icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
6. okt 2017

@sonulienka13 Ja som takto bola psychicky na dne v roku 2010tom až rozdiel bol vtom,že na umelé môj muž nechcel,ja som bola odhodlaná adoptovať si detičky taktiež to bolo v októbri a tiež v januári som chcela a just v tom októbri som otehtonela,tak držím palce aby to aj u teba odštartoval úspešný cyklus 😉

sonulienka13
6. okt 2017

Dakujem Vám za podporu zlaticka💕❤️❤️❤️💕❤️Ja sa uz dolujem Aulinom a všetkým možným.Take mam bolesti.Takze každú chvilku ju cakam.Uz len cakam kedy sa svina jedna spustí ☹ vedela som ze ma len naťahuje.Co iné.Dam vediet kedy nastane 1DC 😞😔😔😔😭😭

julianka007
6. okt 2017

@sonulienka13
No moje... Tak veľmi ti prajem mať bábätko . Dúfam, že sa ti to čím skôr podarí... 🙏🙏😘😍
Nikdy som nepochopila prečo ženy ktoré túžia po deťoch ich nemajú alebo veeeelmi dlho na ne musia čakať. A ženám, ktoré o to nestoja s tým nemajú problém... 😒😒😒
Nič to... Držím nám všetkým palceky....🙏i

katka8817
6. okt 2017

@sonulienka13 to ma mrzí, tak som ti držala palce

katusikkk
6. okt 2017

@sonulienka13
Sonickaaaaa.😕
Vsetky sme s tebou.
Tento mesiac nebol nejako uspesny,ale pojdeme do dalsieho kola a dame to vsetky 🙏👶🤰

selinaliana
6. okt 2017
myjusiatko
6. okt 2017
sonulienka13
6. okt 2017

Zlaticka lubim vas.Dakujem vaaam!!! Bolesti ako by mi maternicu trhali ale mrcha este nikde.krcok dole a este stale zavrety.tak som zvedava kedy sa dostaví.

zitusss
6. okt 2017

@sonulienka13 jaaaj ty! Neprivolavaj si ju stále,nemysli na nu,fujto mrcha jedna.

sticker
kudusko
6. okt 2017

@sonulienka13 😨😧😤😢😭😭😭😭😭😴😭😭😭😭

sonulienka13
6. okt 2017

Hlásim 1DC 😭😭😭😔😔😭😭

katka8817
6. okt 2017

@sonulienka13😢😢😢hlavu hore ideme do ďalšieho kola

0507
6. okt 2017

@sonulienka13 Och, nie 🙂 🙂 🙂
Mrzi ma to velmi...

vikanemo
6. okt 2017

@sonulienka13 😣zlatik nic to,skus sa vykaslat na ostatne veci a len si to tak uzivat😗😗😗

myjusiatko
6. okt 2017

sonulienka13
6. okt 2017

Zlatenka,vy ste moje vsetko!!! Prisam vacku.Ste mi vzácne!!!! Dakujem Vám.Inac,aby som to upresnila.Bola som u kamaratky za detičkami teraz a na jeden pohárik červeného vareného vínka.Ze nech sa poriadne spustí hnusoba.A nic.Dala som si vreli kúpeľ a nic.Spinim na hnedo zatial a take vlasocnice idu zo mna.a krcok dole,tvrdý a stale zavrety.Viem ze to nic neznamená ale aj v tomto ma naťahuje.Nie a nie sa poriadne spustiť ☹ uvidim co bude rano.A to cestujeme zajtra na dva dni na Záhorie k rodine.To bude somnou den teda ☹

sonulienka13
6. okt 2017

Ale merať sa mi uz asi neoplatí rano.ze?? Bolesti su striedavé.Ale uz ani nejako nespinim.uvidim rano.teraz mam zase vodovy výtok klasicky.co sa to somnou deje????🤔🤔🤔🤔😲😲😲😩😩😩😩😩

myjusiatko
6. okt 2017

@sonulienka13 vsak za zmeranie nic nedas.

katka8817
6. okt 2017

@sonulienka13 Pokiaľ nepríde mrcha v plnej paráde, tak ráno určite meraj

sonulienka13
6. okt 2017

@katka8817
@myjusiatko zlaticka odmeriam rano 🙂 nedalo by mi to.

sonulienka13
7. okt 2017

Dobre ranko zlaticka 🙂 noo tak nesklamala a prisla.Hmm.co uz narobím.Prajem Vám pekny dnicek 😍😍😍😘😘😘

katusikkk
7. okt 2017
goldmolly
7. okt 2017

@sonulienka13 novy mesiac, nova sanca .. Nic neboj, ved robis maximum 🙂 raz sa ta mrcha tak zlakne vsetkych nas tu na konovi, ze nepride 😀

goldmolly
7. okt 2017

Ja neverim vlastnym ociam.. Ff mi oznacil ovulku 😀 s 5 dnovym omeskanim.. Hlavne ze mi ma prist mrcha piatok 13teho 😲

petuska18
7. okt 2017

Dobre ranko ❤️
no mne sa ten moj graf tento mesiac vobec nepaci 😭 a v bruchu mam pocit zas na cystu, myslite ze by mohla ovplyvnit BT? 😩
Dnes 6DPO..

katusikkk
7. okt 2017

@petuska18
A co sa ti nepaci?Ved mas pekny graf?
Nemyslim,ze cysta ovplyni teploty

katusikkk
7. okt 2017

@goldmolly

Ja som aj tak hovorila,ze ovulka u teba je 20,alebo 21.😉

petuska18
7. okt 2017

@katusikkk hmmm dost nizko sa mi zdaju... po ovu zvyknem mavat aj 36,9-37,1🙄 no uvidime..cely tento cyklus je u mna akysi zvlastny...ak nepride za 4Dni na 10DPO skusim testnut ale myslim ze nic z toho...

katusikkk
7. okt 2017

@petuska18
Ja tiez po ovu mavam az 37,4 a uz sa stalo,ze max.bolo 37,1.
Hormony v tele kolisku.Hlavne je aby boli pred ovu nizsie a potom vyssie.Ja casto mavam graf ako tehotensky vzdy hore celych 14 dni a uz bol aj skackajuci az po ciaru.
Ale tento mas uplbe normalany .Aj Ovu bola v pohode.☹

goldmolly
7. okt 2017

@katusikkk teraz ide to najhorsie obdobie cakania 😝 to sa bude vlieeeeect.. Testy robit nebudem, aj tak budem mat strasne kratku LF 😠 vajicko sa nestiha ani uhniezdit, ak by teda doslo k oplodneniu