icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
6. okt 2017

@kariangela dakujem pekne, no v tomto je syn po mne my slovo neda sa nepozname, takze som preluskala ako sem dat ten link aspon 🙂
vy sa ako dlho snazite? 🙂

sonulienka13
6. okt 2017

@vikanemo Dakujeem mojko za vysvetlenie!!! Dakujem.noo zápaly nemavam vobec.aspon nieco.dnes mam aj hrudkovy výtok.bez zápachu.tak som zvedava.lebo taketo predlžovanie LF som nikdy nemala.bojim sa strasne sklamania.

sonulienka13
6. okt 2017

@evi38 aj ja som na seba zvedava mojko 😂😂😂

vikanemo
6. okt 2017

@sonulienka13 ja ti verim,prvykrat pred 4 rokmi som dostala tehotensku knizku a o par minut na to posielami na kyret, v aprili tohto roku SP,takzr som sa rozhodla zistovat vsetkymi metodami,nech predidem sklamaniu,ja ale planujem grafy a ovu testy a ostatne veci len zopar cyklov,nech viem ako funguje moje telo a potom sa ch em zaobist bez toho,nech to ide ako ma,ale v konecnom dosledku je to celkom zaujimave a hotova veda to tehotebstvo🤦‍♀️🤔

kariangela
6. okt 2017

@evi38 🙂 videla som grafiky, si silne ziena, so mnou by to veru velmi zamavalo 😢
my sme sa zacali "snazit" tento rok, snazit v uvodzovkach lebo ten sexik raz za cas ani nemozem nazvat snazenim :D, preto som zacala merat BT a sledovat sa, aby som tomu aspon trochu dopomohla a trafili sme sa aspon do ovulky, pokial okolnosti pustia 😕

sonulienka13
6. okt 2017

@vikanemo to ma mrzi mojko ☹ úprimne. ani nehovor .ja som 10rokov nemerala ani netestovala.nic.az teraz tento 11ty rok.a to meriam este len od apríla.a to som aj IUI aj IVF uz podstúpila.tiez v 8tt vcasny potrat.tak som teraz taka napätá.ze co a ako.

bale1rinka
6. okt 2017

@evi38 septembrový som od zlosti zahodila, ale mám to celé v mobile,ale neviem ako to sem dať ja s tou aplikáciou fertility neviem robiť,ja si to značím ráno na papier a mám inú aplikáciu na výpočet cca ovulácie.to je jedno aj tak mám teraz menzes...ja to tu hodím okolo 17.10 keď by som mala ovulovať

myjusiatko
6. okt 2017

@sonulienka13 mne takto podobne vyzeral moj tehu graf. Az okolo 13dpo to zase vyletelo. Este nezufaj. 🙂

evi38
6. okt 2017

@kariangela dakujem 🙂, my sme si nedali len 1 x pozor na ten 8DC, potom som bola na utz v 5+3 vsetko v poriadku a v 7+4 len prazdny gestacny vak, zacala som spinit + krvacat, mysleli sme, ze to odislo a v 8+4 gestacny + zltkovy a o 3 dni aj babatko a HCG cez 13000, nemohla som ist na kyret, lebo som isla na sluzobku a v 9+6 uz len gestacny a kyret to bolo 28.9., v utorok idem na kontrolne sono a vysledky z histologie
ty tu mas graf?kolko mas rokov, ak nevadi, ze sa pytam 🙂

sonulienka13
6. okt 2017

@myjusiatko myslis???☹ a preco mam stale testiky biele??nemala by som si nasadiť Progesterone pre istotu???

myjusiatko
6. okt 2017

@sonulienka13 Fakt tam neni ani duch?
Ja s hormonmi nemam skusenost, takze netusim.

myjusiatko
6. okt 2017

@sonulienka13 Ale asi mas proste este len malo hcg. Skus este vecer, alebo pockat zase rano na teplotu.

zlatovlaska79
6. okt 2017

Za 5 dni by mala prist mrcha a ja uz 4dni slabucko spinim neviem co sa to deje ...nemeriam ani netestujem takze netusim v ktorej som faze ani kedy bola ovulka a tento mesiac som ani ziadne bolesti nemala ja netusim co sa to deje 😕

kariangela
6. okt 2017

@evi38 grafy z minulych cyklov mam na strane 713, to som to mala este dlhe a rozhadzane, kedze som sa nevedela vzdat cigariet :D potom som s tym sekla, zacala pit alchemilku a pekne sa BT vyrovnala. Sice som pribrala 5 kil zatial ale co uz :D pripajam moj minuly a terajsi graf. A mam 34 rokov. Stara uhorka uz :( drahy ma 35. deti este nemame. Pritom dr. mi povedala ze mam vsetko v poriadku, no najvyssi cas. Tak som to drahemu aj vysvetlila ze teda sakra starneme a zacal mat aj on iny pristup k tomu a pomalicky to ide. No nie vzdy sa nam chce, vacsinou sme ustaty z prace, alebo je jeden z nas prec... ach jo :/ a to teda neviem ako je na tom on so spermijkami. S tym ho este nechcem strasit :D ale uz som mu naordinovala zinok, selen a cajicky :D

alison11
6. okt 2017

@sonulienka13 Tak ja dnes takto.

sonulienka13
6. okt 2017

@myjusiatko babulky vcera na jednom vydeli.mega slabého.noo uvidim.dnes netestujem.pockam na rano.na teplotku.

sonulienka13
6. okt 2017

@alison11 zlatik pekne sa drzis hore!!! Dufam,ze tento mesiac to dotiahneš do 9mesiacika 😘😘😘😍😍🙏🙏

katusikkk
6. okt 2017

@kariangela
ze stara uhorka a 34.
Vies kolo bab nas tu je nad 37.Ja napr.pred 40 😀.Citim sa mlado a v nedelu idem behat maraton 😀
My sa snazime od zaciatku roka .Moja polka isiel na spermio a cele zle aj nieco nasli ,takze teraz sme na mesacnej liecbe ATB.
Vzdy treba chlapa hned poslat na spermio.Vlastna skusenost,lebo tam niekedy vitaminky nepomozu a tie liecby trvaju aj okolo 2 mesiacov plus cakanie na vysledky pred a po .Niekedy fakt aj 4 mesiace a s banalitou.

kariangela
6. okt 2017

@katusikkk viem, pisali sme si par stran dozadu, pamatam si ta 🙂 Moja dr. si najskor myslela ze mam 23, potom jej padla sanka ked zistila skutocny vek :D ja vyzeram mlado, ale ako dr. povedala vajecnikom to nevysvetlis tie si idu skutocny vek. Nechcem ho hned posielat, nechcem do toho vnasat stresy. Staci ze som ja namotana na konika :D Najskor si chcem odsledovat ci sa vobec trafime a ked ano, tak ci z toho nieco bude alebo nie. Ak zistim ze malo z toho nieco byt a nie je, tak potom to zacnem riesit. Hlavne nech sme psychicky v pohode, nechcem ho do toho zatiahnut tak aby mal v hlave v pozadi este aj to ze nemusi byt ok. Potom to uz nepojde vobec aj keby bol ok :D chapes...

katusikkk
6. okt 2017

@kariangela
No moj isiel sam od seba a sam povedal,ze keby vedel tak by uz isiel uz minuleho roku bez ohladu na to ci bude plodit ,alebo nie.
A myslim,ze psych.je az moc dobre na tom a celibat zvlada lepsie ako ja,lebo mne ked sa to spoji s PMS,alebo vlastne zeny vzdy maju nieco,tak sa vsetko trasie 🙂

kariangela
6. okt 2017

@katusikkk tak som rada ze sa to medzi vami urovnalo. pamatam ako si pisala ze sa citis ako stredoskolacka, co ma riesit teraz choroby, ako keby... :D a ze si rozmyslala, ze by bolo lepsie ho vymenit. Pisala som ti, ze to bude dobreee, preliecite sa, a babatko bude mimo ohrozenia 🙂 a vidim ze vam to aj dobre padlo, vyfucali tlaky vsak? 🙂

preco neni nejaka verzia modreho konika aj pre chlapov, kde by sa posmelovali ist sa dat vysetrit nech su zenusky kludne? :D potom by si mohli buchat do prs ze su ok a vykecavat o tom jak ma ktoreho zena PMS a neda sa s nou vydrzat :D :D :D :D

evi38
6. okt 2017

@kariangela ja mam 38 🙂, ty tu budes jedna z najmladsich 😀 grafy vyzeraju dobre, kratsia LF neviem ci nieco uzivas, ale na to je dobre B6 vitamin 🙂, co sa tyka sexiku min. mesiac uz bol podla mna neskoro, teraz by som sa uz snazila 🙂, podla mna cely vikend uplne idealny 🙂 vyborny na plodny hlien je grep alebo grepovy dzus 🙂

kariangela
6. okt 2017

@evi38 hehe, ale nie, su tu aj mladsie, inak tie sa tu dlho neohreju :D minuly mesiac mam zle vyznacenu ovu, bola v nedelu 12dc, sexik sice mam zaznaceny ale aj som to tu pisala, drahy nedokoncil, bo bol unaveny, vratil sa vtedy zo sluzobky :/ tento vikend je zase prec, zase pride v nedelu domov, tak uvidime 🙂 ovu cakam najskor v pondelok, mozno neskor. LF mam presne 10dpo. Tiez myslim ze je kratka. Uz mi tu niekto radil tusim B12 na to, no ja sa tych becok obavam, lebo aj tak teraz hodne priberam, kedze som jak kyselina a stale by som nieco zula miesto fajcenia :/ ja viem, fuj. Uzivam iba kys. listovu.

katusikkk
6. okt 2017

@kariangela
ja som hlavne na to bola vytocena,ze sestricka vypisuje recept,10 x zdorazni ze je to pohlavna choroba ( ktora sa da mimochodom chytit aj vo virivke )pozera na mna ako keby som AIDS mala.A potom zistim,ze to ma 70 percent ludi,u muzov sposobuje neplodnost a u zien potraty.
Pri preventivke to nezistuju.Tak sa pytam co teda gynekologicka zistuje,ked nezistuju nieco co ma 70 pecent ludi?Naco chodime na preventivky,naco sa niekto snazi o dieta vela rokov a zistia az ked ich napadne to vysetrit z jednej skumavky mocu.
Hlavne ze vsade ti kazdy lekar da do ruky brozurku z CAR.😠

evi38
6. okt 2017

@kariangela neboj sa nepriberies 🙂, muzickovi povedz, ze v nedelu aspon rychlovecka, potom nech si oddychuje 😇 a pozera futbal 🙂

kariangela
6. okt 2017

@evi38 a to je kamen urazu, ze jemu rychlovecka nefunguje :/ jemu to dlho trva (a s jeho kondickou to aj tak dopada). Nie ze by som sa stazovala 😈 ale tak keby to ide uz mam deti tri a nevypisujem tu :D

sonulienka13
6. okt 2017

Booze ja uz nevladzem ☹ ☹ ☹ co chcem tak vela?? Revem jak malé dieťa .Vsetko to na mna tak nejak doľahlo.co mam este urobiť?Uz som za tie roky vyskúšala naozaj ale ze naozaj vsetko.A nic.stale a stale a stale nic.Co robim zle??Babulky,som vyčerpaná.Bola som dlho silná.Viem ze aj toto je chvíľkové a zachvilku bude zase usmev na tvári a budem bojovať dalej. Ale co ked to vsetko tak strasne boli ☹ Davam poslednú šancu prirodzenému skúšaniu a ak do decembra nic,január tes sa.Som pevne rozhodnutá.Pojdeme do ďalšieho IVF.V januári mam narodky tak si to dam ako darček.To je len moj výlev dnešní zlaticka. Prepacte.

kariangela
6. okt 2017

@sonulienka13 Sonicka juuuj, neplackaj moja. Viem ze to boli, ale raz sa to podari, neboj, musi sa to podarit 🙂

evi38
6. okt 2017

@kariangela skusala si dat muzovi maca caj? 🙂
https://www.tee.sk/AMAZONSKY-CAJ-Maca-40g-1
@sonulienka13 drzim ti velmi palce, raz sa to urcite podari

alison11
6. okt 2017

@sonulienka13 Ďakujem,nuž uvidíme,dosť ma pobolieva podbruško aj akúsi mám dosť zhoršenú pleť a aj nerváče štekám na deti aj muža občas,ako pred ms :-/.Tebe prajem aby Ti bt stúpla a držala sa hore 9 mesiačikov 🙂👏😇