten moj graf mi skor pripomina kardiogram ako graf bt🤦♀️
@evi38 moje ale ja nemavam taku LF.zvacsa 7,8,9,10 dňovú.ako kedy.
@goldmolly ja viem mojko.ale testy stale nic ☹ ak nedojde do pondelku kupim zas digitál.
@sonulienka13 zlatko podla mna mas len malo dpo,toto som nasla na nete
baby máte aj neskutočnú chuť sexovať pre ovulkou?alebo počas?lebo mne to podľa teploty a ovu testov cca sedí...ale stále niesom tehotná...
@vikanemo zlaticko bodaj je to pravda.inac by to sedelo podla toho 🙂 si mi zlepšila naladicku 😍😍😘😍😍😍🙏🙏
@vikanemo 36,8° tak som tusim mala pravdu :D skus ten dnesny test odfotit, hadam nebude uz taky pozitivny ako ten 15DC
@sonulienka13 no o to lepsie, ak mas kratsiu a zrazu takuto, ja to vidim este nadejne 🙂
@bale1rinka ano tiez to tak mam s tou chutou, ako dlho sa snazite?
babulky prosim Vas ako sem dam ten link na graf?
@kariangela ooo jasne,ze nie,ale dnes uz mam ten woman secret,inac vdaka za usmernovanie si poklad😗
@sonulienka13 no ja som sa aj docitala na inych a zshranicnych strankach,ze teplota tehotenska je teplota nad ovu ciarou,nie je dolezita vyska teplota ako taka,kym sa akokolvek drzi nad ciarou je to ok
@evi38 my sa snažíme od 06/2016, čiže pre mňa strašne dlho...
@evi38 ano.kratku mavam.ale takúto dlhu nikdy som nemala.a naozaj.ziadne pocity na mrchu.a ja uz mavam par dni pred ňou neskutocne bolesti.
@vikanemo dufam ze to bude pravda a zajtra stupne.dakujeeem moooc.hned mam lepšiu naladicku.bodaj by😘😘🙏😘😍😍😍
@vikanemo toto uz neni pozitivne 🙂 takze ovu by bola za tebou, teraz uz len pockat na // 😇 😉
@kariangela tak cakaaaam,ale kedze meskala ovu,tak aj ms pride neskor predpokladam,mam 27dnove cykly🤗😗
@vikanemo nepride 😉 na 27DC budes 11dpo, co je idealne uz aj testovat 🙂

@sonulienka13 a mozno pomoze aj toto😉🤗
@evi38
Nemal by tam byť žiaden problém.... Akurát , že sa nedarí... A tento mesiac som ani nejako moc nečakala , že sa zadarí lebo bol chlap malo doma. Tak ani snažiť sa nedalo... 😂 Ale teraz to vidím na každý druhý deň v rámci mocnosti... Ešte aby už MS došla... 😂
@bale1rinka merias aj BT? kolko mate rokov s partnerom? mate nejaky problem, nieco uzivas?
@vikanemo dakujeeem láska 😍😍😍😘😘😘🙏ale ako to mam chápať??? Ze som na tom dobre este??
@evi38 meriam BT ale iba druhý mesiac, máme37,mala som cystu a mám endometriózu vraj,ale na dobrej ceste k vyliečeniu, berem iba inofolic combi druhý mesiac.
@sonulienka13 podla mna su to priemerne vzostupy a poklesy,presne ako ze ovu byva v strede cyklu,kym sa bude drzat teplota nad ciarou je to ok, teda tak to chapem, teplota byva vyssia podla pritomnosti danych hormonov;teda mas stale viac progesteronu, alebo v pripade tehotenstva ponaly narastajuce hcg, estrigen drzi teplity nizsie a ten je pritomny od ms najviac,dalsie interpretacie teplot nad ciarou su cysty,zapaly atd, tot som vycitala a len opisujem svojim laickym chapanim🤔 musis vyckat bejbe, ja som minuly mesiac 1dc mala este poivulacnu teplotu a klesla az 2dc, mesiac predtym klesla a o par hodin prisla ms, sledujem len treti cyklus, a citam vas tu a citam hlavne ajna zahranicnych strankach, nakolko tu niekedy len skopiruju text a aj ho dikomolia tak, ze aj 5tacka na zs by prisla na to, ze to je hlupost, ale skusim najst komentar jedneho gynekologa manzela, ktory bol zufaly zo svojej manzelky a ponal to celkom pekne a vtipne😂
babulky ako sem dam prosim Vas ten graf alebo aspon link 🙏
@sonulienka13 som zvedava na teba zajtra 🙂
@bale1rinka vies sem dat graf, ze by som kuk 🙂
@evi38 v akej aplikacii si ho robis? FF ci womenzone ci iny? a si na mobile ci pc?
@kariangela FF na PC idem vyskusat pokus c. 1 😀
@evi38 vlastne to je jedno. Najskor si musis ten graf stiahnut ako fotku, a potom ho sem pridas. Ked sem pises koment, tak dole v tom okienku ako pises je ikonka fotoaparatu, vedla neho su potom smajlici. Tak kliknes na fotak a otvori sa ti okno a uz len pohladas ulozenu fotku grafu a pridas prispevok.
A lez som to stihla dopisat, prisla si na to ako to zdielat cez link 🙂

Pekne ranko babulky 🙂
@julianka007 mozno bola ovu na 11 DC, skuste posnazilkovat den pred ovu dalsi cyklus, mate aj nejaky problem ci je u Vas vsetko v poriadku? 🙂 drzim palce
@sonulienka13 , ale mas peknu LF, pokym nie je este nic nie je stratene, drzim moc palce 🙂
@tuqanqa este mozes vyskocit 🙂
@petuska18 pokles v tejto faze nevadi 🙂
@goldmolly mohla byt tiez myslim 20DC 🙂 snazilkovanie bolo, tak uz len pockat 🙂